Ahojte, máme taký menší problém jedná sa o to že manželka sa chce milovať iba raz alebo dva krát za mesiac. Samozrejme že to je v tedy keď ma ovulaciu. Vtedy má chuť na sex. Inokedy nie. Ja by som to bral aj viac krát. Keď sme spolu chodili bolo to fajn samozrejme viac krát za mesiac. No potom sme mali deti, a postavili sme dom. Atď. Také tie bežné starostí. A rokmi sa to dopracovalo až tam kde sme teraz. Išlo to postupne kedysi jej nič nevadilo. Potom začali tie výhovorky, boli ma hlava, pil si pivo smrdíš, som unavená, celý deň si na mňa zlý a potom sa chces milovať atď. Postupne som tieto veci odstránil a posledný rok sa aj tak nič nezmenilo. Nechceš od nej nič náročné len sa milovať ako manželia nič nevymýšľam aby si dala kostým nejakej postavy alebo čo. Cca vek 37 žena 35. Neviem ako ďalej...
Mali by ste si spolu sadnúť pri vínko a prosto by si sa jej mal spýtať na rovinu, kde je problém, že ti po tejto stránke proste chýba a rád by si vedel, čo jej v tom proste bráni
treba mysliet aj na to co vsetko ma zena pocas dna ake povinnosti, praca, starostlivost o deti domacnost, nie je to len o tom kazdy den naklusat poslusne do postele a mat sex.
@miroslav232 A ako fungujes doma? Nie je nahodou opravnene unavena?
Ja odchádzam do práce cca o 5:00 aby som bol poobede s rodinou. Cca o 15:00som doma. Ona je na rodičovskom pri synovy2.5 roka. Starší syn 10rokov. Keď prídem z prace učím sa sa snim do školy Ona na to nemá nervy. Ona sa stará o upratovanie lebo ju to baví, ja o tie roboty okolo domu. Cez víkendy spolu varíme cez týždeň som v práci a vari žena doobeda, občas vyložím práčku povesam pradlo, samozrejme umývačka riadu atď. Take tie práce ako povysávať, auta upratujem ja komplet servisujem, garáž kotolňa tiež ja. Kosenie a údržba domu ja. Som jej viac krát navrhol aby išla niekde vonku sa odreagovať až nesedí doma. Povedala že kamošky má na materskej dovolenke a že majú doma povinnosti. Myslím že by pomohlo keby chodila do roboty podľa mňa by mala lepšiu náladu a nebola by taká unudena doma????. Ja sa o seba starám pravidelne ostrihaný oholený na hladko, hygiena a iné veci sú samozrejmosť. Skúšal som sa snou pár krát o tom rozprávať povedala že jej to stačí. A že nemám za všetkým vidieť sex. Ale mňa to dráždi keď mesiac nemáme sex a ona sa večer ku mne túli a zaspí mi na hrudi.
Určite sú dni kedy je unavená, ale občas. Aj ja som občas unavený.
@miroslav232 vydrz to uz tych par mesiacov, ked pojde zena do prace, bude mat ine podnety, dostane sa medzi ludi. Ono cely deñ byt v kontakte len s detmi a s tebou ju asi ani nijako nenamotivuje, aby mala chut casto sexovat. Urcite sa to zmeni k lepsiemu, a este ti poradim, prestañ naliehat, mat sexualne narazky.... vtedy spozornie, ze co sa deje a mozno zacne sama byt viac iniciativna
@miroslav232 typicky stav, je tam sanca ze sa to zlepsi ale mala. 1) rozpravat sa (a dat cas) 2) najst si milenku 3) ist od seba 4) zvyknut si na to. Drzim palce. Este zvykne pomoct ked sa okolo teba zacne pohybovat pekna kolegyna.
Som myslela pri príspevku, že to písal môj manžel. Pil si pivo😂😂😂 ale hneď som zistila, že nie 🤔 on sa neučí a deťmi, nevyklada práčku, nevarí...
@miroslav232 podla toho co pises, by ste mali normalne fungovat aj v sex.oblasti..a zmenilo sa to tak, ze predtym bola naruziva, sex si uzivala, a bola uspokojena a teraz nic...alebo vzdy bola taka nie moc na sex..to je podla mna dost dolezite..lebo ak je zmena..treba hladat pricini..a ak je to vlastne jej naturel a na zaciatku vztahu sa premahala, tak teraz je konecne sama sebou..tak to je tazko nejako riesit..podla mna zena ak ma rada sex a svojho partnera nehlada vyhovorky ako nemozu..ale sposoby ako mozu byt spolu
A pomáhaš jej?
@miroslav232 No vyzerá to tak, že jej to jednoducho stačí. Asi viac nepotrebuje. Neberie náhodou antikoncepciu? Tá môže potlačiť chuť na sex. Skús ju pozvať na rande ako za mladi, len vy dvaja.
@miroslav232 my sme s manželom spolu 13 rokov. Ja mám 29r, manžel 34r. Manžela mám kamionistu a teda sme spolu iba cez víkend. Teda prichádza už v piatok domov, ale teda sex máme oveľa viac ako vy. U nás sa nič nezmenilo ani po rokoch. Ani po dieťati. Síce je celá domácnosť, syn, pes na mne tak nikdy som nepoužila tú výhovorku "bolí ma hlava" a podobne. A áno, chodím aj do práce.
