Sen o tom, že ma manžel podvádza

16. apr 2024

Ahojte ..
Veríte snom? Som vydatá 2 roky. Veľmi často sa mi sníva, že má manžel podvádza. Že je úplne iný ako si myslím. Arogantný. Smeje sa mi do očí. Sám sa chváli s tým. Nájdem mu v mobile mu nájdem erotické foto. Komunikácie v ktorých na mňa nadáva. Ako som škaredá. Mám pocit ako keby ten sen trval celú noc. Keď sa zobudím je mi do plaču. Poviete, že však to môže byť naozaj. Ale ťažko. Sme stále spolu. Ide do roboty. A keď príde z roboty všade chodíme spolu z deťmi. Sám nikde nechodí. Jedine do roboty. Som z toho hotová. Viac krát som mu povedala čo sa mi sníva. Ale on stále tvrdí, že nikdy by ma neodviedol. No veľa chlapov to povedalo a urobilo to.

viestta
16. apr 2024

Sen je len obrazom toho co prezivas cez den. Podvedome si premietas tieto strasne scenare, alebo sa presne toho co sa ti sniva neprimerane bojis. Sene je len sen, ked je cez den vsetko v poruadku skus sa ukludnit a nemysliet na najhorsie, aj sny prestanu

really8
16. apr 2024

Urcite sa to uz snivalo kazdej ale ty mi prides extrem. Podla mna keby sa niekde cez den zdrzal a neutekal za tebou hned by ta napadlo ze je s inou. Ty mu neveris? Ste spolu velmi kratko.

autor
16. apr 2024

@viestta presne to mi povedala aj mamina. Len že ja na to nemyslím. Jedine mám stále obavy nakoľko som tučná že sa mu nepáčim. Chudnem. Ale veľmi pomalí. Tak že zmenu ešte niet vidno. Ale na podvádzanie nemyslím. Myslíte že aj strach s toho že sa mu zhnusim to môže spôsobovať?

autor
16. apr 2024

@really8 mi sme spolu 6 rokov. Áno bohužiaľ priznávam. Neverím mu. Pretože už klamal veľmi veľa krát. Ale v iných veciach. Preto už moju dôveru stratil. A nedávno nebol v robote. A zistila som to. Pritom tvrdil že v robote bol. A od vtedy mu neverím ani slovo.

viestta
16. apr 2024

Ten tvoj strach o to, ze sa mu nepacis sa pretavil do takych snov

viestta
16. apr 2024

Teraz citam, ze mu neveris... No nejak to hlava spracovat musi, aj zlymi snami

autor
16. apr 2024

@viestta a čo myslíte dá sa nejako to zmeniť. Aby to tak nebolo. Lebo naozaj desí má to

vanilkovazmrzka
16. apr 2024

Tak ty mas komplex sama zo seba a neveris tomu, ze by si mohla mat verneho muza, ktory ta miluje. Takze cela tato tvoja paranoja ta prenasleduje este aj v snoch. Je to len tvoj vymysel, cim skor si to uprac v hlave lebo ked si samu seba nezacnes vazit, tak to vas vztah moze casom poskodit. Nemusi ale moze.

autor
16. apr 2024

@vanilkovazmrzka len že ako? Ja to viem. Je to úplná pravda čo píšete. Snažila som sa nájsť psychológov. Volala som. Cez internet písala. A nič. Sestra mi poradila jednu čo je jej kamarátka. A aj ta nemá voľné. Všetci sú plný. A ja s týmito snami. Pocitmi. Som niekedy naozaj zúfalá.

bibuskaiba
16. apr 2024

@viestta Klamal ,ze v praci bol a nebol....to nebude paranoja

viestta
16. apr 2024

@bibuskaiba to napisala az ked som pisala ja, preto som dala aj druhu odpoved

andrea78
16. apr 2024

A kde bol, ked nebol v praci?

autor
16. apr 2024

@andrea78 bolo mu veľmi zle. Teda to tvrdil. Keď som to zistila tak som volala jeho máme. Ona povedala že tam bol. Ale nevie kedy odišiel lebo išla preč. Ale aj keby tam nebol ona by ho krídla.

rozculena
16. apr 2024

keď mu bolo zle,mal ísť domov,nie k mame.V čom ešte klame?

bibuskaiba
16. apr 2024

A aky mal dovod potom klamat ,ze v praci bol? Ved je normalne ked je niekomu zle a nejde do prace..Mna uz by znepokojilo toto ..

