Ráno neviem dosiahnuť orgazmus

1. aug 2024

Babule prečo sa tak vyzdvihuje ranný sex ako niečo super? Cítim síce niekedy ráno vzrušenie ale nedokážem žiadnym spôsobom dosiahnuť vrchol. Je to vôbec normálne? Dá sa s tým nejak pracovať?

tundra
1. aug 2024

Skus lanovku na Lomnicak a mozno dosiahnes vrchol,este z rana😉.

jaskolka
1. aug 2024

Ako s tým chces pracovať? Proste viac si "vzrusiva" vecer, nenut sa nasilu do ranného sexu, keď o taky nemáš záujem. Niekto miluje ranný sex, niekto večerný, niekto rýchlovky a iný zase dlhé milovanie. To je individuálne a nemôžeš sa porovnávať

simsalabim
1. aug 2024

Skusila si sa pred tym ist vycikat?

tomasisa
1. aug 2024

Ja za seba napisem ze ranny sex je parada, a vobec mi pri nom nechyba orgazmus...je to take nabudenie, vseobecne ak zacnem aktivitu s partnerom, nikdy nemyslim na orgazmus, ci ho dosiahnem alebo co...necham tomu volny priebeh a uzivam si kazdu sekundu...pre mna je orgazmus az na nizsich prieckach dolezitosti....skus si len vychutnat aktivitu ako taku, to mnam, to dobro...

januska12323
1. aug 2024

A núti ťa do toho niekto? Veď to rob kedy chceš ty.

lavender94
1. aug 2024

Tiež si ranny sex neužívam a nikdy ani nebudem a nemám ani v pláne zisťovať prečo, proste to tak je a som s tým stotožnená. Proste do toho ranného sexu už ani nejdem s tým, že by som chcela dosiahnuť orgazmus, skôr sa nastavím tak, že chcem urobiť niečo extra pre môjho muža, keďže testosterón je ráno v peaku.

zuzanita1609
1. aug 2024

Raz sme sa s kolegyňou bavili na túto tému v rámci prestávky (,tiež mala podobný problém)😀. Zistili sme,že to možno bude tým,či počas ranného sexu nemyslí už na to,čo bude variť? Čo treba nakúpiť? Čo všetko treba postíhať vybaviť ? Zhodli sme sa,že psychika hrá podstatnú úlohu 😁.

luccija
1. aug 2024

Ranný sex môže byť super pre ranné typy skovrankov ja som ráno nepoužiteľná nie ešte myslieť na sex🙂

autor
1. aug 2024

Žienky myslela som ani ani sama rukou alebo hračkou. Ako keby som ráno necítila vôbec nič na klitorise. Úplne odpojena od akéhokoľvek pocitu 🤷‍♀️ ci vstanem o 6 ci o 8 proste to nejde. Až niekedy doobedu sa to dostane do normálu

luccija
1. aug 2024

Tak si nočný typ ako ja.Rano sa neviem zobudiť a rozmýšľať.Kazdy máme svoj biorytmus a vnútorné hodiny

ivik4
1. aug 2024

Napriklad ja som sa este nestretla s tym zeby nejaka zena vyzdvihovala ranny sex, som prekvapena . Po mne keby niekto chce sex po prebudeni tak ho zadrhnem 😆
Naco to inak silis ? Musi to byt rano ked nic z toho nemas aj tak?

januska12323
1. aug 2024

Stále neviem kde je problém, ráno to nerob a hotovo.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
7miriam77
1. aug 2024

Každý to ma inak....podľa mňa ráno je to top 👍👍👍

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Ked to rano nevies, asi mas z toho nejaky vnutorny stres /je svetlo, smrdi ti z ust, ponahlas sa do roboty atp/ a nevies si to proste uzit. Tak bud si to v hlave zrovnas alebo sa na to vykasli.

rozculena
1. aug 2024

tak sa nenúť.....

alexis617
1. aug 2024

Bože dievča buď rada,že ten orgazmus dosiahneš veľa žien hlavne mladých nemá tušenie o čo vôbec prichádzajú

vemi23
27. aug 2024

https://www.modrykonik.sk/group/12971/

Podte do novej skupiny, kde sa môžeme otvorene porozprávať o ženskom orgazme 🙂