Ahojte.. ani neviem čo chcem počuť, alebo či chcem radu, asi áno.. s mužom mame syna a pár mesačnú dcéru. Tehotenstvo som mala rizikové, takze sex 0 bodov. Potom po šestonedelí sme to raz skusili veď hurá do toho, všetko v pohode, a odvtedy zasa mesiace nič. On by chcel jasne. No ja proste nemám absolutne nálada energiu, nič. Deti, domácnosť, do toho 2xcovid. No som na tom tak že večer už ledva stojím na nohách. A nie, nie je to nás prípad že muž nič nerobí preto som k.o. On mi pomaha ako môže, po práci a cez víkend samozrejme. Ako to riešiť? Ako znovu získať chuť a energiu na sexuálny život? Áno keď už vidím že je to dlho tak sa premozem a prinútim sa aspoň na oral, ale vyslovene len kvôli nemu. Keby išlo o mna, nemusím mat sex už asi nikdy 🙈 ani sama sa.. no absolutne nič, proste som tuto oblasť úplne vytesnila zo života pri tých ostatných povinnostiach čo mám. Je to veľmi zle? Ďakujem za každý normálny názor/radu.
@mamka176 kojis?ak áno tak vtedy býva znížená chuť na sex.Priroda to tak zariadila, že sa máš sústrediť na deti a seba škoda, že u chlapov to je iné. Su ľudia čo na to vhupnu hneď, my sme boli tí čo nesexovali veľa mesiacov🙂nechcelo sa nám, unavení...asi aj záleží aký ste mali predtým apetít.
Vadí TI to kvôli mužovi či tak celkovo?
Keď budeš menej unavená bude to lepšie🙂
@mamka176 skúste to poriešiť cez deň
@leona45
@diamond007
@luccija
@rhodesian
Ďakujem baby. Áno kojím.. čiže dať obe deti niekam neexist, len staršieho, malú tak na 2-3 hod max. Taaak si to aj ja viem predstaviť, to veru áno, že dať deti niekam aspoň na pól dňa a urobiť si večeru, vaňu, víno, film.. potom by možno aj chuť bola a snáď aj ta energia. Lenže to u nás nehrozí že by nám niekto tak zobral obe deti na taký čas. Nemá kto. Resp ak aj by sme to už nejako vybavili tak max na ten jeden pól deň za 2-3 mesiace 🙈 a cez deň je viac energie to áno, len to si celkom neviem predstaviť, veď sa treba aj trochu dať do poriadku pred tým chápete 😬 a deti obidve doma, Just bude vtedy starší niečo životne dôležité potrebovat a mala revat. Tak štve má to najmä kvôli muzovy, ale aj kvôli sebe, keďže nechcem byt v 30 tke na konci sexuálneho života 🙈
@mamka176 ja som to takto mala dva a pol roka kým som kojila😐🤦konečne sa to začína zlepšovať.
nie si jedina, ktora to takto ma, len malokto o tom aj otvorene hovori, podla mna to je z casti normalne a chapem aj ze ta to trapi, u nas tiez sme hladali kadejake cesticky len aby sme mali chvilku pre seba, aby sme mali obaja naladu, ale mne pomohlo take naladenie, ze drahy vonavy, zo sprchy, mile slovo 🙂
@mousegirl
@flavica
Nooo len aby sa to vrátilo do normálu keďže už od prvého syna mám pocit že krivka ide len dolu vodou a teraz už sme skoro na nule 🙈 on to chápe, na nič netlačí, len mne je už blbo keď vidím tu jeho snahu a mne to nič nerobi. On je krasny voňavý po sprche milý aj všetko, len coz keď ja som ta pribrata spotena bez nálady 🤣 no je to ťažko. Verím že iný tip v takejto situácii by už mal bokovku, moc dobre to teda ta príroda nezariadila. 😔
Baby gól je že túžim po veľkej rodine tak 3-4-5 deti, no len neviem ako k ním prídeme bez toho sexu 😬🤦🏻♀️
@mamka176 veď si zaplať normálne opatrovateľku na 2-3 hodiny a choďte s mužom do hotela a urobte si relax, vždy sa to dá, za mňa deti sú fakt len výhovorka, my sme mali sex každý deň aj pri babatkach aj pri pubertakovi
@mamka176 kym som kojila myslela som len na to ze sex uz NIKDY nechcem. Absoluuuutna nechut, aku som nikdy nezazila. Prestala som kojit a o 3 dni na to mi zdola zacali nabiehat signaly ze "aha aky krasny muz je tu pri mne" 🙃👌🏻 takze ja vinim kojenie na plnej ciare. Neboj ono sa to da do normalu len to chce cas
@janickacrazy to nie je žiadna výhovorka… keby bola chuť tak človek si isto čas a priestor nájde aj pri deťoch. Opatrovateľku? Nehrozí. Mame stráženie pre staršieho syna ale tu ti nikto nebude strážiť tak male bábätko. Resp. je otázne či by som vôbec tak malú niekomu dala. Klobuk dole no, keď ste mali aj v takých obdobiach chuť každý deň, ja nemám. Takze to nie je o tom. 🤦🏻♀️
@janickacrazy a ešte by som chcela dodať, že sex každý deň sme nemali ani pred deťmi. Takze mame zjavne iný apetít 🤣🙈
Ale tak nikde nie je napísané, že ho máte mať denne no 🙂 Tak chvíľku počkáte :D
@mamka176 veď chápem, že každý má iný apetít, to je normálne, ale tak to, čo máte vy je už dosť extrém. Ja som tiež kojila, tiež som vtedy mala nižšiu chuť, ale mala. A dať pokocikovat dieťa niekomu na 2 hodiny sa dá veľmi ľahko zariadiť. Alebo v čase keď bábo cez deň spí dať postrážiť staršie dieťa. Opatrovateľky sú všade, myslela som platené z agentúry.
