Randenie s mužom zo zoznamky

19. jan 2023

Neviem kde začať, randim s niekym mesiac a niečo, stretávame sa aspoň raz za týždeň. Nikdy som nechodila na rande tak je to pre mňa nové. Muž sa snaží, vždy vymýšľa aktivity on, záujem asi má, aj ma predstavil svojmu okoliu. Včera sa medzi nami schyľovalo k niečomu viac, ale v poslednej chvíli som to zastavila. Neviem vôbec či je 7 týždňov dosť na sex, doteraz každý vzťah mi začal hneď sexom lebo sme sa roky poznali už predtým a tu som to takto nechcela. Problém nastal, že dotyčný sa menej ozýva a neviem či som sa ho nedotkla tým, že som ho odmietla takmer pred začatím. Mrzí ma, že som to pokazila. Zatiaľ sa ozýval prvotne len on, na poslednú správu mi neodpisal, ale nebola to nejaká dôležitá správa. Mám ho pozvať von ja a snažiť sa, či ani nie?
Mám veľmi silný pocit, že nie som jediná a tým, že sme sa spoznali na zoznamke tak o to viac sa toho bojím. V minulosti ma partneri podviedli a nerozisli sa so mnou bežným spôsobom, ale začali sa menej ozývať, mať málo času. Kvôli tomu sa viac obávam ak niekto je online, prečíta moje správy a neodpiše niekoľko hodín či dní.

lujza123
19. jan 2023

Podľa mňa 7 týždňov je tak akurát na prvý sex. Ale tak to je môj pohľad, niekto po sebe skočí na prvom rande a niekto po uzavretí manzelstva. Sto ľudí, sto chutí.

Sama si odpovedz prečo si odmietla sex, či ta nepriťahuje, stale si sa nevyrovnala s predoslymi vzťahmi, nemáš chuť sexovať, alebo chuť máš ale chceš ešte počkať...

lindous
19. jan 2023

Schladila si ho odmietnutím sexu (čo je samozrejme úplne v poriadku, keď si to tak cítila) a ešte ani neprejavuješ záujem tým, že by si sa niekedy ozvala prvá, takže sa nečudujem, že sa stiahol... Napísala by som mu, kľudne ho zavolala niekam a uvidíš ako zareaguje 😊

autor
19. jan 2023

@lujza123 Nechcem sa s niekym vyspať, ak nie som s niekym v nejakom vzťahu. Odmietnutie z jeho strany po sexe by som brala ťažšie.

autor
19. jan 2023

@lindous Uvedomujem si to, neviem prečo pri ňom reagujem úplne opačne ako pri iných. Ja mu nepíšem prvá kvôli jeho práci a nechcem ho obťažovať ak je zaneprázdnený.

luccija
19. jan 2023

No tak si to tak necítila nemáš sa prečo cítiť vinna.Ved ste v vztahu nie, predstavil Ta známym, vymýšľa aktivity...po 2m sa mi to nezdá skoro, ale ak sa odmlčal nepíš mi..uvidíš...

autor
19. jan 2023

@luccija Tak nepredstavil ma v zmysle, že sme spolu. Pri rozhovore to vždy je také podľa jeho slov, že to niekam smeruje, ale potrebujeme obaja čas, čo súhlasím. Samozrejme, že ma priťahuje a veľmi. Len vždy som chcela mať čo najmenej sexuálnych partnerov a snažím sa neísť do toho ak to nemá byť niečo dlhodobé.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. jan 2023

@rony2255 Stretávať by sa on chcel viac, ale chcela som to trošku spomaliť aby to aj rýchlo neodišlo. 🙂
Boli sme 3-7h nikdy nie kratšie. Skôr sa obávam toho, že to bude klasické, že on prestane mať záujem a ja naopak pridám až to nebude pekné. Rozmýšľam, žeby som mu navrhla stretnutie aby sme to prebrali osobne ale neviem ako by som mu to podala. Prešla som si veľmi zlou skúsenosťou a preto je pre mňa intimita dôležitá nemať ju s každým.

autor
19. jan 2023

@rony2255 A píšeme si tak zbežne, v iných vzťahoch som si písala od rána do večera nejako, tu skôr po jeho práci.

lenkadenisa
19. jan 2023

@autorka pekne mu napíš, stretnite sa a povedz mu všetko, čo si nám tu napísala. ak má o teba záujem, pochopí to. lebo teraz je situácia, že si ho odmietla, nenapíšeš mu prvá a on to môže brať, že oňho nemáš záujem, že si si to rozmyslela alebo čo... ukáž mu, že ho chceš, ale nie len na flirt a sex

rony2255
19. jan 2023

@lenkadenisa súhlasím, povedz mu ako veci cítiš. Ak mu na tebe záleží, pochopí ťa

vilma7
19. jan 2023

Ja si myslím že si urobila dobre. Sexovať a ešte spolu ani nie ste, len sa niečo "rysuje"...tak to by si mohol o tebe pomyslieť svoje.
A popritom ešte pocit, že sa stretáva aj s inými...? Tak ešte ste asi vo fáze oťukávanía.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. jan 2023

@rony2255 Zaľúbený nie je, obaja sme racionálne typy, preto neviem ho nijak odhadnúť, iní boli viac "zalubeni" ale zároveň veľmi rýchlo to odišlo z ich strany.

rony2255
19. jan 2023

@vilma7 Ten pocit, že sa stretáva s inými - autorka máš ho preto, že ste sa spoznali cez zoznamku alebo pre niečo iné?

