Prvý sex s aktuálnym partnerom bol zvláštny

10. mar 2021

Ahojte. Mám 22 rokov a rada by som počula váš názor
S manželom sme čakali so sexom do svadby, vzhľadom na to že je z kresťanskej rodiny a mne sa páčila idea aby sme si nechali nejaké čaro aj do manželstva.

Avsak prvý sex bol zvláštny.. necítila som veľkú spokojnosť, pocitovo bol úžasný. S orgazmom problém nemám ale .. tie pocity po Tom, akoby to bolo niečo čo do nášho vzťahu nepatrí. Neviem čo som si po čase zvykla že žijeme bez sexu ale jednoducho...mám pocit že môj partner a ja sa na sex nehodime.. cítim sa neuveriteľne zvláštne.. zároveň mám pocit, že som na sex nebola pripravená - pričom túžba po partnerovi bola nenormálne silná.

Musím podotknúť, že sexuálneho partnera som už mala pred tým. A sex bol od prvej sekundy parádny, bez akýchkoľvek vedľajších pocitov. Viete mi poradiť čo to asi je? Rada by som počula váš názor

irusa
10. mar 2021

ak by si bola panna chápem, že by si chcela až po svadbe... ale v tvojom prípade nevidím na to dôvod...no to tak kupovať mačku vo vreci

autor
10. mar 2021

@irusa pravda, ale nevadilo mi čakať. Len neviem či tie pocity sú pretože mám skúsenosti a on nie.. alebo či zo zvyku, že robím niečo na čom pri ňom nie som zvyknutá

irusa
10. mar 2021

no už len nechať tomu voľný priebeh a uvidíš..... ak to bolo pre neho prvý krát, tak sa to možno zlepší

autor
10. mar 2021

@irusa snáď.. uvidíme

marsmykkok
10. mar 2021

Koľko si mala toho sexuálneho parnera predtým? myslím, že v prvotnej fáze zamilovanosti ked s človekom hormony burcujú je to iné ako neskôr po pár mesiacoch alebo rokoch. A teda ked ste obaja nemali problém počkať asi nebude sex vašim hlavným potešením života a to tiež hrá rolu.

autor
10. mar 2021

@marsmykkok nie nie je.. ale mala som asi veľké očakávania a silné predstavy aké úžasné to bude ..

Toho pred tým 2 roky, od 18 do 20

janka0509
10. mar 2021

Ja si myslím, ze si si len este nezvykla,.ze uz ten sex do vasho vztahu patrí. Boli ste spolu dost dlho bez sexu az sa ti to zdalo prirodzene,ze to tak je.
Osobne si myslim,ze postupne ta ten "zvyk - bez sexu" prejde. Resp. verim v to a postupne ti to bude prirodzene.

betty_image
10. mar 2021

Nemusí to byť problém, ktorý budete mať už navždy. Možno, on, tým, že je neskúsený, tak ešte sám úplne nevie, čo sa mu páči, ako sa mu páči, sám sexuálny život ešte len objavuje. A prvýkrát to naozaj mohlo byť rozpačité, zvláštne, zmiešané pocity, ale to, či si naozaj nesedíte, zistíte až neskôr. Držím palce.

alchemilkazltozelena
10. mar 2021

To je jasne ze ked on bol panic tak to bolo o nicom... a asi este aj dlho bude 🤷‍♀️

ninusa221
10. mar 2021

Ono je to vsetko pekne že sex až po svadbe ale asi by som si s takym co je velmi pobozny nezačínala... podla mna si ho musiš len naučt a najst si systém mala som s panicom skusenost nič moc😃

autor
10. mar 2021

@janka0509 ďakujem. Toto mi dalo nadej 🙏

@betty_image keďže iné intímnosti sme mali ku koncu uz a naučili sme sa spolupracovať na 1ku tak dúfam že aj s týmto to bude tak ..

@ninusa221 na ňom to práveže veľmi nevidno, je to väčší rebel ako ja :D a páči sa mi že nie je katolík ktorý sa správa ako debil s prepáčením a potom v kostole sa vyspoveda a hra na anjelika a zas odznova kolobeh..

