Prvý sex

jankoqw21
6. feb 2024

Je mi to trošku trapne ale aj tak sa potrebujem poradiť s vami s frajerkou som mal prvy sex premna to bolo super no prenu skoro žiadny zažitok a povedala mi že vôbec nič necitila skratka ako by som tam ani nebol a ja vôbec neviem čim to je a plus vôbec ani nekrvacala si myslim že každa baba krvaca po svojom prvom sexe a vôbec neviem čim to je 😕

majkasurmajova
6. feb 2024

@jankoqw21 podľa mňa nebola pána

mane01
6. feb 2024

@jankoqw21 no, nie je na tom vsetkom nic nezvycajne… nie kazda baba prvy krat krvaca… a teda prvy sex pre zenu je otras! Nemusis sa citit nejak zle, lebo je to normalne. Osobne u mna cim som starsia, tym si to viem viac uzit…

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@mane01 kamarat mi povedal že prvy sex je o ničom ale bojim sa že toho druheho že či to už bude o niečo lepšie lebo som bol z toho dosť mimo kedže nekrvacala a vôbec necitila ani že niečo robim ,podla mna každa baba musi aspon trošku krvacať predsa sa to tam dole naruši a aspon musi dačo citieť či nemam pravdu?

ankare
6. feb 2024

@jankoqw21 mňa prvý sex bolel a vôbec som si ho neuzila. Necítila som žiadne zrusenie, ani slasť, ani orgazmus.
Daj jej viac času, dlhšiu predohru a skúšajte polohy, ktoré hlavne jej budú vyhovovať.
Nikam sa neponáhľajte a užívajte si jeden druhého.

pinkgirl
6. feb 2024

V skratke, chce to tréning. Máte nejaké očakávania, a potom pocity ktoré sa nenaplnili - každý má tie svoje. Skúste to znovu, uvoľnite sa a s každým ďalším razom to bude lepšie.

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@ankare ju praveže iba keď som zatlačil bolilo tiež si ho vôbec neužila skusim jej dať viac času ale každopadne ďakujem za odpoved dufam že to bude po čase lepšie lebo každeho chlapa by to mrzelo si myslim

ankare
6. feb 2024

@jankoqw21 samozrejme,že to bude lepšie. Hlavne si nič nevycitaj. Skúste polohu, že je ona hore, aby si ona sama určovala rýchlosť vniknutia a aby si v tejto polohe dráždila klitoris.

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@ankare dobre ďakujem vyskušam no dufam že to bude lepšie ako popravde keď nič necitila plus k tomu nekrvacala som si začal aj mysliet tu verziu že už panna neni ale zasa keď som sa s nou o tomto rozpraval tak povedala že je a že sama nevie prečo to je tak ako je.

mimka1402
6. feb 2024

@majkasurmajova čo za nezmysly trepes mladému chalanovi? Ešte nech on jej neverí. Môže byť ze baba bola v takom strese, že kvôli tomu ma z toho žiadny zážitok. To je celkom bežné. Krvácanie je iba mýtus. Samozrejme ak žena nie je dostatočne vzrusena logicky bude krvacat. Inak by správne žiadne krvácanie nemalo byť.

vlastnynazor
6. feb 2024

@jankoqw21 pri prvom sexe som bola tak vystresovana, ze "krvi by si sa mi nedorezal". A nasledne druhy den som mala krvavy vytok. Tak ak ti kamarati davaju rozumy, ze asi nebola panna, lebo nekrvacala hned po sexe, tak to nie je pravidlo.

mimka1402
6. feb 2024

@jankoqw21 mohla byť veľmi nervózna, telo občas robí všeličo. Tiež som nekrvacala vôbec ani po tom. Proste snaž sa jej spraviť fajn mimo styk, máš aj rôzne formy aby ona bola spokojná. Osobne až po 6r od prvého, mám niečo zo sexu, lebo sa už poznám. Chce to čas.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimka1402
6. feb 2024

@walentina7 ale prosím ťa. Tieto dristy o sirokosti. Môže on mat malého a to už nezistime.😀 Vieš čo je to silný stres ktorý ta odstavi? Ja ano. V tej chvíli nemusí cítiť partnera, proste mozog zablokuje sa a dovi. Nerobme z baby, ktorá možno dlho čakala na sex rovno štetku.. Chúďa baba. Každá žena má veľkosť danú, nezmensi sa ani nezvacsi počtom sexu to by museli mať ženy v manželstve s prepáčením už ake dieriska? Tieto nechutnosti by už mohli odísť. Iba znevazuju ženy v tejto oblasti. Takže kľudne ho nemusela cítiť v tomto celom strese.

