Rozišli sme sa, vrátila som mu snubný prsteň a on sa k nám vrátil

25. nov 2022

Môj priateľ otec našich detí. Odišiel od nás. Vrátila som mu snubny prsteň ked nebol snami. Vrátil sa k nám ale prsteň ostal odložený. Samozrejme už mám odstup nedôveru. Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži.

wade
25. nov 2022

Prsteň by ma v tomto prípade trápil ako posledný.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
25. nov 2022

Prsten by ma vobec netrapil vo vasej situacii. Dajte si doporiadku vztah,najdite harmoniu,znovu si doverujte a potom ries nejaky prsten.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zojazoja
25. nov 2022

Daj mi telefón na neho..zavolám mu a spýtam sa ho ja na to a napíšem ti sem.

anjelicek26
25. nov 2022

A otazka bola aka? Na co si mu dovolila sa vratit, ked mu nedoverujes? A on si ta uz vziat evidentne tiez nechce...ked je prsten odlozeny...

sense
25. nov 2022

@anjelicek26 akurát som chcela tiež napísať, načo mu dovolila sa vrátiť keď mu neveri

viestta
25. nov 2022

A keď ti zas dá prsteň, už mu veriť budeš?
A ak sa pýtaš aký majú chlapi vzťah k prsteň? Niektorí to s nim myslia vážne, keď ho dajú je to pre nich záväzok. Niektorí ho berú ako tradovanu nevyhnutnosť a nepozerajú na neho nijak ináč ako na vec, ktorú sa patrí kúpiť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
123kika1234
25. nov 2022

Máš s nim deti, ale nevieš s nim komunikovať o tomto? Zvláštne.. 😅

petamich
25. nov 2022

okrem toho, ze prsten by ma fakt netrapil, ci akoze ak ti ho da uz mu doverovat budes? ale teda okrem toho vlastne nechapem na co sa pytas - co aky maju muzi? nazor? postoj?

54tinka54
25. nov 2022

Tak možno aj on má po svojom návrate k tebe odstup a nedôveru, preto ti ho ešte nedal naspäť. A tiež mi celkom nie je jasné na čo konkrétne sa pýtaš, posledná veta je nejaká nedokončená:

aurorastone2
25. nov 2022

Kto mi preloží túto vetu "Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži." dostane zlatého bludistaka a k autorke, odišiel za inou a opäť sa vrátil, alebo kam odišiel, neviem nejak posúdiť situáciu, malo si napísala...

vroni
25. nov 2022

Ok, nerozumiem. Máš deti s mužom, ktorý nie je tvojim manželom. Ok. Žijete na psiu knižku ale zasnubovali ste sa. No, povedzme. Teraz ste sa "odsnubili", zase si to rozmysleli a tebe chyba prsteň? 🤔🤔🤔 No, alebo chcem tradíciu, zásnuby, svadbu, deti, ale byť zasnúbená s otcom svojich detí mi pripadá fakt postavené na hlavu. Je teraz problém prsteň alebo dôvera?

dzulli1980
25. nov 2022

Ja by som muža, ktorý odíde od rodiny - manželky, detí, naspäť neprijala ... nejaký prsteň by som absolútne neriešila.

vilma7
25. nov 2022

Ako dlho bol preč? Tiež dosť podstatné.

chupakabra
26. nov 2022

Mne snubný prsteň ukradla ex svokra a som tu živá a zdravá .