Ahojte, chcela by som sa opytat,hlavne uz partnerov,ktori su spolu viac ako 3roky alebo manzelov, kde uz su tie kazdodenne povinnosti, starosti ci dokonca problemy..
Zeny,skusate v sexe nove veci? Snazite sa vymysliet nieco nove, okorenit to, oblecenim ci nejakymi pomockami?prekvapeniami, ci nejakymi mms behom dan a pod..ak ano rada si precitam ako davate druhy dych vasmu sexualnemu zivotu
Ps.nie nemam nast, ale tesne pred 40 a manzel mi vycita, ze v sexe mame to iste,ze ho nijak neprekvapim a pod
@babovka2321 nuz veru dobra otazka..rozmyslam..a v podstate nijak..resp kupil mi soodne pradlo ktore sa mu paci..prekvapko ziadne..pri swxe sa akurat pyta ze mu mam povedat co ma urobit a urobi vsetko🤷♀️
@babovka2321 este mi vyhadzuje na oci ze nikdy nezacnem prva,ze len on musi
Tak zacat by si veru mohla. Potom sa ten druhy moze citit v istej miere nechceny. Ale ked ta on nijak neprekvapuje, neviem, preco to caka od teba. Ved otvorene sa ho opytaj, ake obzvlastnenie by sa mu pacilo a mozte skusat.
@babovka2321 veru neprekvapuje…caka tu zmenu resp. to pradlo odo mna
Povedz mu nech ti predvedie ako sa v sexe prekvapuje, ze sa rada inspirujes. Povedz mu, ze vycitkami co robis zle ta absolutne nenazhavi, tak laskavo nech raci zmenit taktiku, tato taktika evidentne nefunguje.
No, tak treba to pradlo nahodit na seba a ist sa poliskat muzovi. Ci pradlo lezi smutne v skrini? Ked sama nezacinas, asi ho ani nemavas nahodne na sebe, ked za tebou pride muz a vtedy sa uz hadam obliekat nebudes 🙂 ja ho aj trochu chapem
@0silvia0 no napad nemal ziadny,len ze je otvoreny vsetkemu tomu co ja navrhnem. Jemu najviac asi vadi,ze nezacinam ja..
@babovka2321 nie nahodne ho na sebe nemavam..je nepohodlne
No, minule tu jedna chcela pri milovani spievat, ale ukazalo sa, ze by to asi nebol dobry napad. To, ze by si mala vyvinut aj Ty iniciativu, to ano, nech sa aj on citi chceny.
@dskjhfdlkdjhl 😀😀to som necitala o speve.to radaej nie🙈
My si piseme listy a tam detailne opiseme nejaku fantaziu. Potom k tomu dokupime veci, ak treba a ideme na to. Ale my sme dost za hranicou nejakej rutiny. Takze naozaj je to pester, hraciek a kostymov mame dve skrine. Raz za rok robime inventuru a nejake veci sa vyradia a ine dokupia. Mame do 40, sme spolu 7 rokov, dom, dieta a cely ten kolotoc. Ale v tomto sa spolu nenudime a dufam, ze ani nebudeme . Tie listy potom spolu palime
Ja by som isla cez roleplay, pekne sa nahodit napr za skolacku, sluzku, ucitelku, sestricku a takto mu naklusat pred oci. Povedat ze napr pan ten a ten , som nova sluzobna, vraj tu mate veeelky neporiadok. Pekne na styri a zacat cosi cistit handrickou, pekne sa natocit a ono to uz pojde. Rovnako s da tvarit, ze si studentka na doucovanie, cokolvek
@kiki68 dalujem,priznam sa ze na toto sa zial zatial necitim..mame za sebou obrovsku krizu (este neviem ci to zvladneme)a chcem zacat posrupne alebo asp zistit kde je chyba..
A preco vlastne nezacinas prva? Bola si odmietnuta, alebo preco? Ved toho je milion, ako mozes ozvlastnit sex..nedaj si nohavicky, iba sa vyhrn suknu v kuchyni, v aute alebo vo vytahu a ved mu ruku, vbehni mu do sprchy, alebo ked bude pozerat telku, klakni si pred neho na zem a zacni mu masirovat nohy, stehna a atd..ozaj si nikdy neiniciovala sex? Ved to je to najjednoduchsie..
Ona tam spievala do mikrofonu..Tymto ho ozaj prekvapis, ked mu zaspievas hymnu do penisu, aj usta zabudne otvorit, aj zatvoriť..
Pozri, netusim co sa u Vas stalo a deje, ale nieco musis zacat robit. Ci uz sa iba nahodis a prides za nim, nejaku iniciativu. Hlavne ho netrestaj tym, ze sa naschval budes tvarit, ze proste naco ist prva do nejakeho kontaktu. Lebo tym to nevyriesis. Ako ja mam doma inu situaciu a toto Tu bol iba taky navod. To my robime daleko vacsie zveriny doma.
@karolinakr zaspievať hymnu do penisu 😂😂😂 Toto veru zlepšilo moje už tak dobré piatkové poobedie v práci, len ten výbuch smiechu neviem ostatným vysvetliť 😀
Fuha, ste spolu viac ako 3 roky (a menej ako4?), uz ste presli obrovskou krizou a neklape vam to v sexe? To neznie dobre.
A snáď úplne to najjednochšie prísť nahá zo sprchy k nemu a neverím že by nebol sex...my nevieme ako fungujete, nevieme akú krízu máte, v čom bol problém, či sa snažíte obaja napraviť to... A ty tu chceš počuť návody a rady čo kto robí v posteli a ako okoreňuje sex, pritom ty si nenapísala v podstate nič a ešte píšeš ako anonym.
@franica 🤣🤣
@solange7 kde pisem menej ako 4?citaj pozorne prosim ta
@anonym to bola otazka a nie konstatovanie. Napisala si specificky viac ako 3 roky a ja sa pytam ci ste spolu menej ako 4. Citaj pozorne.
@leskovael cchela som vediet ci ine zeny sa snazia okorenit sex a vymyslat nove..navody ani tak nie…v podstate viem co robit..
@solange7 sme spolu 13r,krixa nebola v sexe..
Ako prekvapil on teba zatial?