Ahojte, potrebovala by som poradiť.
S priateľom sme skoro 3 roky a vždy nám to v posteli klapalo. Problém nastal vtedy keď som schudla. Mala som vždy dlhodobo 62kg ale schudla som na 55-56kg , zo zdravotných dôvodov a zo stresu na vysokej škole. Nejaké 2kg som naspäť pribrala ale viac už neviem. Snažím sa jesť poriadne (5-6krat denne). No a problém nastal vtedy keď sme prestali spolu spávať. Najorv sa to redakovslo že napríklad nie 3 krát ale raz týždenne a teraz nespájame vôbec. Spýtala som sa ho kde je problém, problém je v tom že ho chudá nepriťahujem . Ale na druhej strane ja sa konečne cítim dobre vo svojom tele..
neviem čo mám robiť , ako to vyriešiť.. strašne má to ranilo keď mi to povedal. Viete mi poradiť?
Mám obavu aj z toho že keď raz budem matkou a že keď sa moja postava zmení po tehotenstve, že čo bude potom. Ako ste to riešili keď ste napríklad po tehotenstve pribrali / schudli viac ako ste mali pôvodnú váhu?
Ďakujem za odpovede.
@natalis1998 neviem ti poradit, ale zvlastne je to, ze sa mu nepacis ked si schudla. Vacsinou to byva naopak. Takze tehotenstva by som sa az tak nebala, pri nom sa vacsinou pribera. A co konkretne sa mu nepaci? Ovisa ti koza, mas neforemny zadok po shudnuti? Nepomohlo by len trochu spevnit?
Nech ide do.. Pribrala som 30kg a priateľ to neriešil, náš sexuálny život sa vôbec nezmenil, schudla som to naspäť, zase žiadna zmena, klape secko ako ma. Takže nemenit seba, vymeniť priatela.
@halabolka no zo nechápem aj ja. Mala som aj vtedy normálnu postavu len som mala tvary. A teraz nemám ovisnutu kozu ani nič podobne. Len mám chudšie nohy, a pochsie brucho. Ale inak nič extrémne že by to bolo nechutne alebo pohode.
On mi povedal že sex budeme mat len už nemá naň tak chuť ako predtým.
Rozmýšľala som že by som začala cvičiť a trochu spevniť ale priberať naspäť nechcem.
@natalis1998
sexuálna príťažlivosť z jeho strany vyprchala...a nemyslím si, že tých pár kilov hore-dole s tým súvisí.
Stáva sa, že sa partneri prestanú sexuálne priťahovať. Možno by ho nakopla tvoja nedostupnosť, a možno nie.
Nájdi si niekoho iného. Snáď nemáte cely vzťah postavený na tom koľko vazis
@natalis1998 DAJ SEM FOTKU POSTAVY BEZ TVARE povieme ti ci je to dovod odporu v sexe
@natalis1998 no pokial nie si anorekticka a kost a koza, raz som taku stretla v nemocnici a hroza...radsej tych 5kg naviac.
Nevieme aka je tvoja vyska, ja som mala pocas vysky aj 51kg, presne kvoli stresu, pred tehu 58kg a som nizsia 167cm. Ostalo mi po detoch raz 62kg, po 3. to slo ku 72. Teraz mam 65 a citim sa fajn, na brucho som si uz zvykla, ze obtiahnute uz nezoberiem.
toto bolo od neho celkom povrchne, ved to ako keby ty si mu povedala, ze uz ta nepritahuje lebo mu narastlo brucho, akoze halo, to kde sme :/
To byde len výhovorka, zas nejaký hlupák
Neschudla si 20 kil a teda, mna by to dost zarazilo, prekvapilo a tiez ranilo. Inak, ja som po porode bola za mesiac na svojej vahe a to som stihla a moje bejby malo cez 4 kg. Podaktori chlapi su magori🤦 Aj keby sa ti zmenila postava po porode, tak to obcas byva. nech si odrodi chlap a potom nech povie
Raz som čítala článok o mužovi, ktorý si vykrmoval svoju ženu až do extrému, lebo ho zjavne vzrušovali takéto ženy....môže byť, že má vyslovene sexuálnu úchylku na plnšie ženy...
