Sex bez vzťahu

14. aug 2023

Baby chcem sa spýtať niečo je to blbé podľa mňa mam priateľa ale nie sme vo vzťahu ani nič podobné 😁 len sa stretávame hovoríme si všetko sme v kontakte 24/7 a vždy keď sa stretneme tak je aj sex musím priznať .
Nie je to blbne sa s takým priateľom milovať čo si rozumieme naozaj dobre len vo vzťahu nie sme 😑 ja mam niekedy také debky že si pripadám ako milenka a podobné ale on nemá ženu ani nič podobné

minenkak
14. aug 2023

Teší ťa sex s ním?Ak áno užívaj a ak ti niečo vadí, rieš.

pralinka25
14. aug 2023

a preco vlastne nemozete byt vo vztahu?

amelie2017
14. aug 2023

@pralinka25 oni v nom asi su, ale nepovedali si, ze spoku chodia. Lebo ten opis podla mna vztah je.

andrea_82
14. aug 2023

Mas kamarata s vyhodami. 🙂 Ak tym nikomu neublizujete a ste s tym obaja OK, tak preco nie.

h2
14. aug 2023

Ja toto raz nepochopím. Ste stále spolu, stále v kontakte, veľmi dobre si vo všetkom rozumiete, máte spolu sex... ALE, nie ste vo vzťahu. Lebo ja z môjho pohľadu by som povedala, že vo vzťahu ste.

ckocka
14. aug 2023

"len sa stretávame hovoríme si všetko sme v kontakte 24/7 a vždy keď sa stretneme tak je aj sex " A vo vzťahu to plánuješ ako?

pralinka25
14. aug 2023

@h2 @ckocka ja to tiez nechapem co je potom vlastne vztah

rebrambora
14. aug 2023

Na neviazanom sexe nieje nic zle.

ibrunova
14. aug 2023

Hlavne použivajte ochranu.

adka176
14. aug 2023

Ja tiež tejto modernej dobe nerozumiem...ste 24/7, všetko si poviete, máte aj sex ale zaujímavé, že nemáte žiadny vzťah... áno ako povedal jeden psychológ najlepšie je nič nepomenovať... LEBO keď sa to pomenuje, že je to vzťah tak sa zrazu všetci zúčastnení zľaknú.... takže kľudne si to nazvite ako chcete, za našich čias sa tomu dávno hovorilo randenie , chodenie a podobne.... zvláštna doba.... FAKT zvláštna.....
Podľa mňa si to mladí takto vysvetľujú, a potom aj na sociálnych sieťach uvádzajú, že nie sú vo vzťahu, aj to tak prezentujú ďalej, aby mohli prípadne loviť ďalej... veď keď nie sú vo vzťahu, tak môžu....prosim vysvetliť, kde sú nejaké hranice vzťahu/ nevzťahu?

lindous
14. aug 2023

Rozprávali ste sa o tom? Keď máte sex a super si rozumiete, tak by to nemal byť žiadny problém... lebo to, že sa ťa nespýtal "budeš so mnou chodiť", neznamená že to neberie ako vzťah, ja by som to tak rozhodne brala, ale treba si to vydiskutovať... my sme si tiež nikdy s priateľom nepovedali, že a odteraz sme vo vzťahu, iba to presne takto do neho prehuplo... nezakladala si náhodou tú diskusiu o tom, aký je rozdieľ medzi kamarátom a priateľom?

sense
14. aug 2023

V podstate ste s kamaráti s výhodami. A ci je to blbé? Neviem, tebe to zjavne nevadí... A depky máš preto ze chceš viac, ale on nie, ... Jemu to takto vyhovuje a bude vyhovovať kým nenájde takú s ktorú bude chcieť aj vztah

h2
14. aug 2023

@adka176 Tak toto bude asi hlavný dôvod. Že keď sa jeden z nich vyspí s niekým iným, tak je to v pohodičke, nie je to žiadna nevera, lebo veď "nie sme vo vzťahu". 🙃 Pre mňa nepochopiteľné.

januska12323
14. aug 2023

A vzťah je podľa teba čo? Oficiálne podpísaná zmluva pred notárom, a odteraz spolu chodíme?

autor
14. aug 2023

Dievčatá vo vzťahu nie sme 😁 on to pomenoval že spoznávame sa ešte len a uvidíme ako sa budeme poslúchať obaja ale city sú vzájomne a mame sa radí

autor
14. aug 2023

@lindous áno rozprávali sme sa otom sme len priatelia najlepší nenaznačil vzťah spoznávame sa stále a aký príspevok? Písala som len teraz 🙂

jaja1979
14. aug 2023

Vzťah = zodpovednosť. Zodpovednosť za druhého, vazenie si samého seba.... Asi si nie až tak veľmi istá, že robíš dobre, keď zakladas diskusiu ... on to vzťahom nenazval, lebo mu to takto vyhovuje. Má sex, záväzky žiadne.... Jeho chápem, ale teba nie. Nechať si zo seba urobiť matrac je nedostatok vlastnej sebadôvery, sebavedomia... Ak náhodou zostaneš tehotná, všetko nechá na tebe... Či už dieťa zostane alebo nie. Zodpovednosť si budeš niesť sama... On vlastne nebol vo vzťahu a do ničoho ťa nenútil. Dievčatá, majte kus hrdosti v sebe a nenechajte zo seba robiť otrokyne, lebo to vlastne ste.... A doplatite na to len vy samé....

