Rande po dvoch rokoch

4. máj 2023

Idem na rande po 2 rokoch a bojím sa 😬 nejaké rady?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
4. máj 2023

buď sama sebou na nič sa nehraj a hlavne nemaj veľké očakávania....🙂

shewinka
4. máj 2023

aj ked sa ti nebude pačit a bude mat zaujem daj mu druhu šancu

pribinak
4. máj 2023

Uzi si to 🍀🍀

wishes
4. máj 2023

daj si pol deci 😂😂😂 ale nie, zartujem 🙂 bud spontanna, uvolnena a sama sebou 😉

autor
4. máj 2023

@shewinka ja sa skôr bojim,že nebude mat zaujem 😩😂

shewinka
4. máj 2023

hlavne si to uzij 🙂 rob naco mas chut…. takyto moment uz viac v zivote nebude 🙂

janetinka27
4. máj 2023

Neboj, uvolni sa.nic zle sa stat nemoze.prinajhorsom to nevyjde a to nie je tragedia. Bud prirodzena. Komu sa nepacis aka si, ten nie je pre teba ten pravy 🙂

viestta
4. máj 2023

Tak nebudes mat zaujem. Co sa stane? Nic. Rande je o tom aby sa ludia spoznavali. Nie je povinnost pokracovat v randeni ak mi niekto nevyhovuje. A je jedno ci po prvom rande, desiatom alebo randime dva roky.

miadi
4. máj 2023

@shewinka ty nas zvlastne rady 😂sorry nesuhlasim. Takychto momentov v zivote este bude Ved sa neulakomi na hocikoho kto sa jej nepaci len Preto ze ona sa paci jemu . To je ake zufale 🤣treba selektovat a pacit by sa mali vzajomne.

shewinka
4. máj 2023

@miadi takychto momentov veru nie, ziaden moment sa neopakuje. Moze mat xyz inych rande, ale uz ziadne nebude take ako toto konkretne. 🙂 Uz sa chapeme?

miadi
4. máj 2023

Neboj sa Ved nejde o zivot . Ked sa mu nebudes pacit nevadi tak Nebol chlap pre teba je ich niekolko bilionov najdes ineho. Podstatne je aby sa pacil on tebe 😉aj v prirode samica si vybera nerob si z toho tazku hlavu ber to ako prilezitost sa socialne vyzit ci ti bude pokracovat ci nie ., uzi si den

majada35
4. máj 2023

@miadi súhlas...

majada35
4. máj 2023

Ja som bola v priebehu 4 mesiacov na troch...no, žiaľ, nezaujali :D po prvom rande som stopla..Ideme ďalej ;) neber to tragicky a nemaj zbytočné očakávania

toskanka
4. máj 2023

U mňa je rozhodujúce druhé a tretie rande, vtedy sa muži začnú prejavovať. Teda bolo... lebo žiadne ďalšie rande cez zoznamku už nebude. Na mňa je to príliš strojené, neprirodzené všetko od začiatku až do finále. Ale držím ti palce, nech sa rande vydarí. A nedaj sa do ničoho dotlačiť!

nikpa
4. máj 2023

Keď nebude mať záujem, nech si trhne nohou 😉 chlapov je dosť.

daniela2202
4. máj 2023

Vydržať 😁😁😁

sergejj
4. máj 2023

Hlavne mu nedaj. 😀

nikoletta1712
4. máj 2023

Ahoj, ako to dopadlo??🙂

danica2711
5. máj 2023

keď prídeš ustráchaná, vyplašená a úzkostlivá, tak ten záujem asi mať nebude

autor
5. máj 2023

@nikoletta1712 dopadlo to vyborne ☺️

nikoletta1712
5. máj 2023

Takže bude aj druhé rande☺️…Užívaj si to❤️…

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hankm
6. máj 2023

@nikpa a zien este viac 😉

nikpa
6. máj 2023

@hankm tak tak, pravda. Šťastní to chlapi 😀