Je názoru, že modlitba sa dá povedať kdekoľvek a akokoľvek, kostoly vyslovene nemá rád ani kňazov atď. A aj jeho modlitba znie ako rozhovor a nie nejaký zdravas a ja neviem čo. Keďže som v tom vyrástla tiež (katolícke) tak je mi z toho úprimne na prd, príde mi to ako veľký ofuk od celej cirkvi.
Kto chce, ten si cestu nájde k Bohu aj bez toho aby mu bol kňaz doprovodom...
Preto mi to neprekážalo 🙂

sima338
10. mar 2021

Ja nechcem generalizovať ani tvrdiť, že kresťania si neužívajú sex alebo ho majú raz za rok...to rozhodne nie, ale keď je niekto silno veriaci ( čo chlap čo počká do svadby určite je ), tak sa príliš nedá očakávať, že bude silno sexuálne založený, bude mať chuť experimentovať, kúpi ti na Valentína Dildo do zadku a bude mať chuť hocikedy/hocikde. Mala som kamarátku na výške, obaja s frajerom boli silno veriaci, u nej neexistovala ani fajka/orál, lebo s tým neboli stotožnení, proste oni vedeli, že budú mať sex, aby splodili deti a vôbec ich sex ako taký nebral.

sorak
10. mar 2021

Podľa mna si mala len väčšie očakávania.Skúste sa rozprávať čo a ako by ste chceli,čo sa páci tebe,čo jemu.Zahoďte ostych

autor
10. mar 2021

@sima338 fajku miluje, a sex na miestach kde je adrenalín tiež.. naposledy na sestrinej svadbe na záchode 😂 ale to bolo druhý raz hneď po Tom prvom nepodarku.
On je podarený, len ja mám pocit že sme nemali čakať lebo takto mám pocit že je to niečo cudzie v našom vzťahu :/

birika
10. mar 2021

mozem sa spytat o co vlastne islo? ak nie si panna, k comu bolo dobre cakat do manzelstva??

autor
10. mar 2021

@birika predošlé skúsenosti nedobre.. bývalý ma skoro znásilnil keď som mu ohlásila že končím kvôli tomu že som preňho len bezprávna žena.

Tým pádom som chcela mať vzťah ktorý sa zakladá na iných prioritách + základoch ako je sex..

banderaska29
10. mar 2021

Ja ti len napíšem, že Ťa obdivujem, aj tvojho manžela. Že ste so sexom počkali do svadby. To by som nedokázala z mnohých dôvodov, ale máte moje uznanie 🙂

birika
10. mar 2021

takze ex si ta nevazil, ale bol skvely v sexe, tento si ta vazi, ale sex zly...urcite bude vyhovovat treti

autor
10. mar 2021

@banderaska29 ďakujeme.. len neviem či to malo význam.. dúfam že áno:(

deedol
10. mar 2021

ten tvoj divny pocit moze suvisiet s tou zlou skusenostou (takmer znasilnenie) a vobec nie s tvojim muzom. mozno by nezaskodilo pokecat s psychologickou aspon raz, mozno to pomoze.

coronaut
10. mar 2021

Zatial to nechaj tak a uvidis, ci sa to zmeni. Predpokladam, ze ste sa o tom rozpravali a mentalne si sa na to pripravovala aj ty aj on. A ked to prislo, zazila si vlastne to, co si zazivala aj s byvalym partnerom. Sex. Myslela si si, ze to bude nieco wau ale bol to ten klasicky sex, ktory si uz mala. Mozno si cakaal viac nez si dostala. Mozno si v sebe potlacala libido a zvykla zit bez neho a tym, ze vies aky je to pocit, mat sex, ti to prislo viac normalne nez nieco nove. Bum, mali ste "ten sex" ale nic nove sa vlatsne nekonalo. Taka mensia disharmonia medzi hlavou (ocakavaniami) a telom resp. skusenostami partnera.

terezka1947
10. mar 2021

Je minimalne zvlastne si mysliet,ze veriaci maju sex iba za ucelom plodenia.
To ma prekvapuje,ze tomu niekto v 21.storoci este veri.
A najma ludia,kt.o tom nic.netusia,ale "vedia" ako to presne je.

autor
10. mar 2021

@terezka1947 ja veriaca som (aj keď som proti denomonaciam - myslím si že v ľuďoch Boha nenájdeš) ale musím ti povedať že mnoho známych berie sex zväčša ako niečo na plodenie deti alebo tak - koľko Boh dá toľko prijmeš...

terezka1947
10. mar 2021

Ja som praktizujuca katolicka....a nie je to tak😁
My sme tiez normalni😁ako vsetci ostatni.

mareri
15. mar 2021

vydrž ešte a určite sa to časom zlepší. Len sa pritom musíte obaja uvolnit a ked budete starší, tak určite si to budete uživat ovela viac.

autor
15. mar 2021

@mareri už to začína byť lepšie oveľa 😍😍

yoxinka
15. mar 2021

@sima338
Môj muž čakal so sexom do svadby spolu so mnou a ubezpečujem ťa, že sme doooosť sexuálne založení obaja a rozhodne nemáme sex len za účelom plodenia detí a nie sú nám cudzie rôzne praktiky. Obaja máme sex veľmi radi a máme ho celkom dosť aj popri troch deťoch.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz