S mužom nespím v jednej v posteli, lebo chrápe

31. jan 2023

Milé dámy, nájde sa aspoň jedna žena, ktorá nespí s manželom v manželskej posteli? Nechápem, čo je na tom také neuveriteľné, keďže manžel chrápe ako hroch. Predsa sa musím vyspať, ak ráno o piatej vstávam do práce, nie? Máme každý svoju izbu, s veľkou posteľou, ale náš intímny život to nijako neohrozuje, milujeme sa aj tri krát do týždňa (máme po päťdesiatke). Z každej strany počúvam, že som divná...

miadi
31. jan 2023

Nie si divna. Ked ta tak trapi co na to druhi pozvy ich k vam spat s muzom do jednej izby 😁trebars aj na zem v spacaku aby to Nebolo moc intimne. Ale teda pochybujem ze sa na ten experiment Niekto da.

micusa2222
31. jan 2023

je to úplne v poriadku,,nepočúvaj hlúpe reči..váš intímny život neutrpel, každý sa vyspí do ružova..tak čo riešiš ??

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janetinka27
31. jan 2023

skoda ze je iba vymyslenaaaa

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
31. jan 2023

Vobec nie si divna, som si ista, ze by to tak malo vela parov, ak by mali izbu navyse. Moj manzel tiez niekedy velmi chrape - unava, choroba, pohar piva… vtedy spi v pracovni, lebo mna zobudi, aj ked si pavuk prelozi nohu cez nohu. Dokonca ak si na tej pracovni nezavrie dvere, tak ma chrapanie zobudi (ine poschodie+zavrete spalnove dvere). Musim vstat a zavriet mu ich.
PS vcera spal pri tebe, ked uprostred noci pises sem? 😉

kvetinka75
31. jan 2023

keby som mala izbu navyše, tiež tam spím. Ale keďže nemám, spávam v obývačke na gauči. Ešte že je velikánsky a dobre sa tam vyspím

paulinam99
31. jan 2023

Nie si divná, je to úplne normálne a prirodzené. Spánok je veľmi dôležitý pre zdravie človeka ..... a nepriamo aj pre kvalitný sex. 😉

amiaja
31. jan 2023

Vobec nie si divna. Je vela takych len o tom nehovoria verejne. Kto ma izbu navyse spi tam, kto nie tak ide na gauc 😄 u nas to tak tiez bolo lebo ja potrebujem ticho a vadi mi ked niekto vedla mna chrape, dycha, prehadzuje sa 🙊🙈

anjelicek26
31. jan 2023

Mame dve spalne roky rokuce... potrebujem sa vyspat ja a aj on... nechapem, preco by to malo nejako zasahovat do manzelskeho ci intimneho zivota... keby spim pri nom, tak by som ho prizabila asi za tie roky, co by ma cely cas budil 🙄

sense
31. jan 2023

X krát som šla späť do hosťovské a ak to príde niekomu divne jeho problem

jankalukasova
31. jan 2023

@janetinka27 to už fakt všetko musí byť vymyslené? Moji rodočia tal fungujú už skoro 20 rokov lebo otec neskutočne chrápe. Dokonca aj dovolenkový apartmán objednávajú s dvoma spálňami. Rovnako fungovali moji starí rodičia. Jediný rozdiel bol v tom, že chrápali obaja a budili sa v jednej izbe navzájom. Takže keď šli deti z domu, tak si urobili každý svoju spálňu a bolo.
Fakt mám pocit, že o čom koľvek chce človek viesť nejakú polemiku a diskusiu, tak je to okamžite označené za vymyslené.

matkahelka
31. jan 2023

my tak s muzom spime uz zopar rokov, 5-6 mozno. este aj na dovolenke riesime rodinne izby, aby sme spali zvlast. moj muz si obehal odbornikov, bol v spankovom centre a nic nepomohlo, ja som sa v noci na jeho chrapanie x krat strhla a zobudila, potom som zobudila jeho, aby prestal chrapat. tak sme to poriesili k spokojnosti oboch a spime zvlast. zijem 15rokov v harmonickom manzelstve, sexu mame tolko ako mladomanzelia, nas spolocny zivot to nijako neovplyvnuje. ale ja to teda nevytrubujem do sveta, vedia o tom najblizsi priatelia, ktori to nijako neriesia.

