Rúca sa mi manželstvo

18. apr 2024

Potrebujem radu. S manželom som 7 rokov z toho 5rokov manželia.Mám syna z predchádzajúceho vzťahu. Tak a nastávaju problémy,ktoré som si uvedomovala ale čakala som stále zmenu.Cítim na manželovi,že syna berie tak ,že nie je jeho ..stále si hľadajú cestu k sebe .Ďalšia vec čo má trápi je spoločné dieťa...na začiatku manželstva chcel ďalšie dieťa a vedel,že veľmi túžim po ďalšom ale teraz samé výhovorky ako nie je vhodný čas ..peniaze ,práca ,stresy a všetky možné výhovorky...áno viem ,že mi určite napíšete komentáre typu na čo ďalšie dieťa keď prvé nie je na poriadku a manželom a dobre si nerozumejú.A do tretice sex.Max.2x za mesiac a trvá to už 5rokov.Zase len čakám,že sa niečo zmení a nič.Manžel je dobrák miluje má nadovšetko a hlavne je spokojný a u neho to problémy nie sú.Ale toto už fakt sú dôvody na rozvod..

elenka74
18. apr 2024

Veľká chyba, že si čakala zmenu. Nemali ste sa brať, keď ste mali od začiatku vzťahu kopu problémov.

autor
18. apr 2024

@elenka74 Pred manželstvom bolo všetko ok ....Len zrazu po manželstve ...Keby som bola vedela ....

ckocka
18. apr 2024

A radu potrebuješ akú? Ak vieš že pre teba sú to dôvody na rozvod, tak sa rozveď. Že pre niekoho iného by to možno dôvod na rozvod nebol predsa na tvojej situácii nič nezmení.

elenka74
18. apr 2024

Takže pred manželstvom chcel tvoje dieťa, aj sex bol v poriadku?

autor
18. apr 2024

@elenka74 Áno aj sex bol v poriadku ak k synovi sa správal lepšie ako teraz ...

hipuska
18. apr 2024

Koľko ma ten syn rokov? Ja mam toto tiež. Tiež ten vzťah nie je taký, aký som si predstavovala. (Ale,s otcom by bol ešte.horsi). Ale, oni si našli cestu ako spolu fungovať, navzájom sa akceptujú. Tak som prestala tlačiť na pílu a moje predstavy o ich vzťahu. A kupodivu, doma nastal pokoj.

stanielka17
18. apr 2024

Dostanem tu asi kamenom po hlave, ale toto podla mna nie je nevyhnutne na rozvod. Skratit sa to da na to, ze s tvojim synom si zatial nenasli k sebe cestu, co je normalne, pretoze synovi je on otcim len 5 rokov, co je relativne kratko. Toto sa da riesit na rodinnej terapii. Sex mate kazdy druhy tyzden, co by za to ine baby dali - nehovorim, ze nemozes chciet viac, ale toto sa tiez da riesit. Ty si musis len ujasnit, ako velmi chces druhe dieta, ked jedno uz mas. Mozno on citi, ze na druhe este nie je cas, kym nema vysporiadany vztah s prvym, lenze ako typicky chlap to nevie odkomunikovat. Myslim, ze toto je stredna kriza, nie rutiace sa manzelstvo.

autor
18. apr 2024

@hipuska syn má 10rokov a ako píšeš aj u nás by to bolo horšie s bývalým ..mám pocit,že je to len zákaz príkaz ale keď idú niekde spolu sú ukážkový

autor
18. apr 2024

@stanielka17 Ďakujem za tvoj komentár..áno možno to len ja teraz tak vnímam a som nespokojná ...túžba po sexe..po dieťati a do toho ešte ten jeho vzťah so synom

ivana11155
18. apr 2024

Pred manzelstvom ta nechcel stratit, tak aj sex dal tolkokrat aby si bola ok, aj syna mal akoze rad a aj dieta ti slubil. Teraz ste manzelia a uz nepotrebuje o teba bojovat. Toto ale nie je dovod na rozvod. Je to uz druhy manzel/partner a problem je aj v tebe, lebo chces hned zutekat, namiesto toho aby si problemy odkomunikovala a riesila.

anketkarka
18. apr 2024

On to nie je jeho syn, tak ho nikdy nemusí brať ako svojho. To sú len Tvoje očakávania. Bolo by to pekne, ale keď si nevedia k sebe nájsť cestu, tak sa to vynútiť nedá. Aby to neboli všetko Tvoje očakávania v hlave aj od manželstva a preto máš pocit, že je to zle. Lebo si vydajom čakala zázraky a žiadne neprišli. Keď píšeš, že manžel je dobrý človek, tak mám pocit, že nevieš čo od dobroty a hladáš zámienky aj jemu tu spokojnosť zrusiť.

