Idem na rande po 2 rokoch a bojím sa 😬 nejaké rady?
buď sama sebou na nič sa nehraj a hlavne nemaj veľké očakávania....🙂
aj ked sa ti nebude pačit a bude mat zaujem daj mu druhu šancu
Uzi si to 🍀🍀
daj si pol deci 😂😂😂 ale nie, zartujem 🙂 bud spontanna, uvolnena a sama sebou 😉
@shewinka ja sa skôr bojim,že nebude mat zaujem 😩😂
hlavne si to uzij 🙂 rob naco mas chut…. takyto moment uz viac v zivote nebude 🙂
Neboj, uvolni sa.nic zle sa stat nemoze.prinajhorsom to nevyjde a to nie je tragedia. Bud prirodzena. Komu sa nepacis aka si, ten nie je pre teba ten pravy 🙂
Tak nebudes mat zaujem. Co sa stane? Nic. Rande je o tom aby sa ludia spoznavali. Nie je povinnost pokracovat v randeni ak mi niekto nevyhovuje. A je jedno ci po prvom rande, desiatom alebo randime dva roky.
Neboj sa Ved nejde o zivot . Ked sa mu nebudes pacit nevadi tak Nebol chlap pre teba je ich niekolko bilionov najdes ineho. Podstatne je aby sa pacil on tebe 😉aj v prirode samica si vybera nerob si z toho tazku hlavu ber to ako prilezitost sa socialne vyzit ci ti bude pokracovat ci nie ., uzi si den
Ja som bola v priebehu 4 mesiacov na troch...no, žiaľ, nezaujali :D po prvom rande som stopla..Ideme ďalej ;) neber to tragicky a nemaj zbytočné očakávania
U mňa je rozhodujúce druhé a tretie rande, vtedy sa muži začnú prejavovať. Teda bolo... lebo žiadne ďalšie rande cez zoznamku už nebude. Na mňa je to príliš strojené, neprirodzené všetko od začiatku až do finále. Ale držím ti palce, nech sa rande vydarí. A nedaj sa do ničoho dotlačiť!
Keď nebude mať záujem, nech si trhne nohou 😉 chlapov je dosť.
Vydržať 😁😁😁
Hlavne mu nedaj. 😀
Ahoj, ako to dopadlo??🙂
keď prídeš ustráchaná, vyplašená a úzkostlivá, tak ten záujem asi mať nebude
@nikoletta1712 dopadlo to vyborne ☺️
Takže bude aj druhé rande☺️…Užívaj si to❤️…