Robia vám partneri orálny sex?

26. jún 2024

Ahojte dámy, len taká zvedavosť – ako to máte doma s orálnym sexom od partnera? Je to bežná súčasť vášho intímneho života?

januska12323
26. jún 2024

Prečo ťa to zaujíma?

autor
26. jún 2024

@januska12323 Mám pocit, že v mnohých spálňach slovenských domácností chýba ženský orgazmus. Ak by sa niektoré páry rozhodli pracovať na tomto, mohlo by to pre nich znamenať zlepšenie (vlastná skúsenosť). Nechcem však vymýšľať koleso, preto sa pýtam, aká je realita.

beata_k
26. jún 2024

A preco myslis, ze orgazmus sa da dosiahnut iba oralnym sexom u zeny?

mikasa_ackerman
26. jún 2024

Áno, vždy. Samozrejme okrem dní, keď mám “menštruáciu”😄

autor
26. jún 2024

@beata_k To netvrdím, ale existuje mnoho párov, kde ženy nedosahujú orgazmus len samotným pohlavným stykom. Pre takéto páry je táto “pomoc” určená.

autor
26. jún 2024

@mikasa_ackerman to je super. Tak to má byť.

beata_k
26. jún 2024

Aha, uz rozumiem.

Len teraz neviem, co tou urcenou pomocou myslis. Navod ako na to? No ved napis. Mozno niekto vylepsi techniku.

luccija
26. jún 2024

@beata_k možno sa sám ponúka😛mňa by nikdy nenapadlo rozmýšľať či v slovenských spálňach chyba orgazmus🙂)

vanilkovazmrzka
26. jún 2024

Iba ked to on chce, co nie je casto. Ja to nevyzadujem, nemam to moc rada, orgazmus mam pri normalnom sexe takze to je dost hlupost co pises vyssie👆

beata_k
26. jún 2024

@luccija Tiez tomu velmi nerozumiem co tou pomocou zamysla. Blaho naroda?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia13022023
27. jún 2024

U nás je orálny sex či už môj alebo partnerov, súčasť nášho pohlavného styku. Ale nie je to kvôli orgazmu.

blackberrymt
27. jún 2024

Máme ho bežne pri sexe, či už ja partnerovi alebo on mne...

adrestia
27. jún 2024

Áno, mám to rada a tiež partnerovi doprajem.

jana_eyre_2
27. jún 2024

Ja uplne chápem že ak má niekto problém v posteli s partnerom, položí sem anonymnu otázku a snaží sa na niečo prísť..

Avšak keď anonym položí otázku aký sex maju cudzí ľudia tak mi to príde úplne cez.. fakt toto sú intímne veci, ty si úplne anonymná, ja mám síce nick, ale mať nick a diskutovať často a dlhodobo tu neznamená anonymitu.. je to jednoducho veľmi nevyvážené - ak anonym sa pýta intímne otázky bez nejakého širšieho kontextu a ešte k tomu ani nepridá o čo mu vlastne ide.. 🤨

trema
27. jún 2024

Nechápem, aká "pomoc"?

diewcatqoo
27. jún 2024

Preco by ma malo zaujimat, ci ini poskytuju zenam oral? Leda, ze by to tvoj chlap nechcel robit, tak zalozis temu na MK a potom mu ukazes, ze aha, kolki maju, len ty si neschopny 🤔 alebo si niekto masti vtaka pri odpovediach.. ine dovody mi fakt nenapadaju 🤔

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
8. júl 2024

Je to uplne paradna vec - aj prijimat aj davat oralny sex.

iceberg
14. júl 2024

Áno robím to ,a je to podľa mňa bežná súčasť intímneho života a neviem si predstaviť že by som orál nemal , ako ho rád robím tak aj rad dostávam .

vemi23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz