S frajerom som 3 roky a on má stále sklony k iným ženám

izabela1273882
14. aug 2022

Ahojky píšem preto lebo ma niečo trápi a chcem vedieť váš názor na to. Mám frajera s ktorým chodím skoro 3. rok a stále má sklony k iným ženám. Proste keď sa s nejakou začne baviť tak si ju hneď hľadá na sociálnych sieťach pýta sa jej na meno atď... A to kazdej s ktorou sa začne baviť.
A vždy mi povie jednu vec že, mohla by ísť snami von moja kamoška niekde? ... Zoznámim vás spolu môžte sa baviť spolu atď... Nechceš kamošku??... Toto mi stále hovorí. No keby chcem kamošku nájdem si ju sama. A mám svoje kamošky... Neviem čo tým myslí...

izabela1273882
autor
14. aug 2022

@izabela1273882 a tú jednu kamošku chcel v minulosti než stretol mňa a chce sňou aj somnou ísť von naraz...

danieli
14. aug 2022

Bol taky vtip, ked pojde s nami von, povedz, ze si sestra🙈

izabela1273882
autor
14. aug 2022

@danieli no...👏

viestta
14. aug 2022

@izabela1273882 nech chodí von s kamoškou, ty si nájdi ineho

dzulli1980
14. aug 2022

Furt hľadá ... zrejme pre neho nie si tá pravá, si len tzv. "prechodná stanica", ktorá sa postará, ktorá podrží atď.
@izabela1273882

isis234
14. aug 2022

Je to sukničkár, hľadá "sám seba" ... od volnosti nevie kam stupiť,,, Len aby nenatrafil na takú kamošku, ktorá s ním poriadne pozametá... Popraj mu šťatný život. Nie je ťa hoden.. škoda 3 rokov strávených s ním...Ver, že si nájdeš dobrého pirateľa, s kotrým budeš šťastná...

zuzanna33
14. aug 2022

@izabela1273882 Nerob zo seba handru a ukonči to alebo si nechaj skákať po hlave každý strojcom svojho šťastia ono sa to nehovorí na darmo

barborachors
15. aug 2022

@izabela1273882 on vas vztah neberie vážne... a argument 3 rokov je nic... je to suknickar ako vysity, hladka mu to jeho ego... to su take typy, ze mam frajerku, jednu stálu a popri nej mam este taky maly haremik, vid Boris Kollar, ten mal dlho jednu a popri nej veselo robil deti druhym ženám. Taky chlap sa nezmeni nikdy, aj na penzii este bude zeny obhanat...

zdenkastanka
16. aug 2022

A na co si s nim pre boha???budes sa len trapit.to to nevadi ze ako sa zhadzujes?boze dievca maj uctu... či si az tak zufala ?

simonkozuzcak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nnnuuunnn
6. apr 2023

No tak ho lákajú rôzne ženy, to je ako a jedlom, raz Ta zlakaju langoše a raz šišky, a inokedy halušky. Ten nebude nikdy len pri jednej žene. Keď aj bude, tak bude flirtovať s každou, ktorú stretne. To je môj názor na vec. 🙂