ahojte, asi to bude veľmi zvláštne, ale chcem to dať zo seba von. Neviem, či ja to všetko prežívam alebo to fakt nie je úplne ok. Chcela by som viac snahy zo strany partnera. Pochváliť ma, písať častejšie (nie sme z jedneho mesta a nevídame sa často), robiť viac romantických vecí. Už som mu to párkrát povedala ale až také zmeny som nezaznamenala. Nechcem mu nič vyčítať, ani mu to dávať pociťovať. nejako rozumne a slušne mu vysvetliť čo potrebujem aj ja, ale už neviem ako, rada prijmem aj vaše rady … niekedy sa za to cítim zle že to potrebujem.
Tak potom ste si nesadli. Nie každý je ,,romanticka duša " a žiadať po niekom niečo, co nemá v sebe - vysledok bude dost ,,kostrbatý". Takze bud upustis zo svojich narokov alebo si hladaj niekoho, kto si bude viac sediet.
ak raz nie je romantický typ, zbytočne to od neho čakáš.
Keď to nejde same od seba, nepôjde to. Nie ste kompatibilní. Tiež som to už zažila.
Ešte dodám: všetko je medzi nami v poriadku naživo, tam akoby tie moje potreby chápe a napĺňa ich romantikou. Len virtuálne veľmi nie
Vzťahy na diaľku su zložité a treba vynakladať viac úsilia na ich udržanie. Tak potom to tak necíti, keď sa sám od seba neozýva častejšie.
Tak ked naživo to ide, upusť trošku z nárokov, lebo ho odradíš, chlapi premýšľajú trochu inak a niektore veci im jednoducho nedocvaknú.
Prepáč, no koľko máš rokov? ... "moje potreby napĺňa romantikou" ... v realite veci fungujú zvyčajne inak ... pokiaľ nie je taký "ňu, ňu typ", nikdy taký ani nebude ... takže ak sú "romantické prejavy partnera" pre Teba dôležité, musíš si nájsť takého muža.
Mne by to vadilo, že to je vynútené.Ked raz nemá potrebu Ta chváliť, ale ty to vyžaduje s bude to robiť nasilu a nie od srdca.A možno vôbec nie je romantický typ....
@si_sa_6 súhlasím s tebou, preto mu to nijako nechcem vyčítať lebo tým nič nevyriešim. Nechcem aby to robil nasilu, uvedomujem si že naživo je to medzi nami fajn a 98% času berie na mňa ohľad, stará sa, je romantický činmi, nie slovne, to je ešte lepšie. Asi by som na to nemala takto pozerať ako pozerám, a zamerať sa na tie dobré veci.
necit sa zle za cokolvek, co potrebujes a necit sa zle za to, ked to davas niekomu najavo.. ak to toho druheho bude obtazovat, nie je to dokaz toho, ze nie si ok, alebo ze on nie je ok, len, ze sa k sebe nehodite.. to je cele.. a je samozrejme lepsie byt s niekym, s kym sa k sebe hodite, nez stale riesit nejaku nekompatibilitu
taktiez, ak mas pocit, ze nazivo je to dobre, len na dialku nie si spokojna, tak treba riesit, aby ste spolu neboli na dialku, ak to nejde, tak zas mas na vyber - zostat v tom, co ti nevyhovuje, alebo to zmenit
Tak neviem, akože my sme s mužom v tomto rozdielni. Ale keďže sa míáme radi a chceme spolu byť tak robíme kompromisy. Vie, že mne záleží na maličkostiach a viem, že zase na čom záleží jemu a robíme si tak navzájom radosť.
Keď bol taký stále, tak ho nemeň, keď sa zmenil k horšiemu pre teba, tak mu ukáž ty, čo chceš. Pošli mu správu akú čakáš od neho, objim ho tak ako chceš ty...a možno sa zobudí alebo sa zobudiš ty 🙈😃
S tymto by som sa zmierila ze to nebudem mat. Predpokladam ze ak pojde vsetko dobre budete spolu zit a teda tato tvoja potreba romantickych prejavov na dialku sa strati, alebo bude minimalna... ak teda nebude vodic dialkoveho kamionu.
Proste nie je to nieco co by branilo buducnosti vztahu a tak by som to ozelela.
Nie je nahodou cas na spolocne byvanie?
Aj mne sa páči keď pozeram na nete rôzne romantické gestá že chlap ju len tak niekde zoberie na večeru dá jej kyticu kvetov každý deň ju prekvapí tiež si pomyslím že musí to byt super ale zas na druhu stranu mám doma zodpovedného chlapa ktorý nieje síce romanticky ale môžem sa na neho spoľahnúť. Nemôžme mať všetko… ale chápem ťa
tak moznosti su, ze nema az tak zaujem alebo nie je romanticky typ. kedze sa mu nechce pisat a ani velmi stretavat, povedala by som, ze je to skor prvy pripad a zariadila sa podla toho.