Ahojte.
S partnerom som 9 rokov a nás sexuálny život ide dolu vodou .Ani neviem odkiaľ začať.
Začnem asi od nášho problému a to je výdrž.
Napíšem príklad čo sa naposledy stal včera.
Jeho výdrž bola 5 sekúnd .Na mňa do v tej chvíli tak veľmi doľahlo že som sa rozplakala.
Celu noc som nemohla zaspať že som tak zareagovala.
Trápi ma to .
Inak vydrží asi 30 sekúnd .Viac nie.Skúšal aj gély na lepšiu výdrž ale nič s toho.
Viete mi prosím poradiť ako toto riešiť? Ja som z toho na nervy a aj on .Nervózny sme.
Neviem či tu nájdem pochopenie a radu ale ja osobne už mám toho dosť. Cítim sa hrozne .
Skuste navstivit sexuologa.
A to celých 9 rokov vydrží takto krátko alebo začal mať problém neskôr?
Tiež by mohol pomôcť hrubší kondóm.
Tiez by som asi dalsie kolo dala 😅
Da sa povedať ze od začiatku mal krátku výdrž ale posledne roky je to katastrofa .
Kondómy, alkohol,gély ďalšie kolo nepomôže.
Žena tak to ťa obdivujem za tvoju trpezlivosť, 9 rokov mať neuspokojivý sex, hmm.. mňa by asi kleplo 😅
Ak nič nepomáha, tak asi jedine riešiť to s odborníkom (sexuológ, možno urológ).
Ani u nas nepomahalo nic, zlepsilo sa to az tak po jeho 45ke a hlavne ked som ja po tretom dietati podstupila sterilizaciu. Ono je to v hlavne a zial aj on urcite citi ze je to na figu a tym je to este horsie. U nas sa ale aspon muz naucil uspokojit ma inak, ked uz to takto neslo. Citala som o jednom panovi,ktory skusil vsetko, nepomohol mu ani sexuolog, ani urolog. Dva roky bol sam a skusal to oddialovat pri masturbacii a az to mu pomohlo. Drzim ti prsty, lebo viem ake frustrujuce to je.
@alok54 presne
Ani ďalšie kolo nevydrží dlhšie?
Rozumiem, ze je to sex onicom, ale on ta potom uz neuspokoji? Ustami, rukou? Nemate ziadne hracky, ktorymi by ti to urobil, ked to on nezvlada? Ci otoci sa a zaspi?
Uz davno mal byt u lekara.
Moj mal tiez po narodeni syna kratku vydrz... po rokoch co som sa mu vkuse stazovala siel konecne k urologovi. Hned mu ponukol 3 moznosti. Lieky, prestrihnutie uzdicky a obriezka zhodli sme sa na tej druhej a je to lepsie
skuste nejake intimne hratky, sexi pradlo, afrodiziaka. Možno to stači iba trochu okorenit
Dlha predohra?
Som vo vzťahu 14 rokov a presne viem o čom hovoríš (myslím tú výdrž).Skúste sa zamerať na iné intímnosti ako je sex. Uspokojuje ťa partner okrem sexu aj inak? Mávate kvalitné predohry? Pomáha ti dosiahnuť orgazmus? Používate sexuálne hračky? Skúšate nové miesta, polohy, masáže...? Lebo nie je to iba o tých 30.sekundách styku. Nám toto všetko zaberá 🙂 a hlavne komunikácia. Rozprávajte sa o tom. Nie s nejakou povýšenosťou, alebo vysmievaním. Pre ňho to tiež musí byť ťažké a frustrujúce a môžeš mu len viac ublížiť. Alebo ho objednaj sexuológovi a choď tam s ním, podpor ho aspoň prítomnosťou v čakárni. Držím palce
Nie je nervozny ?