Rozišla som sa so snúbencom

31. dec 2023

Ahojte. Ani neviem aky nadpis mam dat. Toto je skôr taky vylev. Nemam komu napisat. Ziadna rodina ci kamaratky.
Prave sme sa so snubencom rozisli. Proste ma nechal doma. Mna, nasu trojtyzdnovu dceru, dvoch psov. Pol hodinu pred polnocou. Ja neviem ci som Taka hlupa alebo co. Vsade naokolo su ohnostroje, mala spi a ja placem. Ostala som sama, bez penazi. Ja neviem co mam robit. Mam chut sa zabit, ale malu tak lubim.
Ja to nezvladnem. Par krat ma predtym zbil, stale som tomu ale dala sancu, lebo som ho lubila a stale lubim. Teraz odisiel, lebo vraj ja som na vine. Ano, mozno som naladova, ale za to, za co ma obvinil ozaj nemozem. S nikym inym som nikdy nemala vztah. Nikoho ineho som nelubila. Chce sa mi zomriet. Vsetko to tak boli...
Stastnejsi novy rok vsetkym. Stastnejsi, ako je ten moj.

lienka.7
31. dec 2023

😥

katarinka89
31. dec 2023

Mrzí ma to. Máš dieťa, ty si jej alfa a omega. Ty si jej budúcnost. Takže žiadne,, chcem zomrieť,, nesmieš ani vysloviť. To čo dnes vyzerá desivo, zajtra už tak vyzerať nebude. Pokiaľ je to ozaj tak, ako si opisala- zbavila si sa debila. Po novom roku zájdite na súd, vybav si PO, výživné na dcéru.....príde určite niekto omnoho omnoho lepší. Drz sa a ver si. Si SILNA...MUSIS BYT!!!

hendikep
31. dec 2023

Je mi to luto, ale keď ťa bil mala by si si otvoriť 🍾 nie len kôli Novému roku … verím že zvládneš postaviť sa na nohy!

mimi3008
31. dec 2023

To mi je ozaj velmi luto. Ale i ked to tak teraz nevidis, tak si mozes gratulovat k tomu, ze sa s tebou rozisiel chlap, ktory na teba co i len zdvihol ruku a nie este k tomu, ze ta zbil. Dcerka ta potrebuje, budete tu pre seba vzajomne, bude ti davat silu a bude dovodom, pre ktory chces zit. Tes sa z nej, je to ta najvacsia radost a ta najcistejsia, najuprimnejsia a najnezistnejsia laska. Ozaj nemas nikoho blizkeho?

domka222
31. dec 2023

Veď ty máš vlastne šťastný. Už nikdy na teba nepoloží ruku a ty máš svoje najväčšie šťastie pri sebe. Hlavu hore, nebude to tak zlé, ako to teraz vidíš 🙂

linda117
31. dec 2023

Mas doma uzasnu malu dcerku, a konecne nemas na krku chlapa ktory ta bil. Akym prikladom by bol pre vasu malinku? Co ak by casom aj ju bil? Zvladnes to ❤ aj ked to teraz boli a je to nepredstavitelne. Velmi ti drzim palce a zelam ti aby si stretla cloveka, akeho si zasluzis ❤

dzulli1980
31. dec 2023

Dostala si novú šancu, váž si ju ... muž, ktorý udrie ženu, nestojí za nič ... zvládneš to, teraz Ti je ťažko, ešte nejaký čas Ti bude ťažko, no každá takáto bolesť Ťa spraví silnejšou ... nebanuj, nie je za čím ... čaká Ťa nový, krajší život, bez bolesti, bez ponižovania, bez fyzických útokov ... čo to za slaboch, čo bije ženu? ... čo to za chudáka, čo bije matku svojich detí?

kitycat
1. jan 2024

Preco ta bul? Omu si savala sancu? Aby udrel silmejsie?

roja01
1. jan 2024

Neboj, hovori sa, ze vsetko zle je na nieco dobre. Napis mi spravu.
Vela stastia a zdravia v novom, lepsom roku 2024.

kikushaa
1. jan 2024

Aj ked to tak teraz nevyzera, nic lepsie sa ti nemohlo stat, hlavne ziadne dalsie sance. Vybav vyzivne na dceru a nemysli na hluposti. Posielam virtualne objatie 💝

marca12
1. jan 2024

Teraz je to velka bolest,ale o par mesiacov uvidis,ze nic lepsie sa ti nemohlo stat. No aj tak si myslim,ze pride s prosikom naspat,naslubuje ti hory doly a bude ta mlatit dalej. Zvladnes to,si silna,musis zit kvoli malej,to je svetlo v tvojom zivote. Nemas nejaku rodinu nablizku?