@vilma7 s tým sexom súhlasím. Až keď budete oficiálne pár

katka2602
19. jan 2023

Nie je 7 týždňov ako 7 týždňov. Vidieť sa každý deň, alebo 2x do týždňa je rozdiel. Z môjho pohľadu to je skoro, ale každá sme iná. No ak sa zrazu neozýva tak by to bol pre mňa signál, že mu šlo len o sex v opačnom prípade by to pochopil.

autor
19. jan 2023

@vilma7 Tak to stretávanie neviem či je pravda a či si už ja nedomyslam pre moje nižšie sebavedomie.
@rony2255 Áno, detailnejšie preto lebo si pridal nejaké ženy na sociálne siete po našom druhom rande, ktoré vtedy nevyzeralo s dobrým koncom.😀
@katka2602 Veď práve preto neviem či ho pozvať von, alebo nie.

rony2255
19. jan 2023

Skús ho pozvať von. Nahoď nejako konverzáciu, no nepozývaj ho k sebe, ani nechoď k nemu. A opýtaj sa ho na tie dievčatá, že keď vraví, že to niekam smeruje, či s nimi niečo rieši. Že ty pre neho nechceš byť len jedna z možností...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rony2255
19. jan 2023

No, asi vieš, že keď ho pozveš k sebe, môže prísť k sexu. Ale aspoň uvidíš na čom naozaj si, keď ho znovu odmietneš 🤔

katkine_terapie
19. jan 2023

Autorka: Co sa tyka sexu, toto je uplne ok, nie ste este par a ty to mozes citit tak, ako to citis. Ak sa odmlcal a neodpisal na spravu (zalezi aj v akom zmysle bola ta sprava a ci sa na nu bezne odpoveda), tak by som pockala, kym sa ozve. Ak to nie je sprava na ktoru sa odpoveda, tak max by som napisala spravu ako sa ma. Von by som ho nevolala. Ty si nespravila nic zle, nie je za co sa ospravedlnovat a pozyvat, najmä ak si to doteraz nerobila. A dala by som si bacha na jeho spravanie. Pravdepodobne si prvy krat nesuhlasila, po com nasledovalo jeho stiahnutie sa, odstup, odmlcanie (kym dovtedy to tak nebolo). Zmena spravania po odmietnuti sexu, ked sa ani poriadne nepoznate a zatial ani nie ste oficialne par nie je uplne charakterove naj (takto sa mozu prejavovat aj toxici, egoisti a podobne). Netvrdim, ze je taky, iba, aby si si dala pozor.

autor
19. jan 2023

@katkine_terapie Je to na mňa príliš zložité.😀 Ale nebolo to prvé odmietnutie, ale nerozprávali sme sa o tom prečo a ako. Čo je samozrejme chybou. Preto som to chcela napraviť.. Ale ďakujem za rady.😊

toskanka
19. jan 2023

Podľa mňa si dobre urobila. Stopla si to, lebo si to takto cítila. Ten sex nemusel dopadnúť najlepšie a muži nemajú problém sa stiahnuť, alebo sa tváriť, že sa nič nestalo, len prestanú prejavovať záujem, ochladnú. Ak máš v tomto smere nalomene sebavedomie, netráp sa pre neho. Môžes mu napísať ako prvá, ale len tak neutrálne, nezacinaj so žiadnym ospravedlnovamim sa. Ak voči tebe ochladol, tak k tebe nic necítil a je pre teba len dobre, že si ten sex odmietla.

h2
19. jan 2023

Keď si písala, že si nikdy nechodila na rande, myslela som, že si panna a nikdy si žiadny vzťah nemala. A zrazu čítam, že máš za sebou viacero vzťahov. Tak ja neviem, či som už taká stará, alebo žijem v nejakom inom svete, ale to ako sa dá mať niekoľko vzťahov a nikdy nechodiť na rande???

autor
19. jan 2023

@h2 Tak lebo som bola v kruhu rôznych partií a vzťahy sa mi vyplynuli z niekoľkoročnych kamarátstiev, takže rande v zmysle spoznávam niekoho o kom nič neviem, to nebolo. Už sme sa poznali a šli sme nejako plynulo do vzťahu. 🙂 Nie je na tom nič záhadné. 😉

h2
19. jan 2023

Ja som sa poznala s mojím mužom 11 rokov, boli sme kamaráti a kolegovia, kým sme sa dali dokopy. Randili sme úplne normálne aj napriek tomu. Tak preto mi to je divné. Nevedela som, čo si mám pod tými tvojimi predošlými vzťahmi predstaviť. My dokonca ešte aj teraz chodíme občas s mužom na rande, hoci je to už iné, ako predtým.

autor
19. jan 2023

@h2 Chápem, myslela som to čisto tak, že ísť s niekym zo zoznamky je pre mňa iné ako s niekym o kom už čo to viem a poznáme sa bližšie a nejako som to nikdy nenazyvala randenim. Randila som aj s niekym zo zoznamky, ale zväčša som to ja alebo on stopli dosť skoro a nebolo to takéto intenzívne ako s týmto dotyčným. 🙂 Asi som to iba zle opísala.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jan 2023

@mirco50 No uvidíme či sa ozve, snažím sa mu nezačať písať a ozývať. Neviem ako to dopadne ale ďakujem 🙂 dám možno niekedy vedieť. 🙂

rony2255
19. jan 2023

hmm, keď sa už príliš dlho neozve, tak mu napíš: "Ahoj, ako sa máš? Dlho si sa neozval 🙂 " a máš tú začatú konverzáciu 🙂