Skúšali ste sa s manželkou spolu rozprávať?
@janickacrazy antikoncepciu neberie, skôr mám pocit že berie všetko vážne, myslím život. Napr. Čo ak sa deťom niečo stane.... Alebo mala hrčku v prsníku no to bolo stresu... Ešte že nespísala závet. Chodí pravidelne na kontrolu. Ale na koniec jej doktori povedali že to není nič vážne, že to je len nejaká hrčka po kojeni.
@ajko2011 No tak ďakujem za povzbudenie. Skúšali sme sa rozprávať. Dal som tomu nejaký čas, teraz skúsim vytiahnuť znovu túto tému. Písal som tu aj kôli tomu aby som vedel ako to je u iných pároch. Kedysi hovorila: ty si chlap ty buď iniciatívny. Bol som ale po x rokoch prislo viac odmietania ako sexu. A cítil som sa strašne blbo keď ma z 10x za mesiac odpálila NIE. Tak sme mali debatu. Medzi tým všetkým som jej povedal že ak chces tak ja to nechám na teba kedy sa budeme milovať keď budeš mať ty chuť tak to nejako naznac. Nepomohlo. A povedala že ona má radšej ked ja som ten iniciatívny. A keď som iniciatívny tak aj tak je to iba "občas". Tak uvidím ako dopadne ďalší rozhovor. Ale mám obavy že ona povie že jej to tak často stačí a že ja by som iba sexoval 🤷
@miroslav232 ste dokonaly!! len vydržte... 🙂
@miroslav232 skus jej to navrhnut skor, nie az vecer. vecer moze byt uz nastavena na vypnutie po celom dni.
Mali by ste ist obcas aj niekam sami, bez deti, ci uz na veceru, alebo na vikend, taketo chvile len pre vas dvoch dokazu zazraky
@7rebeka11 to je dobreeee 😆 som na tom podobne, to iste mi preslo.hlavou
@miroslav232 odkomunikuj jej ze pre teba je tato oblast dolezita a raz,dva krat za mesiac urcite nestaci..v tomto ta absolutne chapem, ja by som to tiez nedavala..😅povedz jej to uprimne a priamo..ak ta respektuje, tak spravi aspon kompromis..
Je fajn ísť pravidelne povedzme raz za týždeň na spoločnu večeru len vy dvaja alebo masáž wellness, porozprávať sa...deti dať babke na chvíľu a čas venovať len vám dvom
Ja by som si dala otázku či ju dokážeš kvalitne uspokojiť? Či si neni príliš rýchly, príliš sebecký, či nehrá orgazmus aby mala už pokoj, lebo možno jej to trvá dlho a radšej zahrá orgazmus. Či nepotrebujete bozky a dotyky a až potom sex. Lebo podľa mňa ak muž spraví všetko pre jej rozkoš a až potom sa zameria na seba, tak by sa to malo žene vždy páčiť. Aj po rokoch. Ešte je potom možné že má veľmi nízke libido ale s tým veľa nenarobíš.
Vsetko su to bludy a dristy. Mat teba doma. Som rada ked moj muz najde umyvadlo a polozi tam spinavy tanier 😀 nemusis jej pomahat nemusis nic. Proste si ju omrzel. Nepritahujes ju a je jedno ako sa o seba staras. Aj moj prvy manzel bol mily uzasny pozorny a staral sa o seba. Bol ako sen mnohych zien a kazda mi zavidela. A aj tak mam noveho manzela. Ziadne terno no klape to. Aj po porode okrem 7 dni stale ked je cas. Aj ja mam povinnosti decko domacnost a vsetko a neomrzelo ma spat s muzom. Preeco by malo?
@miroslav232 Takých žien a aj takýchto manželov je viac. Máte ešte malé dieťa, to dosť vyčerpáva. Treba ísť troška mimo domu bez detí. Dať si rande. Porozprávať sa. Možno má nejaký problém. Silný menzes, málo železa. Znížené libido. Stereotyp.
@miroslav232 tak buď si na to zvykneš a prisposobis sa alebo chod od nej .Nič sa nezmení bášt tu máš kopu článkov kde je to podobne . Jednoducho je to typ čo buďe stále mať niečo ako zámienku prečo nie .. nie prečo áno .
@miroslav232 Obyčajná žena. Už dosiahla všetko, čo od života chcela - vydala sa, má deti, dom. Sex už nepotrebuje. A Teba potrebuje akurát na to, aby si nosil domov peniaze. Ak To ti vadí, nájdi do milenku - rieši to tak mnoho chlapov, ktorí nechcú hneď rozvod a delenie majetku. Časom uvidíš ako sa ti vyvinie.
A ženy sa potom čudujú a vypisujú na koníka.
@heleninamama no dakto povedal ( napísal ) na plne ústa pravdu ako je 👍🫵🏻🫵🏻
@miroslav232 ta..omrzel si ju. Alebo ma nejaky problem, ktory neriesi ..len odmietanim sexu.