Ahoj. Rozišli ste sa s dlhoročným partnerom aj keď už boli deti kvôli tomu že ste ho sice ľúbili, ale to je asi všetko. Žiadna pomoc doma keďže od rána do večera v robote.
od rána do večera je v robote on? Keď zabezpečuje finančne celú rodinu on, tak kedy má pomáhať? Ty chodíš tiež do práce?
My sme spolu 10rokov,mame dcéru rok a pol, od malinka som na ňu väčšinou sama. Veľa krát ma prepadá pocit zúfalstva, smútku.. Lebo som vyčerpaná... Ale je to dobrý otec aj partner. Len mame firmu, často krát si to vyžaduje svoju daň,pracuje od rána síce "len" do 17tej-18tej,ale mala chodí o 19 už spať ,tajze cez týžden nepomôže nič no... Víkendy sa snaží byť s nami... Je to občas na palicu, prešli sme si veľkou skúškou vzťahu posledné mesiace, ale toto nevidím dôvod na rozchod...
Hm ok, kedze moj muz robil cely cas, co sme spolu od 7-7 tak sme sa mali rozviest alebo ako? Pred tym tak nepracoval, je to pre teba novinka? Nebola si na to pripravena, alebo ti to zrazu vadi, lebo mate deti?
Muz mi to vynahradza vecer, muz mi to vynahradza cez vikendy, dovolenky a ano aj zazemim, ake mame...dnes su uz deti velke, zarabam velmi dobre uz aj ja, dovtedy skrateny uvazok, aby to casovo vychadzalo... rodina je o tom sa prisposobit a urobit zo situacie to najlepsie... ano unava, ano obcas depka, ze to "je ako to je", ale ked si predstavim, ze su zeny, co maju partnerov mesiace v zahranici tak radsej som velmo ticho...
Aj je reálne v práci?? Síce ťa tu ostatné baby ubezpečujú, že to nie je na rozchod, no to si musíš rozhodnúť ty, či ti to za to stojí. Ale ja tieto modely nepochopím, veď netvoríte rodinu, nemáte žiaden rodinný život okrem toho, že jednému členovi v domácnosti navyše len varíš, peries, žehlís, upratujes. A nemáš z toho žiadne benefity, nemáte spoločné zážitky, spoločné chvíle, intimitu, deti nepoznajú otca. Keď niekto pracuje 12 až 16 hodín denne, musíte byť snáď milionári, alebo je niekde chyba a ten človek do práce len uteká, aby nemusel počúvať krik deti doma. Nerozumiem, prečo si vytvárajú ľudia takéto rodinné modely. Toto pre mňa nie je rodina, to je človek ktorý splodí deti a nič viac ho nezaujíma a už vôbec by som netolerovala, aby som manžela mala mesiac v zahraničí. To už vôbec nie je žiadna rodina. To sú slobodné matky, ktorým nejaký chlapík posiela raz za mesiac peniaze.
Autorka ty si musíš veľmi dobre premyslieť, či by si to sama finančne s deťmi utiahla, či ti to vôbec stojí zato, aby si sa rozišla s manželom a hlavne si treba rozmyslieť, či chceš v takomto vzťahu pokračovať ďalších 30- 40 rokov, žiť bez pozornosti, bez lásky, bez výletov, bez zážitkov s milovaným mužom...
Určite nie. Ak nie je iný dôvod ako ten, že je cele dni v práci, skôr by som premýšľala nad riešením problému, nie nad rozchodom. A ďalej co potom, keď sa s ním rozides? Aký život Ta čaká?
Tiež by asi najradšej sedel doma.Nerozumiem čo riešiš veď je v práci nie na pive, pracuje, aby ste mali z čoho platiť vydavky.Zit a utuzovat vzťah pomáhať môže cez víkend.
Tak ono je rozdiel, ci je v tej robote, lebo musi uzivit rodinu, alebo je workoholik a robi aj ked nemusi, alebo je v robote len akoze a realne je niekde uplne inde. A tiez zalezi na tom, ako je to cez vikendy, sviatky, prazdniny, ci sa venuje rodine ak nepracuje...
