Ženy aký je rozdieľ medzi randením a vzťahom? Resp. kedy začína vzťah? Ako to bolo u vás?
@ckocka To nie je o mne. Je to tak všeobecne keďže dosť často sa s tým stretávam tu na MK. Ja mám manželstvo 😊
@letfenixa Takéto blbosti sme my neriešili 😃 Randíme , máme vzťah alebo nech sa to nazýva ako chce.
My sme nerandili. Stretli sme sa raz na 5 minút. Nejako sme si si vyjasnili cez internet o dva týždne, že teda spolu chodíme a hotovo. Stretli sme sa o dva mesiace na to a strávili spolu víkend 🤷 a už nám to nejak ostalo
A tu mame volne pokracovanie temy "Kedy je spravny cas rozpravat o pocitoch" 🍿
Na feminity dosli temy na clanky?
Ak "máš manželstvo", prečo sa nad tým zamýšľaš?
No randenie je uz vztah - to je obdobie pred manzelstvom. Randite, spoznavate sa ...
Ďakujem za normalný názor 😊 Tak ja už neviem ale človek si založí tému kde nerieši vojnu, covid alebo či je niečo na teste a už útočia 🤷🏻♀️ Áno, mám manželstvo, som šťastná a len ma zaujímala táto téma . Neviem nabudúce možno pripnem fotku testu, tehotenského alebo covidu lebo bez toho tu už človek tému založiť nemôže
vies co u mna to bolo tak, ze som napriklad chcela alebo potrebovala vediet a pomenovat kde sa v "randeni" alebo vo vztahu nachadzam. ci uz je to take, ze sa len otukavame spoznavame alebo uz spolu chodime 🙂
Ak to nepoznáš tak jedinú relevantnú odpoveď ti može dať tvoj partner.