Zdravim, chcela by som radu od nezainteresovaných,vopred ďakujem 😊.
Skúšam cca rok randiť s mužmi, po 9 ročnom nevydarenom vzťahu, plného klamstiev... Tie randicka su vždy rovnaké, rovnako nevydarené. Mám 29 a nájsť normálneho chlapa je ozaj náročné, na zoznamke hľadajú len jedno a to neponúkam..noo,aby som prešla k veci, 2 týždne dozadu sme boli s kamoškami v jednom podniku a slovo dalo slovo, spoznala som celkom fajn chlapa. Stretávame sa odvtedy každý deň, je mi s nim fajn, rozumieme si. Včera mi povedal, že ma ľúbi po bozku, ktorý som iniciovala. Nepríde vám to priskoro? Povedať niekomu po týždni také slová? Mám problém dôverovať chlapom a len tak nahlas uvažujem , či to nie je len nejaká namotavka. Čo si myslíte?
A aby som nezabudla pracuje v Rakusku, domov chodi len na turnusy, v nedelu odchadza a pytal sa ma ci neho počkám. Neviem si celkom predstavit vztah,resp. spoznavanie na diaľku. PS. Sex sme nemali. Aby som to zhrnula: Mam tomu dať šancu? Alebo brať jeho slova s rezervou? Viem ze čas ukáže,ale nechcem sa zbytočne namotat. Dakujem
Ahoj, tiež sa hlásim, 29r., po 10 ročnom vzťahu rozchod.... je pravda, že existujú ľudia, ktorí sa zamilujú na lusknutie prsta, a sú ľudia, ktorým to trvá aj viac mesiacov... ale ja by som mu neverila, úprimne ti poviem. Môžeš tomu dať šancu, ale opatrne. Neviem ako si na tom ty, ale napríklad ja si stále neviem predstaviť niekomu veriť na 100% alebo sa naňho spoľahnúť alebo sa otvoriť ďalšiemu človeku 😔 príde mi, že asi stále nie som proste pripravená na niečo nové, napriek tomu, že bývalý už má ďalší vzťah...
@drake122 Nepríde mi vôbec iniciatívny, nič ani neskúša a gaťky budu na svojom mieste...😀Len ma to včera zaskočilo.
@domini404 tiež tomu neverím, príde mi to nereálne. Rozumiem, mám rovnaký problém, nechcem sa znovu popáliť a zase ani strácať čas čakaním... Oh...Môj bývalý uz stihol aj dieťa urobiť 🤦😀
Mne frajer povedal na 3.rande, keď sme sa pobozkali, že sa do mňa zaľúbil. Tiež som ho brala s rezervou...sme spolu už nejaký čas a stále o mne hovorí ako o láske na 1 pohľad. A je pravda, že on zbalil mňa, ja som ho asi pol roka odmietala. A on si ma pamätal ešte zo strednej školy (cca 12 rokov). Takze možno aj ten tvoj sa do teba takto zaľúbil, ale je úplne v poriadku, ak to ty až takto zatiaľ necítia. Stretávajte sa zatiaľ teda ten čas, kedy bude tu a uvidíš. Možno ti naozaj bude chýbať, možno nie. Čas ukáže.
Máš tomu dať šancu. Neanalyzuj. To nezistíš z toho, že ti povedal, že ťa ľúbi. Jednoducho daj tomu čas a šancu a potom zistíš, ako je to naozaj. Môže byť milý zlatý, tri mesiace budete randiť, potom bude sex a zrazu si ťa všade zablokuje. A môže byť z toho krásny vzťah a po rokoch ti povie, že hneď v ten prvý týždeň vedel, že ty si tá pravá a preto ti to aj na rovinu povedal, že ťa ľúbi. Ale to nezistíš jednej jeho vety. To chce čas 🤷.
Môžme sa o tom pobaviť trochu viac v súkromnej správe? Nemám nikoho v okolí, kto by ma vedel pochopiť.
@domini404 okej napisem ti 😊
Niekomu sa takéto slová vyslovujú ľahko a prirodzene, iný nad tým viac premýšľa a dáva im veľký význam, niekto ich nevie vysloviť skoro nikdy.. Viac by som riešila ako sa pri ňom cítim a ako sa ku mne správa ako jednu takúto vetičku 😊
Ťažko povedať,nedáš šancu,nezistiš.Tiez som nedôverovala dristom o láske na 3tom rande.A stalo sa podobné,chlap mi povedal asi na 5te oficiálne rande,že je zalubeny ako nikdy.A ja som sa v duchu smiala,že ha,ha,namotavky.Bol trpezlivý,za 2roky sme sa vzali.🤷a vydržali v pohode aj čas,keď bol v zahraničí.Bud opatrná,ale netreba to preháňať s nedôverou.Ak je ti s ním dobre nechaj to ísť,ono sa to už nejak vyvŕbi
Tak asi by som to brala s rezervou. A na ako dlho chodi prec? Tiez si moc neviem predstavit spoznavat sa na dialku.
Mne na prvom rande povedal že si má zoberie za ženu 😂 a momentálne sme manželia 3 roky
@ropucha6 zväčša na mesiac, dva. Hovoril mi, že pride niekedy v polovici februára. Odchádza v nedeľu ráno.
