Babule prečo sa tak vyzdvihuje ranný sex ako niečo super? Cítim síce niekedy ráno vzrušenie ale nedokážem žiadnym spôsobom dosiahnuť vrchol. Je to vôbec normálne? Dá sa s tým nejak pracovať?
Ako s tým chces pracovať? Proste viac si "vzrusiva" vecer, nenut sa nasilu do ranného sexu, keď o taky nemáš záujem. Niekto miluje ranný sex, niekto večerný, niekto rýchlovky a iný zase dlhé milovanie. To je individuálne a nemôžeš sa porovnávať
Skusila si sa pred tym ist vycikat?
Ja za seba napisem ze ranny sex je parada, a vobec mi pri nom nechyba orgazmus...je to take nabudenie, vseobecne ak zacnem aktivitu s partnerom, nikdy nemyslim na orgazmus, ci ho dosiahnem alebo co...necham tomu volny priebeh a uzivam si kazdu sekundu...pre mna je orgazmus az na nizsich prieckach dolezitosti....skus si len vychutnat aktivitu ako taku, to mnam, to dobro...
A núti ťa do toho niekto? Veď to rob kedy chceš ty.
Tiež si ranny sex neužívam a nikdy ani nebudem a nemám ani v pláne zisťovať prečo, proste to tak je a som s tým stotožnená. Proste do toho ranného sexu už ani nejdem s tým, že by som chcela dosiahnuť orgazmus, skôr sa nastavím tak, že chcem urobiť niečo extra pre môjho muža, keďže testosterón je ráno v peaku.
Raz sme sa s kolegyňou bavili na túto tému v rámci prestávky (,tiež mala podobný problém)😀. Zistili sme,že to možno bude tým,či počas ranného sexu nemyslí už na to,čo bude variť? Čo treba nakúpiť? Čo všetko treba postíhať vybaviť ? Zhodli sme sa,že psychika hrá podstatnú úlohu 😁.
Ranný sex môže byť super pre ranné typy skovrankov ja som ráno nepoužiteľná nie ešte myslieť na sex🙂
Žienky myslela som ani ani sama rukou alebo hračkou. Ako keby som ráno necítila vôbec nič na klitorise. Úplne odpojena od akéhokoľvek pocitu 🤷♀️ ci vstanem o 6 ci o 8 proste to nejde. Až niekedy doobedu sa to dostane do normálu
Tak si nočný typ ako ja.Rano sa neviem zobudiť a rozmýšľať.Kazdy máme svoj biorytmus a vnútorné hodiny
Napriklad ja som sa este nestretla s tym zeby nejaka zena vyzdvihovala ranny sex, som prekvapena . Po mne keby niekto chce sex po prebudeni tak ho zadrhnem 😆
Naco to inak silis ? Musi to byt rano ked nic z toho nemas aj tak?
Stále neviem kde je problém, ráno to nerob a hotovo.
Každý to ma inak....podľa mňa ráno je to top 👍👍👍
Ked to rano nevies, asi mas z toho nejaky vnutorny stres /je svetlo, smrdi ti z ust, ponahlas sa do roboty atp/ a nevies si to proste uzit. Tak bud si to v hlave zrovnas alebo sa na to vykasli.
tak sa nenúť.....
Bože dievča buď rada,že ten orgazmus dosiahneš veľa žien hlavne mladých nemá tušenie o čo vôbec prichádzajú
https://www.modrykonik.sk/group/12971/
Podte do novej skupiny, kde sa môžeme otvorene porozprávať o ženskom orgazme 🙂
Skus lanovku na Lomnicak a mozno dosiahnes vrchol,este z rana😉.