Rozpadajúci sa vzťah

30. jún 2023

Ahojte s priateľom sme 7 rokov.zo začiatku som mu nasla v mobile správy s druhými ženami.bol mladý, chcel byt frajer chápem to. Obaja mame 25 rokov.potom sa to zmenilo na pekný vzťah.nemali sme ziadne problémy, chodili sme po výletoch,sadnut si niekam. No posledný pol rok sa zmenil.komunikuje so mnou ako s handrou,na všetko sa naserie a potom je ofucany ako male decko. Lahne si zapne telefon a presedi tam aj pol dna.ked mu nieco poviem zasa zvýši hlas. Uz mu radsej nic nehovorim. On si moze ist kde chce ja ked niekam idem sa nastve. Uz ani nespime spolu tolko ako kedysi .bud povie ze rano skoro vstáva alebo ze je unaveny. Včera vecer sa zobral z postele a odisiel do druhej izby .citim sa neskutočne smutno.neviem co dalej ako mu dohovorit nech sa ku mne tak nesprava,ze ma tym zranuje. K druhym sa sprava ako cukrík a pride rec si mnou a ako divý pes na mna vyskočí.dakujem za radu

ckocka
30. jún 2023

A skúsila si niekedy aj dohovoriť sebe?

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Aku radu okrem rozchodu ocakavas?

Vobec by som taky vztah ani neriesila. Chodite spolu 7 rokov!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON ta ma plne zuby, nevazi si ta, je k tebe agresivny, o laske sa ani neda uvazovat smerom k tebe..tak aku radu ocakavas?

Kebyze ja mam frajera a zacne sa ku mne spravat ako k handre, rozlucim sa s nim bez akejkolvek emocie.

Proste ked on ti nevie dat kopacky, daj mu ich ty.
Coho sa bojis?
Ze strais niekoho, kto ta nelubi?

olimuc
30. jún 2023

Mali ste 18 ked ste sa dali dohromady, este deti asi na strednej … asi si chce este uzit mladost, len je zbabely sa rozist, tak caka kym odides ty. Pories si byvanie, ak nie je tvoje a zacni zit.

athena27
30. jún 2023

Toto nevydrží.. len predlzujete trápenie.. keď mu povieš že uvažujes o rozchode tak sama uvidíš či začne o teba bojovať alebo vlastne bude rád že si to navrhla..

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliacenc
30. jún 2023

Kopni ho do rici uvidis aka bude reakcia

rebrambora
30. jún 2023

Jasne. Rozist sa a uzit si mlade roky zivota oddelene, ak vam to nejde spolu.

domkakvet
30. jún 2023

Urcite rozchod si mlada tak hadam nechces zabijat roky s hovadom.

jaskolka
30. jún 2023

Ste spolu 7 rokov, čiže začali ste ako 18 roční, teraz už máte 25.To je v takom veku veľký kus času, obaja ste sa mohli úplne zmeniť v zmysle plánov do budúcnosti, názorov, pohľadu na svet.
On očividne už prestal mat záujem o teba a vás spoločný vzťah. Len asi čaka, kým si to ty uvedomíš a rozides sa s ním ty,lebo on na to nemá zrejme dosť odvahy. Tak sa správa ak debil, aby sa ti "zhnusil". Áno, je to zbabele z jeho strany, no mnoho ľudí to tak robí, bohužiaľ.
Chceš aa ďalej trápiť? Máš 25,si mladá, predstav si, že takto budete to ťahať ešte pár rokov, s hádkami, krikom, plačom, urážkami... a aj tak pôjdete od seba... Nie je lepšie urobiť koniec teraz a obaja si ísť svojou cestou?

koniarova
30. jún 2023

Určite potiahni ešte pár rokov. Urobte si dieťa,nasťahujte sa k rodičom a nechaj si riadiť život a urážať.👍

autor
30. jún 2023

@koniarova dakujem za radu.byvanie mame svoje takze nemame prečo k rodičom. Ja som chcela len radu ci to vidite aj vy na rozchod a nie taketo ako keby urážky..

autor
30. jún 2023

@athena27 dakujem, skúsim mu to povedat ako sa zachová

vanilkovazmrzka
30. jún 2023

Musis sa v prvom rade porozpravat s nim. Povedat nahlas, ze ti toto spravanie prekaza, ze vahas, ci na ten vztah este zmysel. Opytat sa jeho, ci v tom vidi zmysel. Preco ste spolu? Mate spolocne zavazky, alebo ste len pohodlni a vyknuti?

barborachors
1. júl 2023

Prechodeny vztah. Spravanim ti dava najavo, že nie je vo vztahu spokojný, ale je unudeny a nebavi ho tento vztah. Ste príliš mladý aby ste boli spolu tak dlho, ano su také pary, ale vy to rozhodne nie ste.