Občas ma prepadne taký pocit, že ma partner klame. Mávam to tak raz za dva mesiace. Väčšinou keď som precitlivená a mám svoje dni. Potom mu stále vyvolavam, poplacem si ako keby som mala zatmenie mozgu. V tu chvíľu zažívam neznesiteľný strach a pocity. Aj teraz išiel preč na 2 dni a ja mám zas z toho úzkosť. Čo mám s tým robiť ?
vyhladat psychologicku pomoc
Keď mu budeš toto robiť, jedného dňa sa nevrátí vôbec.
Ked mas na to dovod, tak necudujem. Ja som tak bola, ked som pocitila neveru byvalemu, co sa aj potvrdilo. (neaky siesty zmysel )
@netti87 mám na to taký dôvod, že mame problemy v intímnom živote, jemu sa nechce vôbec, sľúbil mi že už to bude riesit. Na klamstvo, ktoré som mu prišla nebola nevera ale raz mi klamal o súkromnom striptize v stripbare. Našla som fotku. Tak asi tieto 2 dôvody. Nie že by som ho nejako stále kontrolovala ale raz za čas na mna príde taká úzkosť z toho, keď som rozcitlivena a mám svoje dni.
pokial sa nieco medzi vami kedysi stalo a mas na to dovod tak ja sa ti ani necudujem ze takto reagujes.
@radolina uviedla som dôvod v predchádzajúcom komentáry, neviem či je to dostačujúci dôvod …
*komentári
Ja by som mu neverila aj častejšie ako len pod vplyvom hormónov. A podľa toho sa aj zariadila.
@januska12323 myslíš že to je oprávnene ? Lebo ja mám dnes takú úzkosť že ani som nič nejedla od rana.
@januska12323 viem že zajtra bude zas dobre ale dnes je to neznesiteľne
ano je to dostacujuci dovod, ale tiez si myslim ze pokial to neriesis inak pocas mesiac len pocas svojich dni tak si moc ovplyvnena hormonmi.
Nie je s co cudovat ked ti uz raz dal dovod. Ale, ze mu budes vyvolavat ti nepomoze, dobrovolne by sa nepriznal. Kedze ta to chyta iba pocas ms, tak to bude hormonmi. Mala by si zamestnat mysel a telo niecim inym.
@radolina lebo nedáva mi iné dôvody na to aby som si to myslela, ziadne reálne dôkazy o nevere ani žiadne podozrivé správanie, len ked pod vplyvom hormónov a ešte keď vtedy ide niekde hneď ma to napadne, hneď si v hlave vytvorím príbehy.
@cimage aj sa snažím 😅 potom keď mi on do toho zavola, že čo robím tak ma to hneď zas napadne. A o 10 min mu volám späť s dakou výhovorkou.
Ze sa mu " nechce" - co je za odpoved ? Tak to je velky problem to moze skryvat aj hocico... ked niekto nema intimny zivot v poriadku ma na to dovod, aby citil menejcennost,nemilovanost voci druhej strany...je mi strasne luto, a to , ze si nasla " take " fotky no comment.
Ja by som sa spravala takisto, a zobrala by som odvahu sa spytat, ako mysli dalaj s tebou buducnost 😒
@netti87 to áno trápi ma to lebo to je už dlhodobejšie. Povedal, že sa to pokúsi zmeniť. Z toho asi teda pramenia tie občasne obavy. Našla som fotku striptérky odfotenú, súkromný striptiz v stripbare.
To, ste ste este len priatelia a uz mate mizerny sexualny zivot je dost velky dovod pre tvoje uzkosti a obavy.
Chodi do striptízového baru, sexuálny život na budem mrazu, ty sa zozieras ziarlivostou, ste spolu krátko... Prečo ho nekopneš do riti??
@oli18 všetko teda asi prameni z toho
@stanulienkat nechodí pravidelne, 2x zobral chlapov z roboty (pokial viem) a sme spolu 4 roky nie krátko
Mne by bolo z môjho muža zle, keby som vedela, že chodí na striptíz. Pre mňa je to prízemná, úbohá "zábava"pre mužov, ktorí ešte nedospeli ...
@jesenzima tiež mám taký istý názor
Zaujimave, ze ho zaujimaju stripterky a doma nechce mat intimny zivot, kebyze to robi moj manzel, uz by nebol moj manzel, hnusne nieco!!
No je mi to luto 😟
@netti87 presne takto som to brala aj ja… to bolo asi tak pred rokom a pól. Odvtedy sa bojím viac
ahoj, odkiaľ si?
@daniela823 zo stredného Slovenska , nechcem tu písať priamo aby ma nespoznali známy
Možno bývame blízko seba 🙂
@daniela823 napísala som ti správu 🙂
Najst si odbornika