matkahelka
18. apr 2024

kolko mas rokov, to je podstatne. ak mas 30, na dieta mas cas. ak ti taha na 40, tak uz toho casu vela nemas. co sa tyka vztahu otcim a syn, ak si k sebe nenasli cestu za tych 7 rokov, co ste spolu, kym bolo dieta male, teraz, ked ide dieta do puberty, si k sebe cestu nenajdu uz vobec, skor sa odsudzia uplne. su chlapi, ktore cudzie dieta nikdy nebudu lubit a vzdy to bude len o akomsi povinnom akceptovani toho dietata. aj moj muz mal predo mnou frajerku so synom a rozisiel sa s nou prave preto, ze si uvedomil, ze to dieta by mu vzdy "prekazalo", kedze nie je jeho. a co sa tyka toho sexu, predpokladam, ze ani pred manzelstvom nebol chlap plemenny byt, co by sexoval kazdy den. pretoze taketo typy sa nemenia dnom sobasu. a ci sa rozvadzat, tazko radit. ty musis vediet, ako velmi toho chlapa milujes a ci ho milujes viac ako tu tuzbu po druhom dietati.

kp7333
18. apr 2024

Neda sa srdcu rozkazat, aby malo cudzie dieta rado ako svoje. A mozno nie je otcovsky typ, aj preto sa druhemu dietatu vyhyba. Mozno ho narocnost starostlivosti o dieta zaskocila. Rovnako je mozne, ze sa boji, ze spolocne dieta by este viac prehlbilo priepast medzi nim a nevlastnym synom. Treba sa porozpravat a premyslat, ako upevnit vzajomne puto medzi vami ako partnermi a az potom pestovat rodinne vazby. Najdite si cas na travenie casu vo dvojici a zaroven si doprajte rodinne vylety, kde bude mozne upevnit vztah syna s nevlastnym otcom - sport, kino, turistika...

deti95060810
18. apr 2024

radšej na vzťahu tvoj syn a manžel popracuj...
ja by som sa nerozvádzala, na rozvod to nie je...
ale to som ja, tebe možno veľmi chýba sex, alebo ťa veľmi hnevá ako sa správa manž. k synovi, alebo ....

klotildabazarik
18. apr 2024

Ja si myslím ak by manžel bol "spokojny" ako pises tak by aj sex mal s tebu častejšie, neviem kolko mate rokov, a nechapem teda manzela ze "naco" si ta teda bral, ked vedel ze ches dalsie dieťa a on nechce deti, urcite sa s nim rozved ak niesi financne na neho odkázaná

gribka1
18. apr 2024

Niečo sa deje, treba zistiť čo. Možno ho otcovstvo nenadchlo a necíti sa na to. A ten sex iniciuje on čo ty?

taktotedanie
18. apr 2024

Podla mna to niesu dovody na rozvod ale hold ludia sa rozvadzaju aj pre vacsie blbosti

sense
18. apr 2024

Aký má vzťah syn s bio otcom ?. Prečo chceš aby ho bral ako jeho? V com spočívajú zákazy a prikazy
Koľko máte rokov? Ja by som asi skôr skúsila ešte popracovať na vzťahu ak k nemu niečo cítiš.

h2
18. apr 2024

Vieš, ale tvoj syn naozaj nie je jeho. Tak nemôžeš nejako veľmi čakať, že ho bude brať celkom ako vlastného. Tvoj syn (zrejme) má svojho vlastného otca. Neviem, čo si predstaviť pod tým, že nemajú dobrý vzťah. Či proste tam ten vzťah len nie je, alebo je zlý, nevychádzajú spolu, syn tým trpí.
Tie ďalšie dve veci by som nepovažovala za natoľko závažné, aby to bolo na rozvod, ak sa ináč milujete a vychádzate spolu dobre.

moriakok
18. apr 2024

Podla mna si iba uzivaj zivot sexuj s kym chces

fido69
18. apr 2024

@stanielka17 napísala "...Sex mate kazdy druhy tyzden, co by za to ine baby dali..."

To si robíš srandu, nie? Každý druhý týždeň a má byť v sexe uspokojená? To vám stačí vázne tak málo? 😳

janickacrazy
19. apr 2024

Ja som mala podobný vzťah, na začiatku sľuby o druhom dieťati, takisto neslany -nemastny vzťah so synom, ktorý nebol jeho biologicky. Po 7 rokoch priznal, že druhé dieťa so mnou vlastne nikdy nechcel. Odišla som a nič lepšie som urobiť nemohla. Teraz mám muža, ktorý má naozaj miluje a aj môjho syna berie ako svojho, je to veľký rozdiel. A máme spolu dve ďalšie deti. A teda nechápem ženy, ktoré píšu, že na rozvod to nie je. Podľa mňa sú to celkom vážne dôvody.