Môj priateľ otec našich detí. Odišiel od nás. Vrátila som mu snubny prsteň ked nebol snami. Vrátil sa k nám ale prsteň ostal odložený. Samozrejme už mám odstup nedôveru. Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži.
Prsten by ma vobec netrapil vo vasej situacii. Dajte si doporiadku vztah,najdite harmoniu,znovu si doverujte a potom ries nejaky prsten.
Daj mi telefón na neho..zavolám mu a spýtam sa ho ja na to a napíšem ti sem.
A otazka bola aka? Na co si mu dovolila sa vratit, ked mu nedoverujes? A on si ta uz vziat evidentne tiez nechce...ked je prsten odlozeny...
@anjelicek26 akurát som chcela tiež napísať, načo mu dovolila sa vrátiť keď mu neveri
A keď ti zas dá prsteň, už mu veriť budeš?
A ak sa pýtaš aký majú chlapi vzťah k prsteň? Niektorí to s nim myslia vážne, keď ho dajú je to pre nich záväzok. Niektorí ho berú ako tradovanu nevyhnutnosť a nepozerajú na neho nijak ináč ako na vec, ktorú sa patrí kúpiť.
Máš s nim deti, ale nevieš s nim komunikovať o tomto? Zvláštne.. 😅
okrem toho, ze prsten by ma fakt netrapil, ci akoze ak ti ho da uz mu doverovat budes? ale teda okrem toho vlastne nechapem na co sa pytas - co aky maju muzi? nazor? postoj?
Tak možno aj on má po svojom návrate k tebe odstup a nedôveru, preto ti ho ešte nedal naspäť. A tiež mi celkom nie je jasné na čo konkrétne sa pýtaš, posledná veta je nejaká nedokončená:
Kto mi preloží túto vetu "Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži." dostane zlatého bludistaka a k autorke, odišiel za inou a opäť sa vrátil, alebo kam odišiel, neviem nejak posúdiť situáciu, malo si napísala...
Ok, nerozumiem. Máš deti s mužom, ktorý nie je tvojim manželom. Ok. Žijete na psiu knižku ale zasnubovali ste sa. No, povedzme. Teraz ste sa "odsnubili", zase si to rozmysleli a tebe chyba prsteň? 🤔🤔🤔 No, alebo chcem tradíciu, zásnuby, svadbu, deti, ale byť zasnúbená s otcom svojich detí mi pripadá fakt postavené na hlavu. Je teraz problém prsteň alebo dôvera?
Ja by som muža, ktorý odíde od rodiny - manželky, detí, naspäť neprijala ... nejaký prsteň by som absolútne neriešila.
Ako dlho bol preč? Tiež dosť podstatné.
Mne snubný prsteň ukradla ex svokra a som tu živá a zdravá .
Prsteň by ma v tomto prípade trápil ako posledný.