Od rána do večera v práci lebo má jeho práca taký charakter a je k tomu primerane ohodotený alebo od rána do večera akože radšej trávi čas v práci ako s vami a ťahá nadčasy aj keď by nemusel resp. pracuje aj mimo pracovnej doby, nevie vypnúť, proste workoholik ?
Pre taký dôvod ak by som mala deti by som s nim neskončila .Dôvod na rozchod že živý celu rodinu Nemôže byť aj doma aj doniesť peniaze domov aby ste sa mali dobré. Určite by som neukončila manželstvo kde sú deti len z dôvodu že muž je workoholik robí to pre vás či čo ak zarobí odnesie susede peniaze nech mu ich postraži.
Rozísť sa s partnerom, len preto že chodí do práce? Och to je sviňa chlap veru 😂🤦
No tak trošku málo informácií som dala. Je automechanik, od rána do večera robí ale nemá ušetrených ani 100€. Bývame v podnájme, 15.mame platiť a on mi peniaze dáva az po 20. Už sme mali problém s majiteľmi takže to riešim tak, že ja keď dostanem rodicak tak zaplatím byť a potom mi ostane na týždeň cca 50€ kým mi dá on svoju časť. Máme ani nie 2 ročnú dcéru a ani raz s ňou nebol vonku, neurobil jej čaj a tak. No a s každým druhým človekom ma problém, nie raz sa im vyhrážal zbitim.nie bezdôvodne ale nie jemu som dala za pravdu. Každý je hlúpy v jeho okolí. Vtedy som pochopila že sa o nás nikdy nepostara ako chlap keď nechal svoju matku ktorej vyoperovali nádor z mozgu aby mu naložila obed🙄pre vás nič z
No tak to si v úvode naozaj dala malo informácii... V každom prípade, rozhodnúť sa musíš sama, a určite je to toho viac, ako si napisala. Ak máš kam ísť a budes vládať postarať sa o malú aj o seba, zváž každú možnosť. Predpokladám, že si mladá mamina, stále je predpoklad, že si môžeš nájsť slušného a dobrého muža, pri ktorom toto riešiť nebudeš musieť. Ale asi to nebude ľahké len tak odísť...
No tak to nieje žiadne terno. Partner ako píšeš je dlhoročný tak taký asi bol vždy, prečo si sa rozhodla mať s takým partnerom dieťa? Čo na ňom vlastne miluješ? Výzor?
a co si myslis, ze najdes niekoho kto bude dotovat tvoj zivot a nevlastne decko?
Srandistka. :D najprv pises, ze ledva viete platit najom a potom, ze mas stabilnu pracu a vlastne byvanie ale pritom byvas v prenajme tak sa rozhodni. vidim ze to 50% na 50% nebude vztah
Krasne klamstva, mam sem poslat screenshot vymazanej odpovede? Srandistka?
ako prepac, on pracuje jak srob, aby financne zabezpecil rodinu a ty si mohla valat sunky doma s 1 dietatkom a este sa stazujes? Ak ti to tak vadi, vymente sa a jeho nechaj doma, nauci sa starat sa.. No? Bolo by to tak lepsie, keby ty chodis do prace?
Ja mam 3 malinke deti (3m,3r,3r) a manzel tiez vela pracuje, no chapem to a snazim sa, aby mal doma pohodu a nie vycitky ked pride. Zamysli sa…a ked tak komunikuj s nim, ze pitrebujes viac jeho pomoc.
Pokial je v robote od rana do vecera,nema ako pomoct. Otazne je ako sa sprava,ked pride domov. Ma snahu pomoct aspon cez vikendy? Ja by som to s nim nevzdavala. Pokial ta lubi,pekne sa k tebe sprava. Moj je pracovne vytazeny. Na zaciatku vztahu nerobil nic v domacnosti,ale rokmi sa naucil. Stalo to obcas dost mojich nervov,ale stalo to za to.
Kvôli tomuto nie.