Zazili ste niekedy rande na slepo ? Ste si najskor len pisali spravy a nikdy predtym ste sa nevideli .
S jednym chalanom si pisem cez FB len nemam odvahu sa s nim stretnut . Nechapem ale preco.
tak ja ti poviem, že áno, lebo mi nechcel poslať fotku a ja mladá sprostá som išla a dokonca mu sadla do auta. Dnes by som si za to dal facku, ale našťastie to dopadlo dobre, bol to taký fešák, že až, boli sme na peknej večeri a večer sa prejsť na Slavín, proste pekné, romantické a bol to milý, príjemný chlap, len asi výmyšľal s fotkou...neviem. Osobne by som si v dnešnej dobe už dala väčší pozor a min. jednu foto chcela, alee...
verila by som svojim inštinktom
Nie, ani by som nikdy nesla
ja som "za mlada" mala rande na slepo 2x, prvý krát ten chalan celú dobu rozprával o sojej bývalej a druhý krát len že on je biznisman a kde bisnis tu biznis aký on je veľký podnikateľ.....nakoniec sa z biznismana vyklul majiteľ stánku s pirôžkami🙂
Nezazila a asi by som takto nesla. Ani keby som videla len fotku. Urcite najprv skype.
Ano pisali sme si par tyzdnov aj som sa tesila nanho… stretli sme sa v pizzerii…na foto vyzeral ooovela lepsie ako na zivo a potom co si zabudol penazenku doma to bolo premna posledne rande🤪 nie nemusel platit on ale ide o Prinzip no…
Možno by som to riskla,ale stretla by som sa s ním jedine niekde kde je veľa ľudí,,čiže restika alebo kino..a dala by som vedieť nejakej znamej alebo kamoške,kam idem a ak sa neozveš tak nech alarmuje niekoho🤣🤣ja som taky bojko v týchto veciach🤐🤐..a ako dlho si pisete?
Áno.urobila som to veľakrát, niekedy to aj vyšlo a bola z toho láska,z jednej mám syna🙂 aj súčasného priateľa mám z takéhoto stretnutia a už sme spolu 6 rokov
Zažila som rande na slepo z Badoo s mojim ex (prvé stretko v lete na kúpalisku), boli sme spolu rok a pol a dnes robíme spolu biznis.
Ehm a foto si preco nemozete pozriet? Aspon to.
raz.. a uz nikdy viac 🙈🙉🙊😁
@jaja20 fotky sme si poslali
@mogaa 😂😂
Ano, zazila. Vymenili sme si jedinu fotku, pisali sme si mesiac. Po rande som k nemu aj vliezla do auta a odviezol ma domov. Sme spolu 15 rokov.
Tak to je potom v pohode,vieš,čo môžeš čakať po vizuálnej stránke a ak si rozumiete názorovo (keď si píšete),tak ti evidentne nič nebráni stretnúť sa.
Vyskusaj, uvidis. Je to adrenalin a moze to dopadnut zaujimavym stretnutim.
Áno zažila a viac krát. Jeden je môj najlepsi kamos už 14 rokov, druhý je tiež kamarát a viem že sa na neho môžem hocikedy s hocičím obrátiť. Proste neprebehla iskra ale sadli sme si ako ľudia.
Mala som rande na slepo, ale že uuuuplne na slepo na strednej, ked mi stretnutie dohodil spolužiak s jeho kamošom 😀 nevedela som ani ako sa volá ....
A bolo to celkom fajn,bol aj celkom fešák, išli sme na pivo, kecali o kapelách a koncertoch, potom sme sa ešte raz stretli, dali pusu na líce a nikdy viac nevideli .. ani neviem prečo 😀
My sme tak s muzom 10 rokov. Písali sme si 4 mesiace, stretli sa a dali dokopy. Ale mňa to k nemu nejakým spôsobom ťahalo aj keď nebol vôbec môj typ vyzorovo.
@ivkazba s pirozkami?🤣🤣🤣🤣🤣aleee prepac,len musela som😉
moj kamarat sa tak stretol uplne naslepo. nakoniec to bola jeho sesternica, trapas ako hrom 😀
Áno moja sestra to vyskúšala a teda nič moc..bola rada že sa ho vôbec zbavila..bol to chvalenkarsky typ všade bol všetko vie nad neho niet 🙂 odvtedy si povedala nikdy viac
rande na slepo po komunikácii cez internet? To je ako čo problém? Keď si s niekym píšem intenzívne, a mám na to danosti, že si reálne rozumieme a chceme sa spolu rozprávať, tak potom chceme spolu aj tráviť čas ak sme si blízky, tak to nie je že rande na slepo, to je skôr žiadúce sa stretnúť.
Rande na slepo je stretnúť niekoho na ulici a pozvať ho niekam, koho vôbec nepoznáš. Ale človeka cez internet po dlhšej komunikácií spoznáš omnoho lepšie ako kohokoľvek iného. Ale to tam musí byť ako hovorím, obojstranný záujem a aktivita. Také stretnutie je práveže podložené dátami, informáciami a aj možnosťou dôvery, prípadne plnej dôvery tomu človeku. Ale keď ideš na rande z nejakého baru, alebo koho si na ulici či v práci stretol, tak to je také trápne, keď zistíš, že si nerozumiete a sedíte tam spolu preto, že tebe sa páčila jej postava a tebe sa páčilo ako sa tvári a že je vysoký a mohutný... tak to doslova na facku. Internetové zozmanovanie je ďaleko relevantnejšie, pokiaľ sa nájdu dvaja, ktorí majú schopnosti písať svoje myšlienky.
@bennn Dovolim si nesuhlasit. Ani z fotky, ani z pisania, ktore trva mesiac neprijmes tolko "dat" ako z jedneho offline stretnutia, hoc i 5 minutoveho 😀😀. Ale mas pravdu, ak si s niekym pises a vymenili ste si fotky, tak nejde o rande na slepo. Lebo uz nejake informacie mas, mas aj nadstavbu v zmysle svojich vlastnych ocakavani a predpokladov, predstav. Mas pocit, ze toho cloveka poznas a potom zistis, ze na rande prisiel niekto uplne "iny". Uplne inak na teba posobi, nez v tvojich predstavach, necitis zrazu nic, stoji oproti tebe uplne cudzi clovek. Mna to uplne dokaze paralyzovat, aj ked ten clovek moze byt asi v pohode 😅. Preto online zoznamovanie za mna absolutne nie ☺
@dadis no urcite sa dozvies z písania viac ako zo stretnutia typu "pod s nami aj Peter zavola kamosa a mozte sa spoznat" ... to je na slepo..
Osobne by som sa nechcela stretnúť úplne naslepo,aby som potom nebola veľmi sklamaná. A to ste si doteraz ani fotky neposlali?