Žienky potrebujem sa vyrozprávať a možno aj poradiť. Týka sa to intímnej oblasti. Možno máte niektorá podobnú skúsenosť. Mňa už môj muž po 11rokoch vôbec nepriťahuje 🙈🙊 máme dve deti, manželstvo celkom ok, občas nejaké hádky, ale to je asi v každom vzťahu. No v intímnej oblasti z mojej strany k nemu je to na bode mrazu. Aby ste ma nepochopili zle, chuť na sex mám, ale nie na neho 🙈🙊 a to je ten hlavný problém. Akokoľvek sa snažím proste nič, prestal ma priťahovať, vzrušovať, takže vždy je to z mojej strany len na silu, keď on niečo chce 🙄 mňa to už takto nebaví a neviem ako ďalej 🙈 nechcem rozbíjať rodinu, ale takto sa žiť tiež nedá. Tak isto ho nechcem ani podvádzať s nejakým milencom, neviem vôbec čo robiť a či sa to ešte zmení. Trvá to už niečo cez pol roka a ani neviem prečo ma postupne prestal priťahovať.
Experimentujte, skuste nejaky role play, D/S dynamiku ak mate k tomu vztah, bondage, hocico co vas oboch laka. Povedz si co ta na nom pritahovalo, vyzor, spravanie? Pripadne stale viete ist do poradne.
Tak nieco zmenit, experimentovat. Ja neviem kde mate naozaj problem, lebo to nebude iba, ze uz sa mi nepaci fyzicky ten muz. Za tym je vzdy aj cosi ine. Ja na mojho muza aj po 7 rokoch skacem ako besny medved na turistu. Je fakt, ze mu na vztahu makame obaja. A to aj v intimnej oblasti.
Spytam Sa inak:
Lubis svojho muza?
Nemyslim,ci ho mas rada,ci si s nim rada zo zvyku...
Nie...
Lubis ho?
Ja totiz myslim,ze ak niekoho lubim,netuzim po nikom inom
Ani keby to nebolo celkom dokonale,ale nemyslela by som na ine moznosti...
Neviem
Myslim si,ze treba hladat tie iskierky lasky medzi vami.
Preco ste sa zalubili?
Preco ste sa vzali?
Preco mas deti prave s nim?
A PRECO to zrazu ochladlo?
Hladaj priciny,moznosti napravy,nie moznosti uniku.
zrejme ta "zabíja" rutina, už je to okukane, chyba dopamín, stále to isté, teda ak sa fyzicky nejak nezmenil k horšiemu, skús zaradiť niečo nové v sexe, alebo choďte spolu niekde na víkend, kde bude viac spontánnosti, zmeniť prostredie na chvilu
v dlhodobom partnerstve je dobry sex hlavne o celkovej kvalite vztahu, nie len o tom samotnom sexe.. takze hladaj priciny tam.. nove hracky a pomocky ti nepomozu, ked tak len na chvilu..
"manzelstvo celkom ok" - to neznie prilis nadsene.. sa nediv, ze uz nie si potom vzrusena 🙂
No už keď tá sexuálne nepriťahuje tak to je už neskoro na nejaké hry a nejaké okorenenie sexu… to už nemá zmysel žiadny.
Zhasni svetlo, alebo zatvor oci a pridaj fantaziu (ak ti na nom este zalezi). Musis vediet co ma pre teba vacsiu cenu, vztah alebo sex? Ja napr. mam menej nezazivny sex 1-2x za mesiac ( potrebujem ho len cca kazdy den ale aspon nejaky mam) a nepriek tomu by som nikde inde nenasiel lepsiu partnerku a o vela lepsi vztah.( je mozno horsou milenkou, ale neprestala byt vynikajucou a starostlivou matkou, dobrou priatelkou, chapavou a tolerantnou partnerkou ) U nas nazabrala ani draha a zbytocna odborna pomoc (este to viac zhorsila) , musite si to prebrat hlavne spolu a potom si sama pred sebou musis vybrat to co v zivote dalej ocakavas a co je tvoja priorita, lebo tu na MK je tisic nazorov , ale ani jeden to nevyriesi za teba.
Panebože..tak načo si sa vydávala a deti s ním riešila?...si nevedela že keď sa vydas je to na celý život?....rozvádzať sa nechceš ...podvádzať tiež nie je férové ..tak ja neviem musíš sa zaťať a znova ho brať ako sex.objekt.
@alexka89 prečo takto lamentujes, veď nikto kto sa ide brať, neplánuje že to takto dopadne a ani to určite nikto nechce ale sme len ľudia a aj takéto veci sa stávaju. Dôležité je ako sa k tomu dotyčný postaví, či sa hneď na to vykašle alebo chce hľadať riešenia a dať tomu ešte šancu.
@alexka89 toto už je čo za otázku, načo som sa vydávala 🤔 vydávala som sa pred 8rokmmi nie pred mesiacom, logicky vtedy asi všetko bolo super keď som si ho vzala a máme rodinu
@nikpa tiež nechápem tú dotyčnú , skôr mi to príde že tým komentárom chcela len podripnút, klasika tu na mk. Áno také veci sa stávajú a človek nikdy nevie čo bude o pár rokov
@kinats tu na mk sú väčšinou len vyrívačky (česť výnimkám) no v každom prípade si to musím ujasniť v sebe. Môj muž je tiež skvelý manžel a aj otec, viem že ma miluje lebo stále po mne túži rovnako, ale ja som ho už začala asi vnímať ako niečo opozerané 🙈🤦♀️
chápem úplne. Ono to chce aby ste na tom vzžahu pracovali obaja. Aby proste obaja ste mali snahu aby tá vášeň sa držala. Aby nejaký ten plamienok neustále horel.
Rande, nejaké tie roleplay, ak chceš aby sa viac o seba staral alebo niečo, otvorene mu to povedať.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/chcem-vam-podakovat-za-dobre-rady/
Precitaj si toto.
Mozno v Tom najdes pomoc.
Ovividne Sa to da.
Ale musite chciet Obama.
Šak preto ti píšem načo si sa vydávala keď ty píšeš že je ti už opozerany...ste mali ostať len tak na päst a keby sa ti opozeral tak bay bay a striedala iných podľa tvojho momentálneho vkusu kto sa ti neopozera....ty píšeš že nieste spolu mesiac no zas ani 3o rokov....si nejdem brat niekoho kto sa mi po 8 rokoch zunuje. Akoze mne je jedno že si myslíš že vyryvam ale skrátka nechápem tomuto tvojmu životnému kroku.Pa
moja, mam pocit, akoby to bolo o mne.. tiez som sa dostala do podobnej situacie, ale ani mi nenapadlo, aby som rozbila rodinu. manzel je skvely, ja viem,ze chyba bola vo mne. prekonala som sa, zacali sme spolu travit viac casu,aj sexovat a znova som v sebe objavila podobny pocit ako na zaciatku. ake stare mate deti? byvate v dome alebo byte? nemate pobliz nejaku babicku? nase mali v case nasej krizy 6 a 4, raz sme vecer isli do hotela, dohodli k nim strazenie a po dlhsom case som zazila pekny vecer, aky som s manzelom dlho nezazila. starostlivost o deti za tie roky nas pohltila, no stalo za to, aby sme k sebe nasli cestu. pracuje tvoj manzel z domu alebo chodieva kazdy den do prace? mozno len mate vyssiu formu ponorky.
este mi napadlo, ze sa ta spytam kolko mate s manzelom rokov, lebo aj to je podla mna dolezite...
Začala si si pisat s inymi chlapmi ? Alebo sa stretávat a rozprávat s kolegami z práce atd ? Takto väčšina žien stratí záujem o toho svojho . Pripustia si, že maju viac možností aj ked fyzicky nepodvadzaju, predstavujú si, ake by to bolo s inym . Ak je to dobrý muž, všetkych ostatnych z hlavy vytesni a uvedom si , čo všetko pre teba spravil. Stale ho možeš presvedčit na šport, wellness atd, dat ho do formy, tak ziska aj on spet silu a iskru.. chlap sa o seba prestane starat, ak sa privelmi stara o ženu a rodinu.
A nemáte monotónny sex? Stále o Tom istom? Možno to chce skúsiť niečo nové, kúpiť hračky, oblečky, viac sa sústrediť na predohry. Ak to nepomôže, nie je hanba vyhľadať pomoc odborníka.