Sen o bývalom

19. sep 2022

V noci sa mi snivalo o mojom byval partnerovi 😐😬😐 velmi pekný chlap, vysoky, svalnaty... ale tam to neklapalo pre vzdialenosť cez pol Slovenska... Cely ten sen som mala v hlave ze nemozem podvies sucetneho... ale aj tak som to urobila a v sne mu podlahla.... Rano som otrorila jeho fB a stále je taky fešák... Neviem co to moju hlavu napadlo sme od seba 4 roky a v súčasnom vzťahu mi nic nechýba

jaskolka
19. sep 2022

Mne sa snívalo o tigroch v Afrike (nežijú tam).
Sny sú sny. Nijaký význam im nedávaj, proste podvedomie niečo nejako vyhodnotí a premietne do sna.

liljana
19. sep 2022

V sne moze podlahnut aj futbalovej jedenastke Barcelony. 😝 To sa nerata.

moonlight1210
19. sep 2022

Mile pokusenie. Kym je to sen, tak si ho uzi. Je to skoro ako naozaj, zazitok mas, a pritom sa to nikdy nestalo. A v realite by si to neurobila.

Ja som sa takto “vyspala” s kolegom. Zazitok, ze uf, waw, omg. Dokonaly sex.
V realite by to asi nedokazal. Lebo v skutocnosti mi len moja hlava dala tie pocity, co som ja potrebovala. Presne take, ake som chcela.
A on bol len ten ktosi, cez koho sa to proste premietlo. Nema to ziaden hlbsi vyznam.

danica2711
19. sep 2022

človeku sa posníva kadečo, nemá význam sa tým hlbšie zaoberať

zuzizu2
19. sep 2022

Nespomenula si si na neho pocas dna alebo tak? Lebo teda mne sa to stava, ze vacsinou sa mi sniva to kam mi myslienky zabehnu pocas dna.

petricka22
19. sep 2022

Mne sa raz snivalo o spoluziakovi, nemala som ho moc v oblube, zbieral trofeje, kazdu mal v posteli. No ale po tom sne som bola na neho totalne namotana 😀 jasne, ze to hned vyprchalo. Bol to iba sen, nic to neznamenalo, len mi to na chvilu pomotalo myslienky.

marca12
19. sep 2022

Aka zlata,ze stale fesak,co si cakala,ze oskaredie? Bol to len prijemny sen,pousmej sa,par dni budes omamena z neho a zivot pojde dalej. Mne sa uz tiez o kadekom posnivalo,prijemne spestrenie zivota,kedze na nevery nie som,tak aspon takto v sne si clovek "uzije" dobrodruzstvo.

autor
20. sep 2022

@marca12 haha neviem mohol oplešatieť, pribrat 20kg alebo tak😂😂😂

marca12
20. sep 2022

Jaaaj no to ano a hnusak jeden stale je krasny 🤣

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz