Ahojte, je normálne, že rada hryziem svojho partnera?, proste mam stále taku potrebu, do zadku krku stehna, všade 😅
@0silvia0 je to otázka, nie oznam 🙂
Ak to nevadi partnerovi, tak potom je vsetko v poriadku.
Odpoved: Pre kazdeho je normalne nieco ine.
Mala som obdobie, ze som hryzla jedneho kamosa. Neviem preco, on provokoval neuhryznes, ja som mala nutkavy pocit, ze uhryznem 🤣🤦♀️ vzdy to bolo, ked sme mali popite 🤦♀️ vtedy mi to prislo ako sranda, dnes sa tukam po cele, ci mi jebalo komplet, alebo co 🤦♀️
Keď to nevadí tvojmu partnerovi,tak nám určite nie🤔
Podľa mňa to normálne nie je, nikdy som nemala takéto chúťky. Najbližšie tomu, aby som niekoho hrýzla, som bola, keď bol syn bábätko a ja som mu robila nad tými bosými bábätkovskými nožičkami "ham-ham", že mu ich spapám. Ale aby som dobrovoľne hrýzla dospelého chlapa do zadku, stehna, krku? Čo som upír?
ak mu to neprekáža, tak je všetko v porádečku, ak ti raz jednu utrie, tak mu to vadí a ty prestaneš 😎
@bambulienka25 ja sefovej....🤪🤪🤪
Takto...hryzenie chlapa na pery krku hrud a co ja viem co cucleky atd je staaale normalne nez ked si zoberiem horsie veci co ini praktizuju v posteliach ako oblizovanie chodidiel hlavne spinavych, ocikavanie sa a cikanie do ust ci fekal natieranie tela s ho*nami, ci rezanie do krvi a sypanie soli do ran, plieskanie zadku so zastrcenym liscim chvostom a podobne brutalne nechutnosti...a tu niekto ide vypravat ze biedne hryzkanie je nenormalne hlavne ze taki nemaju sajnu ze jestvuju doslova nenormalne veci
@judar ale no tak, take humorne to bolo. A ty takto zabijes.
Kým nemáš zubatu vagínu tak je všetko okeeeey😂🤦🏻♀️
Vsetko co je normalne pre vas dvoch je normalne... aj keby ste sa bicovali do krvi🙄pokial to jeden robi a druhy to len " musi" strpiet tak to normalne nie je... a treba o tom navzajom diskutovat.. dobru chut.
@dominika1988 tá piraňa,to je dobré
to si ries s partnerom, nam je to jedno...