Sex len po tme

17. nov 2023

Už sa cítim trosku ako debil, mužovi som to nepovedala ale poslednou dobou keď máme sex tak vždy chce aby bolo zhasnúte. Už mám pocit akoby som sa mu nepáčila alebo co. Hlavne muži, vám sa to paci viac po tme ?

ptvw
17. nov 2023

By som povedala ci nechce tmu kvôli sebe

lindous
17. nov 2023

Mne by tiež ako prvé napadlo, či v ňom sa nezobudil nejaký komplex/problem, kvôli ktorému sa hanbí… ale je to len na rozhovore medzi vami

stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. nov 2023

Lebo to len teraz poslednou dobou tak začal, že nech zhasnem alebo zhasne on. Ale nič som mu na to nepovedala , len ma to kus tak zoziera ( histerka :D )
Už mám v pláne mu o tom povedať, že ako to cítim ja.
Len ma zaujímal trochu vás pohľad.

thereisabear
17. nov 2023

Buď sa hanbí za seba alebo sa mu nepáčiš alebo si predstavuje miesto teba inú.

stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. nov 2023

@thereisabear presne toto mam v hlave , že sa mu nepáčim.
Nedávno sa nám narodila dcérka tak to telo ešte nieje také ako bývalo aj keď mi stále tvrdí aká som krásna a tak ale proste toto je také nooo .. pre mňa ako ženu to nieje príjemné

stellarstar
17. nov 2023

My zas nemáme radi svetlo pri sebe takže u nás po tme max TV svieti 🤣

mikadooo
17. nov 2023

Nič zlé na Tom nevidím. Mne sa to po tme páči viac. Jednoducho ma svetlo rozptyľuje, myšlienky mi utekajú - záclony by sa hodilo vyprať, závesy tiež nič moc, hmm, nie je tam prach na polici? 😂. A dokonca aj po tme mám zavreté oči a vychutnávam si dotky 🙂. Mne tma nevadí, viac sa sústredím na to, čo cítim.

slovakboy
17. nov 2023

A pred tým ste mali úplne zasvietené? Lebo ja napríklad mám rád prítmie. Tmu so sviečkou. Mame takú elektrickú sviečku a tak to robíme. Vidím všetko, ale nie jasne, nie úplne vysvietené. Ani som sa nad tým nezamýšľal, že prečo tak. Svetlo len keď vystrájame niečo netradičné. Skúste taký kompromis s tou sviečkou.

drakvak
17. nov 2023

A nemáte v spálni dieťa? Či aj keď ste mimo manželskej postele, napríklad v obývačke, tak chce zhasnúť? Ak áno, tak to nebude náhoda a treba sa na to otvorene opýtať. Tu sa dozvieš, čo nechceš a budeš sa zbytočne trápiť, že sa mu nepáčiš a podobne.

senta_sofia
17. nov 2023

Mozno podvedomie… ze uz nie ste doma sami, ked pribudlo dieta.

thoughtfulweirdo
17. nov 2023

Ja mám rada sex po tme, oveľa viac si to užijem ostatnými zmyslami 😍 na druhú stranu, pokiaľ na tej tme totálne trvá a za svetla by sex nebol, asi na to bude mať iný dôvod. Ja by som sa normálne spýtala.

autor
17. nov 2023

@slovakboy nie nikdy sme nemali zd úplne zasvietene ,bud len menšia lampa alebo tv ale teraz všetko povypinane
@drakvak pri dieťaťu to vôbec nerobíme, je nám to také nepríjemné keby mala byť pri nás.

egonsk
17. nov 2023

pokial dovodom nie je to, aby si uvidela cucfleky, alebo skrabance od milneky na chrbte, tak je zvlastne, ze zrazu to chce robit po tme. Ale jedine rozuzlenie a spravnu odpoved dostanes iba od neho. Ak si behom mesiaca nezmenila postavu z S na XL, alebo ti nepribudlo skarede tetovanie, tak urcite sa najde nejake vysvetlenie, treba komunikovat s partnerom a nie hladan na konikovi rady, lebo toho zrebca ktoreho sa to tyka mas doma.

autor
17. nov 2023

@egonsk ved jasne ,ze sa musím sním porozprávať. Milenku nema , aspoň nemám na to podozrenie .
Mala som dobrú postavu , len z tehotenstva mi ostalo ešte niečo navyše . A to si ešte dávam aj nejaké sexi prádlo.

Inak som len chcela počuť názor mužov ako to je z ich pohľadu:S

thereisabear
17. nov 2023

@stellarphoenix tma je v poriadku, len tu ide práve o zmenu. Že odrazu potme. A to je zvláštne.

hugger
17. nov 2023

Myslim si ze muzi maju vacsiu toleranciu roznych svetelnych podmienok, zeny skor preferuju sero akebo tmu.

Osobne si myslim ze to nie je kvoli tomu co nechce vidiet on ale kvoli tomu co nechce aby si videla ty. Co presne to je ti musi povedat on sam.

autor
17. nov 2023

@thereisabear to mi vrta v hlave , preto si už nemyslam kadejaké hlúposti, ak to teda sú hlúposti .

lucia851
17. nov 2023

Ja to mam tiež rada len po tme

adka176
17. nov 2023

Čo je na Tom divné...my už 20 rokov len potme...

janickacrazy
17. nov 2023

A on sa nezmenil nejako v poslednej dobe? Nepribral alebo neschudol, žeby mu to bolo nejak nepríjemné?

henka123123
17. nov 2023

Dieta spi s vami v izbe?

autor
17. nov 2023

@janickacrazy akože povahovo sa nezmenil ale je pravda ze schudol nie veľmi ale badať to na ňom

autor
17. nov 2023

@henka123123 áno dcérka spava s nami

henka123123
17. nov 2023

Tak podla mna preto chce tmu.koli dietatu...aj moj to tak ma

mondolina
17. nov 2023

takže cez deň sex nehrozí? no neviem si to predstaviť 🙈

autor
17. nov 2023

@henka123123 ale my nie pri nej

autor
17. nov 2023

@mondolina to nie , manžel robí do 16 17, kým sa naje osprchuje trochu oddýchne je aj večer

mondolina
17. nov 2023

ako aj cez víkend? cez dovolenku?
no to je jedno.
odpoviem za môjho muža. miluje sa milovať aj pri svetle, cez deň.