dettilv
1. jan 2024

Ty sa chces zabiť kvôli hajzlovi ktorý ťa zabil? To akože fakt? Ty chces aby vaša dcéra mala toto doma? Skôr by si mala byť rada že konečne vypadol a tým vám dal šancu na lepšiu budúcnosť. Čo najskôr treba riešiť výživné a napr môžeš roznášať letáky vramci prechádzky. Keď nevieš zaplatiť ani bývanie tak sú tie azylove centra (či ani sa volajú). Nezabudni že žena zvládne oveľa viac než si mysli. Takže teraz sa vyplac ale od rána hlavu hore, dcéra ťa potrebuje ❤️

palicka
1. jan 2024

Nie, nemozes sa ani zabit, ani zrutit a žiaľ, ani lutovat! Si mama! My mamy dokazeme aj nemozne a zdvihneme sa aj z uplneho dna. Nejako tak to uz pre nas niekto vymyslel...maminka, hlavu hore. Chlap, ktory Ta udrel, nestoji za trapenie. Upokoj sa, zhlboka nadychni a planuj, co pottebujrs najakutnejsie. Mas kde byvat? Pises, ze si bez penazi. Vybav si vyzivne na malu a pokual to pojde, aj na seba, kym si na MD. Ma Ti kto pomoct? Co znamena bez penazi? Mas si za co uro it potravinovy nakup? Zaklad do domacnosti? Hygienu? Ak mas az takyto problem, skus sa lokalizovat, aspon priblizne. Myslim, ze sa dokazu zmobilizovat aj ostatne mamicky, hladom neumries ani Ty, ani mala! Vitaj v roku 2024. Aj ked to tak nevyzera, uvidis, bude lepsi ako ostatne roky predtym....

emka530
1. jan 2024

Boli to a ešte dlho bude...tiež si spomínam na taký Silvester, až na to že ja vydatá a tri deti, najmladší pol roka...ale presne pamätám ako všetko búchalo všetci veseli a ja sa zadušala od plaču .. a potom tuho sa pritisla k deťom a od vysilenia až zaspala... presne tie isté pocity, tak moc som sa modlila aby boh urobil zázrak v mojom živote...a on urobil, nie zo dňa na deň, ale urobil ..
Ako prvé je treba pochopiť, že toto nie je muž do života, ani pre rodinu. Keby si pri ňom ostala, plakala by si veľa a často.
Ako druhé poriešiť financie, výživné, bývanie. Ako tretie, dať sa psychicky do poriadku, nemôžeš sa zrútiť, ten malý človiečik ťa veľmi potrebuje. Viem že mne sa to ľahko píše, ale toto všetko je za mnou a veľmi sucitim s ľuďmi ktorí majú podobné osudy .. keby som ti mohla nejak pomoct... Neboj, bude dobre, len to chce čas, veľa času ..

betulinka1
1. jan 2024

Ty to este nevidis ale vlastne mas velke stastie. Chlap co ta bije???? Co si sa zbláznila, takeho urcite nechces. Ked nemas peniaze skus sa nakontaktovať na nejake centra pre týrané zeny, občianske združenia v okoli co pomahaju ludom v hmotnej núdzi. Chod na Urad prace sociálnych veci a rodiny, nech ti pomozu Podat si na sud neodkladne opatrenie na zverenie dietata a vyzivne. To vydaju sudy do 30 dni. Psikov Skus darovať alebo ich daj do utulku, ked nemas peniaze alebo ich odnes jeho rodicom. Neboj vsetko sa da zvladnut, urcite neries smrt alebo nemyslí na to. Mysli teraz na to ako sa postavit na vlastne nohy a bez debila.

aliaray1
1. jan 2024

Ahoj neblazni kocka, nic sa neje take horuce ako sa navari. Zachoval sa skaredo, velmi kruto. Dokaz sebe aj jemu, ze si silna, ty to das! Vyspi sa na vsetko, najdes podporu aj oporu, dobri ludia nevymreli neboj.
Hlavu hore mamina, nie si sama! 🤟🤟🤟🤟🤟❤️

macekovam
1. jan 2024

Ty nevieš ci to zvládneš?, nechceš žiť? To pre hentákého? Haló.. Uži si začiatok pre teba šťastnejší ho obdobia.. Véd ta zbil... Halooo

micusa2222
1. jan 2024

Keď si plakala kvôli debilovi, čo ťa bil, to ty by si sa skôr mala poľutovať, že si s ním vydržala !! A poďakovať Bohu, že od vás odišiel..surovec agresívny,,užívaj si s dcérkou,...

miadi
1. jan 2024

Bud rada ze je prec. Chlap co dvihol ruku na niekoho dceru by nemal problem dvihnut ju aj na tu svoju.Boli to Lebo sa citis odkopnuta hoci vies ze si mala ty odist uz davno . Nemas rodinu kamaratky nemas peniaze. No mas rozum zdravie a babatko co ta potrebuje.Hladaj azylovy dom pre zeny v nudzi. Budes to mat tazke prve roky ale ubehne to. A o 3-4r budes niekde uplne Inde. Zvladnes to Lebo musis. Toto je len cena ktoru zaplatiš za to ze si milovala zleho chlapa . Za chyby sa plati. Ale nie je to take hrozne horsie by bolo zit v takom vztahu kde si obet nasilia. Musis byt silna a zariadis si pekny zivot pre seba a dcerku. Velmi ta miluje a potrebuje najviac teba.

blaazi
1. jan 2024

Mamy su silne stvorenia! Ty to zvladnes. Kontaktuj centrum pomoci pre zeny v tazkej situacii, dostane sa Ti pomoci!

