ahojte, chcem sa opýtať na váš názor...randili sme dlhší čas, včera som zistila, že je tak busy že som ho videla s inou randiť spokojne..napísala som mu, že som ho videla s nejakou babou ..neodpísal mi...ako zmýšla chlap ? prečo neodpísal ?
no ved lebo nema cas a randi aj s inymi 😂
@chodilasomdomov A co si cakala, ze sa ozve, ospravedlni a donesie kyticu? Bud rada, ze si na to prisla a zabudni na tupca.
tiez som takeho mala... nech ide kade lahsie... hadam sa mu neides prosikat aby randil len s tebou
Tak randil s viacerymi a potom podla ponuky si niektoru vybral alebo na vsetky sa vysral. Vsak to robia muzi aj zeny uplne bezne. To ta az tak vzalo, ked ste spolu len randili aj ked dlhsi cas? Vsak ste neboli spolu oficialne. Jedno, dva, tri, styri, pat rande este nic neznamena. Pocas tejto doby ma kazdy pravo pri mensom nesulade dalsie randenie ukoncit a v randeni pokracovat s inym/inou, ak chce. Ci ty si uz po prvom rande vedela, ze si ho chces vziat?
no ked uz by som toto vela, tak by som ani za nim nebanovala, bud rada, ze si sa to dozvedela a ze mas moznost z toho bez problemov vykorculovat ;)
@kate211 mna to bolí, lebo som sa do neho asi zalubila....preto ma to zabolelo
@chodilasomdomov To ma mrzi, ale to si sa zamilovala tak rychlo? Ved laska je velky cit, budovana postupne na zaklade cinov, skutkov. Ked len randis, o skutocnu lasku sa fakt nejedna. To je nieco ako urazenie sa lebo si ta asi nevybral.
@kate211 po 7 mesiacoch cítim to ..takze neni to asi rychlo
@chodilasomdomov Načo si mu písala? Keď si ho videla, mala si tam ísť a predstaviť sa tej dievčine. Možno ona nevie tiež o tebe.
Lepsie teraz, ako keby ste mali dve deti a nemala si kam ist.
7 mesiacov randite ale nieste priatelia? no zrejme mu az tak dobre s tebou nebolo a nic ti neslubil .. pripadne ak si s nim aj spala a nic viac hold bola si jednou z tych co neocakavali /nedali najavo ze ocakavaju viac ... ukonci to a hotovo ..
Robil vyberko a nepresla si, no.
Jaaj on vas takto naťahuje a testuje viac, tebe sa neozval lebo si na to prisla a teda bude skúšať stastie pro iných.
@chodilasomdomov to nie je zmyslanie chlapov vseobecne. Ten s ktorym si stravila cas, zjavne nie je vztahovy material. Kasli na neho. Niesi prva ani posledna ktora sa sklame. Dolezite sa je pohnut dalej.
Tiež som si s takým písala. Pred rokom sme sa spoznali a zaujímal sa o mňa potom už pomenej. A písal už len raz za čas. A nedávno mi napísala jeho bývalá, že namotava viac žien naraz. Teraz neviem čomu mám veriť.
@kate211 ide aj o to, že niektorí to ťahajú aj so 4 naraz. A keď nemá jedna čas ide k druhej a tak. Mne tiež jeden vypisoval ze za mňa ďakuje, že je za mňa rad, že ma spoznal. Že žena má byť verná atď. A ťahal to s viacerými naraz. A ešte keď sa ozve bývalá, ktorá s ním mala vzťah a namotával ďalšie a chcel sa stretavat iba večer keď je tma. Ale to každý takýto človek dopadne zle a sam.
@chodilasomdomov ja ťa chápem lebo som to zažila
@chodilasomdomov lebo si povedal, do riti, kua a je to vonku 🥶 Je to proste kurevnik a nacapala si ho pri cine a nechcelo sa mu ti vysvetlovat, ze to bola jeho sesternica z piateho kolena... Ale nezufaj, ma desat dalsich sliepok a ked jedna zasa z kola vypadne, tak sa ti mozno ozve a mozno bude pribeh aj o tej sesternici...
Neviem, prečo si ženy nárokujú byť od prvého stretnutia tie pravé a jediné... Veď vzťah, ak má byť dlhotrvajuci a prínosný pre obe strany vyžaduje výberové konanie... Rovnako ako práca, ešte viac, veď v ideálnom prípade s daným človekom máš ostať celý život! Robotu môžeš po roku- dvoch vymeniť a hľadať ďalej. Ja som v čase, keď som si vyberala partnera mala 5 záujemcov. S každým som bola raz na obede/večeri, raz na prechádzke a raz na káve a vybrala som si toho, ktorý mi vyhovoval na každom stretnutí najviac. On mal záujem o vzťah, ja som mala. Sme spolu od toho momentu takmer 7 rokov, po 2 mesiacoch vzťahu sme naplánovali svadbu, máme byt, dieťa, 4 mačky a stále sme rovnako na tej istej vlne ako keď sme sa spoznali. Ostatným som len dala vedieť, že si vážim ich čas a záujem, ale že si ich neviem predstaviť ako partnerov pre seba, že hoci sme si v niektorých názoroch blízki, v mnohých sme si kompletne cudzí a podarilo sa mi nájsť dokonalú partiu pre mňa. Normálne sme zostali kamošmi, dokonca dostali aj pozvanie na svadbu. Snáď si nebudem vybrať životného partnera len tak ledabolo - že vezmem prvého na ktorého narazím.... Hoci to je tu na koni bežný trend 🤣😅 ideálne si spraviť s tým prvým okoloidúcim decko- dve a po 2-3 rokoch sem prísť plakať. Btw, väčšina tých mojich nápadníkov si našli partnerky časom a dnes sú 2 zo 4 šťastne ženatí a ten tretí s ňou už dlhšiu dobu žije v spoločnej domácnosti. A teda tento môj výberový proces tiež netrval 2 týždne, bola to záležitosť pár mesiacov. Ale tiež medzi nimi bol jeden takýto expert, ktorý vyvolával a vypisoval a keď som mu povedala po treťom stretku, že ďalšie zatiaľ neplánujem, tak tiež mega urazený mi robil scény ako som ho ja namotavala a zlomila mu srdce (strašný drama queen). A to pritom každé stretnutie trvalo 2-3h a bolo to čisto interview, žiadne objimacky, bozkavacky, prespavacky. S každým som sa 3x stretla a potom s mojím mužom som to po vzájomnom súhlase posunula do ďalšej úrovne. Ale toho 4teho som teda kvôli vyvolavaniu, vypisovaniu a robeniu scén musela zablokovať, lebo to bola jedna hrôza, čo ten chlap dorábal. A pritom s ním som si nerozumela takmer vôbec, mali sme málo tém na rozhovor, zo 70% absolútne odlišné postoje k všetkému, ale ten už asi po prvom stretku predpokladal, že si ho idem zobrať alebo čo 🤣🤣🤣🤣 možno mu imponovalo sa dohadovať. A aby ma tu zasa niekto neoznačil za zlatokopku, vždy som si všetko platila sama, nikdy som sa nenechala pozývať.
Preco neodpisal? No lebo si mu nato prisla a uz nemoze dalej namotavat