joannita
16. apr 2024

Uprimne? Nie nezmeni sa to a nepomoze ti ani psycholog. Teda mozno ciastocne ano a len na nejaku dobu. Ale skor nie....
Chapem co prezivas a problem je ze ta uz klamal a ze ty mas komplexy ze mas nadvahu.
Je to zacarovany kruh, zazila som to (tu nedoveru) a nikdy to nezmizlo.
6ty zmysel zeny vacsinou neklame.
A preco ti klamal ze bol v robote ked mu bolo zle? Toto je divne...

autor
16. apr 2024

@rozculena tak v takejto veci ma oklamal prvý krát. A klame stále. Napríklad ja som celú deň na nohách. Tak keď príde opýtam sa ho ako bolo v robote. A tak a potom zaspím. Ale veľa krát sa zobudím a on o 2-3 je hore. A keď sa ho opýtam kedy išiel spať tvrdí že o 12. Pritom viem že muselo byť viac hodín. Keď je za pc vidím,že hra hry. Ale keď je v kuchyni neviem čo tu tak dlho robí. A najviac ma šokovalo ako sa aj naposledy vyjadril. Že on má právo ísť aj za mobil alebo Pc keď celí deň niečo robí.

bibuskaiba
16. apr 2024

Vies pises ,ze tazko by ta podviedol kedze ste stale spolu .No a mozno ani nevies kolko krat v praci nebol 🤷..

autor
16. apr 2024

@joannita lebo si myslel že budem zúriť. Pritom je to blud. Pretože je jasné že keď mu je zle nemôže byť v robote

autor
16. apr 2024

@bibuskaiba veď to je to. máte pravdu

joannita
16. apr 2024

Alebo ktovie s kym si pise v noci...moj ex tak chodil na sexzoznamky a prisla som na to az po par rokoch.
Mate deti?

autor
16. apr 2024

@joannita áno dcéru mám z predošlého vzťahu a dvoch chlapcov s ním

vanilkovazmrzka
16. apr 2024

Mozno by ste skor mali skusit parovu terapiu.

autor
16. apr 2024

@vanilkovazmrzka HM porozmýšľam o Tom a navrhnem mu to

retatka
16. apr 2024

Páči sa mi ,ako často ženy píšu ,stále sme len spolu a nikde nechodí …😄ponorka ,a práve to je to najhoršie .Nemá žiadne hobby ,kamošov a začne sa nudiť .Už keď klame ,že bol v robote a nebol ,ktovie koľko krat ťa oklamal ,v akých veciach a ktovie kade chodí a s kým …klame aj v menších veciach ,možno je to chronický klamár .A tie sny ?Možno tvoje podvedomie ti chce niečo v snoch našepkať…

bluka2
16. apr 2024

No neviem, ja som si vždy myslela, že sny sú odrazy našich strachov a pomiešané dojmy z dňa. Ale raz sa mi snívalo, že mi vypadlo hormonálne teliesko. Ráno som sa zasmiala, že asi mám nejaké strachy hlboko v podvedomí, o ktorých neviem a úplne som na to zabudla. O pár mesiacov na preventívnej prehliadke sa zistilo, že je prec 😨 takže by ma tvoj sen nepotešil

autor
16. apr 2024

@retatka presne. Úplne ste sa trafili. Niektorý povedia, že sen je len sen. A určite ma tu ženy odsúdia že mi šibe. Ale veľa krát to čo sa mi snívalo sa mi aj splnilo.( Napríklad mama mala nehodu. A pár dní sa mi snívalo že sa jej niečo stane).veľmi veľa krát sa mi sen splnil. Preto mám hrozný strach, že sa to stane. Snažím sa ako som písala na to nemyslieť. Proste radšej sa hrám z deťmi a tak. Ale aj tak v noci sa mi o Tom sníva.

autor
16. apr 2024

@bluka2 práve to. A ako hovorím veľa krát sa mi stalo, že sa mi sen splnil.

bluka2
16. apr 2024

A proste také nepravdepodobné veci, aj viac nepravdepodobné ako nevera. Ale tak v tomto prípade sa to hádam nesplní

really8
16. apr 2024

Suhlasim s nazorom ze ste prilis vela spolu. Uprimne sa ani nedivim ze je potom do druhej na mobile. Ved takto sa fungovat neda a logicky hlada unik. K tomu tvoja strata dovery, pochybnosti o sebe a je vymalovane. A vies co? Baculatejsie zeny su ovela atraktivnejsie ako vychudnute.