lindous
14. aug 2023

Tuším včera tu jedna kočka písal a trochu mi to tu pripomenulo, ale nič teda, to mi len tak napadlo, či si to nebola náhodou ty 🙂 v takomto prípade, by mi to blbé bolo a to nemám nič proti kamarátstvam s výhodami, ale tie musia mať jasné pravidlá a nebyť v tom žiadne city.. u vás to zaváňa zlomeným srdcom, vzťahom sa to už nemá kam posnúť a vlastne mi to príde len ako výhovorka pre prípad, že spozná niekoho iného...užíva si všetko čo vzťah prináša, ale nič nemusí, lebo veď nie si jeho frajerka... cítiš ku nemu ty niečo viac a chcela by si, aby to bolo oficiálne?

h2
14. aug 2023

Autorka, čiže ty čakáš, kedy to on pomenuje, ako vzťah? To snáď nemyslíš vážne! On to nazýva "spoznávanie", aby mal zadné vrátka a mohol si robiť, čo len chce. Otrasné! A ešte horšie, že ty mu to v pohode toleruješ.

helen_167
14. aug 2023

Mala som raz davnejsie,, partnera, randili sme spolu, stretavali, zoznamil ma aj s jeho kamosmi a potom z neho vypadlo po case, ze spolu nechodíme a LEN sa spoznavame, skoro mi oci vypadli😲, velmi ma to zabolelo, ze ma neberie ako partnerku... ja som s tym sekla, nebudem s niekym kto ma otvorene zadne vratka, lebo vlastne ak by mal aj inu, skvela vyhovorka,pre neho, ze ved my sme spolu nechodili len sa spoznavali🤦‍♀️, napisem len jedno ak mas pochybnosti vykasli sa na neho.. A nerob nikomu madrac. Najdes si muza, co sa k tebe prizna..

senta_sofia
14. aug 2023

Za mojho mladi by ste urcite minimalne spolu chodili. V dnesnej ultramodernej dobe, kde nikto nechce za nic prevziat zodpovednost, vznikaju taketo pseudovztahy. Vies, podla mna tym, “mame sa radi, ale…”, si si vlastne odpovedala.

aeruginosa
14. aug 2023

Nielen ze mas otrasny pisomny prejav, kedy clovek musi dvakrat precitat text, aby pochopil aspon z lietadla o com tocis, ale este si aj nevazis samu seba.
Tuto temu si zalozila, lebo kdesi v podvedomi nie si ok s tym, ze s nim mavas sex, zrejme k nemu citis viac a on ta ubrzdi recami, ze sa v podstate (este) nechce viazat a mozno sa ani nikdy nebude chciet.

autor
14. aug 2023

Baby ďakujem mate pravdu mam svoju hrdosť a nenechám to aby došlo k niečomu čo by som neskor možno ľutovala a mala k nemu bližšie čoraz viac

andreatytler
14. aug 2023

Ak mas debky a citis sa ako milenka, je to opravnene. Vyuziva ta.
Takto sa vztahy nezacinaju ze si uziva vsetky vyhody, ale odmieta z teba spravit vylucnu frajerku a drzi si otvorene zadne dvierka ak by sa nasiel niekto iny. Takymto sposobom nebude mat on nikdy dovod na to aby s tebou zacal vztah. Ved uz vsetko ma.
Daj mu ultimatum: Ak chce este viac o tebe nieco spoznat, nech zacnete spolu monogamny vztah.

autor
14. aug 2023

A predovšetkým sa ospravedlňujem keď táto diskusia niekomu vadila len som chcela názor od vás aby som mala v tom jasno a aby ste mi otvorili oči

lenkakravcova
14. aug 2023

Normálne mu otvorené povedz, že keďže vo vzťahu nie ste tak nič večer nebude. S kamarátmi nespis. 😀

goodidea
14. aug 2023

Kamarát nebude nadšený

mia_von_prag
14. aug 2023

Spoznavanie nie je zlé, pokiaľ sa takto spoznáva len s tebou

sara07
14. aug 2023

nerieš, uživaj si sulož kym sa dá, a možno sa to vyvrbí ,netlač na pilu a čo prečo nie

pralinka25
14. aug 2023

tak v neposlednom rade alebo skor by som povedala ze v prvom rade by som vycuvala preto lebo on si fakt nechava zadne vratka aby mohol mat sex aj s niekym inym. to je cele. pretoze inak to ma vsetky nalezitosti vztahu a nie spoznavania sa.
exkluzivita sexu vo vztahu je vyhodna aj kvoli moznemu prenosu pohlavnych chorob. ak on bude mat pomedzi teba aj ine zeny mozes sa dostat do velkych zdravotnych problemov.
a v neposlednom rade ak by ta miloval ver mi ze by chcel vztah, ze by robil vesetko preto aby si bola len jeho a nespekuloval by. toto je len take ze fajn rozumieme si, fajn uzijeme si ale aj tak cakam na tu wow lasku ktora mi vezme dych.

na nezavazne uzivanie si sexu treba mat povahu. nie kazdy na to ma. a aj dokonale zvladnutu ochranu nie len pred moznym tehotenstvom ale aj chorobami. neriskovat zbytocne. taka ochrana musi byt minimalne dvojita.

hlavne s tym musis byt vnutorne vyrovnana ty, aby si nebola zranena.