Včera sme sa ešte stretli na rovinu som sa ho opýtala kam to vlastne cele smeruje, veď nemám čo stratiť 😀a je lepšie mať veci vypovedané.
Odpovedal, že by to rád skúsil, či na neho dovtedy počkám, že mi nechce len motať hlavu. Asi tomu nechám čas a uvidím.
To že sa zaľúbil vraj nehovorí len tak do vetra. Aj keď je to priskoro. Chvíľu sme sa bavili aj o tom, že stretáva ženy, ktoré su nesamostatne, hlúpe, chcú ho využiť a lepia sa na neho kvôli peniazom. Ze som ina, mám svoj byt, prácu, nemám problém platiť, ak niekam ideme. Podľa mňa je to síce úplne normálne, len on bol z toho prekvapený...Vždy som takto fungovala, či chlap zarabal 500 alebo 3000🙈
nieee po prvom bozku ta nelubi a vztah na dialku tiez radsej nie, mas aj ine moznosti...
nič ani neskúša a gaťky budu na svojom mieste..
To je dobré😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Môj partner mi tiež na treťom možno štvrtom stretnutí povedal ze ma ľúbi a hovorí mi to aj po 3.rokoch. A keď to povedal 1x mu vravím ako sa môže zaľúbiť do človeka ktorého prakticky nepozná a on ze to tak cíti. Sú ľudia ktorí tie slová vyslovujú ľahšie alebo sú to pre ne len slová a sú ľudia kt ich vyslovila málokedy alebo ťažšie lebo majú pre nich hlbší význam a majú radšej skutky ako slová. A to ci to myslí vážne alebo nie zistíš len ak das šancu. Ale to musíš vedieť ty resp rozhodnúť sa
Môžte sa stretávať a uvidíš čo sa z toho vyvinie
@brembo aké sklamanie, frustráciu človek prežíva, akú bolesť cíti pri činnostiach, ktoré sú iným ľuďom prirodzené. Napríklad včera som sa snažila ísť prvýkrát sama do mesta, na výlet, nezvládla som to, dostala som úzkosť a záchvat plaču a utekala som domov, pretože predtým som chodievala na výlety s ním, teraz už musím sama. Povieš si, že maličkosť, blbosť... Sama nerozumiem tomu, čo sa stalo a nezostáva mi nič iné len skúšať ďalej a pracovať na tom, aby to prešlo.
Ja by som tomu určite šancu dala. My keď sme sa s mužom spoznali tak mi asi po týždni povedal ze som láska jeho života, ze "sa ho nezbavím" 😄 a ze som sa o to veru zo začiatku snazila😄(mala som po inom vzťahu a nechcela som ďalší, chcela som si užívať) a henten sa námna hneď nalepil 😄žartujem.. Začali sme spolu bývať po mesiaci, momentálne sme spolu 13 rokov, mame 2 ročného syna a v juny mame svatbu.. Rozchodovu krízu sme zatiaľ (klop klop na drevo) nemali.. Takže áno, stávajú sa aj takéto veci a dá sa zamilovat "na prvý pohľad".. ALE... Aspoň čo ja mam skúsenosti s mužmi aj z toho co vidím u kamarátov chlapov, tak nemajú radi nátlak a hlavne nie otázky typu "kam to smeruje? " po pár rande.. Takže moja bezvyznamna rada je možno, ze byť čo najviac samostatná, tváriaca sa ze o nič nejde, ze sa z toho nejdeš po💩.. Lebo podľa mňa keď chlap vidí ze žena hlada muža na "uhniezdenie sa" tak ho to buď prestane baviť alebo vezme nohy na ramená.. Môj názor.. A držím palce 😊❤️
Tak je to na tebe, ci ti to bude takto vyhovovat. Ale uprimne, si mlada, nefocusuj sa na muza, s ktorym realne nebudes, nemas preco nanho “pockat”. Ak bude mat velky zaujem, moze sam navrhnut, ako si to predstavuje. Zas Rakusko je celkom blizko, cakala by som, ze ta aj zavola v tejto faze ho prist pozriet.
@fatinn Neopýtala by som sa ho na tú otázku, kebyže sa ma predtým nepýta, či na neho budem čakať... Podľa mňa je dobre si urovnať veci hneď na začiatku, nechcem sa zbytočne namotavat na sladké rečičky.
@domini404 ach tak,už rozumiem.Stalo sa len to,že ti ho to pripomenulo,ako ste išli spolu na výlet-možno si tam išla s ním,na to miesto. Nemusí ti byt trápne,alebo sa nemáš za čo hambit. Je to prirodzená reakcia. Snaž sa pokial to je možné vyhnut situáciám,ktoré ti ho pripomenu. Samozrejme,nedá sa všetko,ale čo vieš obmedz. Alebo skušaj po troškách.Odstran veci,čo ti ho pripomínaju,alebo schovaj-jeho veci,fotografie,darčwky,čo ti dal. A prekvap samu seba nejakým darčekom,čo sa ti páči-kvet,nové šaty,čo sa ti zapáčia,ruž,kozmetika,parfem.
No tak buď len tlačí kaleráby, aby ti gaťky padli, alebo je neskúsený mladý a teraz sa cíti ako v obláčiku, ale skutočne ešte určite necíti to, čo reční, má len zastreté myslenie v tej eufórii, že si našiel babu.