rusalinka
31. jan 2023

Sme sa tu viaceré našli 😀
Úplne chápem... buď druhá izba, alebo toto:

simsalabim
31. jan 2023

@rusalinka mna osobne z tych stuplov hrozne bolia usi... ledva to vydrzim, ked niekedy musim na dovolenke.

moon321
31. jan 2023

Ironia,muz spava v detskej lebo chrapem jak hroch 😄

mimikarol
31. jan 2023

My tak spíme roky, aj moje dve kamošky. Podľa mňa úplne normálne.

jesenzima
31. jan 2023

Je to normálne, poznám veľa žien, ktoré spia oddelene, dokonca aj my tak niekedy spíme, a to muž ani nechrápe ... Nerieš reči druhých, každý nech sa stará o seba ...

lavinis
31. jan 2023

Nespavam pri ľuďoch čo chrápu

luccija
31. jan 2023

90% noci spíme oddelene a ani nechrápe on skoro vstáva, ja idem spať po polnoci.Vela ľudí tak spí čo je na tom zvláštne?

jankalukasova
31. jan 2023

@simsalabim ja tie štuplíky do uší môžem používať (v prípade núdze) ale len tak, že ich nožničkami obstrihám a vlastne ich zúžim. Inak mám presne ten istý problém a teda chcelo to aj prax ako ich dostať na správne miesto. Lebo na intráku sa bez toho nedalo žiť.

mijunik
31. jan 2023

@simsalabim 😂😂😂😂😂 Predstavukem si pavúka, ako si prekladá nohu cez nohu (sedí vo fotelke s kávičkou a elegantne si prehodí mohu cez nohu). Pobavila som tým moju rodinku. Dík. 😄😄

rusalinka
31. jan 2023

@simsalabim podľa toho aké. Mám z DM, tie sú tvrdé a tlačia aj mňa. Ale také tie najobyčajnejšie, v kauflande ich majú, také žlté - tie sú super mäkkučké. Musím si ich ale trošku zastrihnúť, lebo sú dlhé. Tie naozaj, ak si ich správne vopchám do ucha, ani necítim 🙂
Bez štupľov by som vôbec nespala, môj píli drevo ležiac v akejkoľvek polohe...

mijunik
31. jan 2023

Aj my to tak máme. Manžel chrápe dosť výrazne, ja mám čujný spánok, vždy som ho budila, nech nechrápe, nevyspali sme sa ani jeden. Teraz máme každý svoju izbu a je to super. A nijako negatívne to neovplyvňuje náš vzťah. 😊

jaond19
31. jan 2023

Spime odzaciatku oddelene.. uz 12 rokov. A kazdy sa vyspí. Navyse u manzela toto chrapanie gradovalo, este aj apnoe k tomu, nakoniec skoncil s kysl.pristrojom na noc, po pobyte v spankovom centre v BA, bez toho sa uz ani nevyspí. A ja som zas clovek ktoreho zobudi aj šuchnutie... cize aj ked ma pristroj, ten vydava taky šušťavý zvuk, mi to vadí.

3petka
31. jan 2023

Úplne normálna vec. Načo to riešiš vôbec s cudzími, ak vam to vyhovuje obom nie je čo riešiť.

denden77
31. jan 2023

co by som ja dala za dalsiu izbu 🙏🤣

zorkahorka
31. jan 2023

Spolocna postel - to je tak rokmi zauzivane. Kedysi odbornici tvrdili,ze manzelia maju spat spolu. Dnesni psychologovia zmenili pohlad (a na viacero veci) a tvrdia,ze tym manzelstvo neutrpi. Nas rozdelil kojenec, kedze v noci 10x hore, spal pri mne a este spi stale (ma 2 roky), manzel spi so starsim. Obom nam to vyhovuje, mne sa s muzom zle spi. Stale sa prehadzuje, drga do mna, roztahuje sa... a intimny zivot nam to zatial neznicilo, vieme si to zariadit aj bez spolocnej postele

lyci
31. jan 2023

muz spava v inej izbe, lebo chrapem. ale tvrdi, ze to je kvoli slabej wifi v spalni 🙂

babulkomale
31. jan 2023

Kazda kralovna napriklad tak spavala 😃 co koho do toho? Stara a bezna vec, chces sa vyspat tak mas svoj klud. Asi zavidia.