@mirabelia plnšeie ženy sú sexuálna úchylka? potom aj napr. blond vlasy považuješ za sexuálnu úchylku? preboha veď mala 62kg takže pokiaľ nie je vysoká 100cm ale má povedzme aspoň 160cm, tak sa nejedná o úchylku 😀
@natalis1998 takehoto chlapa nepotrebujes. Moze sa ti prihodit cokolvek a to ta necha lebo neviem co! No to je vuul,som sa normalne vytocila. Narovinu by som mu povedala ze ked sa mu nepacim aka som moze ist
V prvom rade rieš to, ako sa cítiš ty. Ak sa takto cítiš dobre a partner s tým ma problém, odišla by som. Kila môžu ísť hore, dole... Po 3 ročnom vzťahu by mali byť hodnoty postavené už aj na iných veciach, ako na výzore a príťažlivosti, aj keď je to samozrejme potrebné stále, aby tam príťažlivosť bola. Ale nechcela by som do života chlapa, kde by som musela riešiť pár kg, lebo ho už nepritahujem..
@natalis1998 ahoj myslim si že problém bude inde, ne v tom že si schudla.
@zazvorka87 a @zuzanka.zuzu zle ste ma pochopili 🙂 niekomu sa páčia chudé, niekomu plnšie, niekomu blond, niekomu tmavovlasé atď...išlo skôr o to, že ho vyslovene sexuálne nepriťahuje keď schudla, tak to zjavne bude istá porucha, ktorú nevie ovplyvniť...má svoju prestavu toho čo ho vzrušuje..toť vše 🙂
Neverim,ze kvoli vahe. A vychudnuta s 55 kilami??? Co mas 180 cm??
@danieladugard ako keby som o sebe citala.
Presne, pribrala som 25kg, nedal mi pokoja....schudla som to....neda mi pokoja😂
Smutne, ale neschudla si tak vela, aby si sa pre neho stala nepritazlivou. Tam bude inde hacik
@natalis1998 úprimne si myslím ze ti to hovorí naschvál.. Aby si viac nechudla.. Aby si si nešla za tým co ta robí stastnejdou.. Možno žiarli ale nechce ti to povedať tak okato.. Tak skúša takto..
Vztah by mal byt zalozeny na inych hodnotach. Ale zase chapem aj extremy. Ak si niekto zacne s 50 kilovou, ktora sa casom zmeni na 120 kilovu, tak je podla mna normalne, ze sexualna pritazlivost klesne. Plati aj na chlapa. Ale schudnut par kil, tam musi byt podla mna iny problem.
Ja napr. som mala na zaciatku s muzom vahu okolo 68-72. Tam som sa pohybovala 3 roky. Potom som po operacii schudla na 62. Nikdy mi nepovedal, ze ho nepritahujem, ale tiez obcas podotkol, ze dufa, ze uz neschudnem, ze uz ma nema za co chytit. Ale nemyslene v zlom. Po porode som sa vyzrala na 86 a chcel ma stale rovnako. A teraz som zase tehotna, 90 kilova skrina a stale sa mu pacim. Ak nie, nedava to najavo. On tiez rokmi zmenil vahu nahor.
@natalis1998 po tehotenstve som nebola hneď chuda, ale časom viac chuda ako pred... ani jednu situáciu muz neriešil 🤷♂️
sorry, ale 5-6 kil minus nebude ten pravy problem, urcite by si to ani nevsimol
vymenme si frajerov 😃 ja vazim 70 kg a moj pinda ze ked este priberiem je mozne ze uz ho nebudem pritahovat a nebude chciet so mnou spavat 🙄 ja neviem co si ti chlapi furt za blbiny vymyslaju ved ked niekoho lubim lubim ho s + minus kilami navyse predsa
Bože dievča sa preber, dobre ti baby radia problém nebude v tvojej postave a váhe, môžeš robiť zo sebou čo chces hádam si nemyslis, že keby priberies 5 kilo ste späť tam kde ste boli predtým to ani omylom, taký chlap stojí za dve veci .....
No tak mu povedz ze si uz pribrala 4kg a je to. Aj tak si nic nevsimne.
Ale tiez si myslim, ze problem nebude v tvojej vahe.
Skus mu prelustrovat telefon 🧐 Mozno sa dozvies tie spravne veci.
Možno je to len tým ze sa ty cítiš možno istejšia teraz a spokojná sama so sebou a jeho to bud vystrasilo alebo zneistilo niektori chlapi proste potrebujú mať akoby navrch a ženu v pozadí... pár kilov hore dole po troch rokoch nie je dostatočný dôvod pre normálny zdravý vzťah, takže je chyba inde.....
Prepáč ale na takého chlapa by som sa vykašľala. Nevieš čo sa Ti v živote stane. Ochorieš a podobne, Tvoja váha/postava sa zmení a on Ta nechá lebo nebudeš príťažlivá? 🤦♀️