Rada ohľadom sexu

22. sep 2022

Ahojte skúsené ženy. Neviem akoby som mala začať ale nejak začnem. Mám 21 rokov a 6 mesační vzťah. Pred nedávnom som prvýkrát ochutnala posteľné radovánky, nechávala som si to pre toho možno, že už aj pravého. A k veci, moja otázka z nie, ako bozkávate muža po celom tele? Používate pri tom jazyk alebo ako? Bojím sa, že ak by som začala tak by som ho celeho poslintala, je to podla vas normalne alebo sa mam snazit aby to neboli také tie mokré bozky? Alebo sliny k tomu patia? Nechcem to nejak pokaziť. Máme krásny vzťah, je to akoby moj princ na bielom koni. Tiež som skúšala pozrieť p*rno ale z neho sa toho moc nedozviem. Prosím potešila by ma nejaká rada od skúsených. A nie nie som žiadny troll ani nič podobné. Som len baba, ktora nemá žiadne skúsenosti. Ďakujem za odpovede 🙂

mirkava
22. sep 2022

Rob ako ti to povie tvoje srdiečko 😉😊 a neber si príklad z po.na 😁

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
22. sep 2022

zober si kocku ľadu...

nikpa
22. sep 2022

To nenaplanujes, nechaj tomu voľný priebeh. Keď nad tým budeš takto rozmýšľat tak si to ani nemôžeš užiť a nebudeš pri tom uvoľnená.

janka_23
22. sep 2022

Jedine...snáď neslintas jak bernardin 🤦🏼‍♀️ takže klud a rob tak ako to cítiš 😉

bolarazjedna
22. sep 2022

Uvoľní sa, a rob to podľa pocitu. To nie sú veci, že "takto sa to má robiť", a inak to dobre neni. Dokonca co sa tvojmu partnerovi páči, ďalšiemu sa páčiť nebude, takže v každom novom vzťahu budete si musieť navzájom zvyknúť na jeden druhého a poskúšať, čo a ako je dobre. Taktiež, čo ťa teraz vzrušuje, možno ďalší partner to nebude tak dobre robiť, ale nájde iný spôsob, ako ta vzruší inak, ešte nepoznanym spôsobom....
Takže úplne zbytočné nad tým rozmýšľaš.

Skusaj, rob to podľa pocitu, partner by ti mal povedať, keď sa mu niečo nepáči, resp ako by si to mohla skúsiť ešte inak. Experimentujte, užívajte si to.

A tiež, nebudete mať zakaždým rovnaký sex ani bozky, atď... raz možno jemnejšie, nežnejšie, raz vasnivejsie, raz so slinami, raz bez....

simaa1105
22. sep 2022

Presne ako pisu baby vyssie, rob to vsetko spontanne, nepremyslaj nad tym a uz voobec si neber priklad z pecka. Ked sa uvolnis a nebudes nad tym premyslat, vtedy to bude to najlepsie a najkrajsie☺️. A ak je tvoj partner naozaj ten pravy, dokazete sa o tom rozpravat a jeden druhemu povedat co ten druhy chce a ako to chce😉

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
22. sep 2022

Ja to tiež neviem ako to ma byt správne a už mám skoro 30 a nejaké vzťahy za sebou 🤷‍♀️ tiež sa cítim niekedy ako nejaká pubertacka veľa veci v praxi neviem použiť aj keď načítane to mam z kníh od A po Ž.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. sep 2022

Ďakujem pekne za prijemné odpovede 🙂 budem sama sebou 🙂

germaniawerks
22. sep 2022

Súhlasím s prítomnými, no dám ti aj jednu praktickú radu ohľadom "mokrých" bozkov. A to, že pokiaľ si bežné žieňa, tak sliny nestačia na to, čo zamýšľaš. Radšej ho len tak ďobni perami a potom ho naplno vytrúb.

mikadooo
22. sep 2022

Fíha, no, tak ako to cítiš a ako je mu to príjemné🤷. Niekto rád cmúľanie, iný hryzkanie, niekomu je to celkovo nechutné, iný chce v podstate len rýchlo zasunúť, ale nechce byť ako buran, tak sa tvári, že ho tá predohra baví 😄. Myslím si, že nie je nejaká univerzálna rada na toto. Jednoducho tomu musíš nechať čas a pomaličky zisťovať, čo sa páči jemu a čo tebe 🤷.

babydesire
22. sep 2022

Autorke: tvoj prispevok je mily 🙂 ale ako vsetky pisu, treba sa drzat vlastnych aktualnych pocitov a zaroven jeho..ak to chces skusit, skus, a sleduj jeho reakcie 🙂