Asi to chce trpezlivosť, veď píšeš že druhé dieťa máš úplne babatko.. ja som tiež sa dlho nastavovala na život po pôrode, vpodstate som sa dlho nútila 🤫 ale tak teraz sú už deti veľké, je to už iné a lepšie, osobne mám pocit že lepšie ako pred deťmi.. proste tie začiatky sú ťažké, sme ovplyvňované hormonami.. keď vravíš že manžel chápe, tak to je super, neodmietaj ho príliš, ale aj ty sa netráp tým že to nie je ako keď ste mali 20 a buď trpezlivá kým sa to vráti do starých koľají..
ono je velmi kratka doba od porodu a proste niektore zeny, potrebuju viacej casu na to, aby to vsetko tak nejak spracovali. bude to oki neboj len to chce cas
Ďakujem baby. Skúsime teda aspoň raz za uhorský rok poriešiť tie babky aspoň na pól dňa pre obe deti, s vybehneme niekam. Potom už len teda čakať a dúfať, že časom to bude lepšie, ako hovoríte. Kazdopadne som rada, že v tom nie som sama. 😉
@mamka176 ale veď nemusíš ich dávať preč, ja mám tiež polročnú a ju by som nedala. Ale tak 3x denne spinká takže cez deň času dosť keď je staršie dieťatko preč 🙂
ja mam s muzom podobny problem, ze on chce,kedykolvek a kdekolvek,a ja teda po dvoch detoch uz tolko chuti nemam,stale sa kvoli tomu hadame,mali sme uz xy krat krizu a vzath ako pred rozvodom,nie len kvoli tomuto,priplietli sa aj ine problemy.prve tehotenstvo som mala rizikove a skoro som o syna prisla,po porode ma pol hodinu zasivali,a odvted uz moja chut na sex a pozitok z toho odisla niekam....po case sa to troska upravilo,ale uz to nikdy nie je ako predtym.potom sa nam podaril druhy syn,isla som cisarskym,to uz bolo lepsie,ale presne ako pises,pri dvoch detom ledva stojim vecer na nohach a nieto este sex.takze ho mame mozno 1x za tyzden aj to nemam moc chut,skor kvoli nemu to robim,ked uz ideme na to,chut sa mi spravi ale nie je to to co predtym.klud a chut mam len vtedy,ked idu deti babke spat. pre rokom som nastupila spat do prace,dochadzam 20km do ineho mesta, 8 hodin v praci a doma ma cakaju dve deti,domace ulohy,domacnost,takze si vies predstavit,ze 1x si sadnem na gauc 21.30 vecer, a nevladzem nic,ako idem vecer spat,v takej polohe sa aj rano zobudim,co som mrtva...nepridalo mi ani to ze som pokazde pribrala cez tehu 20-30 a velmi tazko sa zhadzovalo,stale mam 10kg nadvahu a to maly bude mat 4roky uz,nejde mi to,nemam na seba cas popri praci, ani to mi nepridava na chuti na sex,ked nie som so svojou postavou spkojna,takze ta uplne chapem a myslim si,ze muzi toto nikdy nepochopia,lebo moj to nechape
Možno taká blbosť pre niekoho... ale mne napríklad keď sa mi nechce pomôže keď partner pekne vonia 😁 keď si dá na seba voňavku ktorá je fakt neodolateľná, alebo keď je čerstvo po sprche nejakým fajn sprcháčom 🤤 Pripadne ak máte tú možnosť deti dať strážiť babke a spraviť si pekný deň/večer len pre seba, oddýchnuť si, vyvetrať hlavu, dať si pohár dobrého vína 🤭 Aj niektoré potraviny dokážu zvýšiť chuť na sex, ale to už by si musela skúsiť pohľadať na internete , lebo si nepamätám ani jednu 😂 akurát na chlapa viem že funguje kotvičník a petržlen 🤔
Držím palce nech sa to upraví medzi vami.