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivik4
1. jan 2024

Mna najviac mrzi ze si si spravila dieta s niekym kto Ta bije s ze nemas rodinu ku ktorej by si sla s dietatom . Alebo mas kam ist ? :(

lenkakravcova
1. jan 2024

Čo najskôr si výbav výživné. Dovtedy kým bude platiť skús kontaktovať jeho rodičov - že nemáš z čoho žiť (aby s ním prehodili kus reči). Držím palce.

fineta
1. jan 2024

Nový rok = nový začiatok. V Tvojom prípade veľký nový začiatok. Pozri, zbavila si sa tyrana, manipulátora, dokonca celkom jednoducho, odišiel z vlastného rozhodnutia. Ako dobre. Neobzeraj sa už späť, ale hlavne mu už nikdy neotvaraj dvere. Pokiaľ teda nepotrebuješ k životu od neho preplesky. Vezmi rozum do hrsti a konaj ako ti radia vyššie. Bude vám s dcérkou postupom času len a len lepšie a zagratulujes si, uvidíš. Akurát psíkov by som na tvojom mieste popri tom všetkom nezvládla (finančne aj časovo). Máš pre koho žiť, za koho bojovať - dcérka ťa potrebuje, takže hlavu hore. Jeden idiot ťa predsa nezlomí. Nie je parťákom pre rodinný život, nech si len ide kade ľahšie.

martinka13
1. jan 2024

Myslím, ze s odstupom času (a podla mňa to nebude trvať dlho), budeš tento Silvester považovať za najlepší štart do nového života. Keď Ťa ten debil bil, nezaslúži si ani Teba, ani dieťa. Buď šťastná.

alickapusinka
1. jan 2024

Ahoj gratuluj si že si sa zbavila debila. Ja by som bola rada na tvojom mieste že odišiel. Vždy ale vždy sa nájde riešenie. Dostávaš určite nejaké peniaze. Ak nemáš kde bývať tak stačí ak si nájdeš jednu izbu niekde v zdieľanom prenájme. Aby si čo najmenej platila teraz výživné treba požiadať. Nejako prežijete a vždy sa nájde kto TI pomôže. Ten somár ešte bude ľutovať. Nemáš rodinu kto by TI na začiatok pomohla .Pokiaľ sa nepostavíš na vlastne nohy. Presne tak nový rok sa rovná nový začiatok. Držím veľmi palce aby sa vám obom tebe a dcérke darilo. Neboj za chvíľu bude škôlkarka ani sa nezazdáš pôjdeš do roboty zasa vám bude lepšie. Toto nevdačné tupelo čo si neváži že má zdravú dcérku nechaj nech si žije sám. U mňa chlap ktorý zbije ženu nie je chlap ale obyčajná 0 obyčajný chudák a odpad ľudskej spoločnosti.

gabriela2952
1. jan 2024

Bud šťastná, máš pre koho žiť. A popravde myslím si ,že sa bude chcieť k tebe vrátiť späť, ty ho ale vtedy otoc na päte ;) uvidíš aký budeš mat krásny rok 🙂 sú rôzne centra kde pomôžu žene s dieťaťom takže sa neboj , zvládneš to 🙂 časom nájdeš aj muža, ktorý bude aj tvoje dieťa ľúbiť ako svoje 🙂

domkakvet
2. jan 2024

Bud rada, ze si sa ho zbavila.

katkami123
3. jan 2024

Žiaden chlap na svete ti nestojí za samovraždu. A už vôbec nie taký, ktorý ťa bil. Nemôžeš ísť k rodicom, k blízkej rodine?

Ja skôr vidím opačný problém, ty si mala odísť a poslať ho niekam po tom, čo ťa zbil. Smutné je akurát to, že to ukončil on, tyran a nie ty.

janamoto78
9. jan 2024

Snúbenec mal prestať byť v momente keď na teba položil ruku. Ak sa vyhádal s tebou a odišiel, išiel za inou a predtým spravil vymyslenú drámu. Už by mal zbalené kufre pred dverami. Na čo ti bude taký opičiak? Rok ti začal práveže dobre. Odpadky sa vyniesli samé. Aj keď cítim, že už ste zas dávno spolu..