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@mimka1402 toto je moja 3 partnerka z jej strany je to prvy sex byvale ho citili nikdy mi nepovedali že nič necitili každa jedna a proste nevyšlo to s nimi (trz nemyslim sex)trz mam tuto a proste je to už taka partnerka z ktorou chcem mať deti planovať vlastny život preto som z toho mimo

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@mimka1402 a je prvada že chcel čakala na prvy sex aj mi sama povedala že sa toho moc boji a treba nato čas no keď sa to stalo tak ho proste necitila a tak

zobaka
6. feb 2024

zene sa treba aj inak venovat, nielen zasuvat...hladat G bod atd...ked to budes praktizovat, tak z toho aj bude nieco mat

jankoqw21
autor
6. feb 2024

@zobaka ja som tu riešil iny problem neprosil som o odbornu radu ako sa jej mam inak venovať milujem taketo komentare

zobaka
6. feb 2024

@jankoqw21 tak co ti mam napisat, ze mas asi pre nu maly?

je to prvy sex, cakat od zeny zazitok z prveho sexu je uplne mimo

h2
6. feb 2024

@jankoqw21 Prosím ťa, hlavne never tým hlúpostiam od kamarátov, že každá žena musí pri prvom sexe krvácať. Nemusí. Ešte ju budeš kvôli tomu upodozrievať, že nebola panna a že ti klame!
A na tie reči o šírke ani nemám slov, to je blbosť, jak svet! Žena nemá tým širšiu, čím viackrát mala sex! Bohužiaľ, nie prvýkrát tu čítam tento nezmysel, čiže zrejme je teória o "rozťahanosti častým používaním" pomerne rozšírená, ale je to hlúposť.

zobaka
6. feb 2024

a aj keby nebola panna, jej vec

mimka1402
6. feb 2024

@jankoqw21 Keby nebola panna tak logicky ti nepovie ze ta necitila aby si ty ju neupodozrieval, keby nebola, tak bude úplne naopak ti tvrdiť a preháňať. Priateľka očividne bola vystresovana hoc podvedome a to sa stáva. Nabuduce to bude lepšie. 🙂 Hlavne ver jej. Cen si na nej, že ti verí a povedala ti ako to naozaj bolo. Mohla ti klamať. Narozdiel od toho ti povedala pravdu.
Mňa nič nebolelo lebo som bola s priateľom 2r kedy čakal (od 16ky do 18ky čakal). A ani som nekrvacala. 🙂 Ale bol raz sex kedy proste som nič nevnimala, lebo som stresovala ohľadom rodinných veci a pritom predtým ma to vždy s nim dokonca bolelo. (neboli sme kompatibilni v rozmeroch). Takže proste preto verím, že sa to mohlo stať.
Vieš sam ake je to keď máš adrenalín a nebolí ta nič v tej chvíli, ale neskôr až, či? Ľudské telá sú proste príliš zložité na jednoduché odpovede.

nevenka
6. feb 2024

@h2 no po 4 porodoch by som tam mala uz co podla tejto teorie? 🙄. Krater? 🙈.

h2
6. feb 2024

@nevenka Tunel Branisko. 😁

terry658
7. feb 2024

@jankoqw21 tak ja som panna bola a prvého partnera som necítila. Prosto nemal potrebnú veľkosť. Okrem toho bol sebec čo myslel len na seba. Takže dvojité sklamanie.
Pri terajšom partnerovi bol zas opačný problém ale ten sa pôrodmi vyriešil sám.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
medda_beda
7. feb 2024

@jankoqw21 Nie nemas pravdu.Nie kazda krvaca po prvom sexe a mozno ani po 2/3 zena nemusi nic citit pretoze sama musi prist na to, ze treba pracovat so svalmi a nie len lezat a cakat.Dalsia vec je, ze jej nemusis ani casom v tomto sediet.

medda_beda
7. feb 2024

@mimka1402 Píšeš hlúposti.
To záleží od hrúbky blany atď.
Krvácala som ešte mesiac po každom styku.

dadis
7. feb 2024

@walentina7 Kks a tebe sa zmyslanie zastavilo
v 16rokoch? Aky je tampon velky, aky je penis velky, aka je velka hlavicka dietata? Ved to by zeny chodili s rozgajdanymi chacharami jedna radost 🤦‍♀️. Ze je niektora zena "sirsia" moze byt aj celkovym tonusom svalstva, mierou zvlhcenia, momentalnou psychickou pohodou, mensim penisom partnera a vice versa.

jaskolka
7. feb 2024

@jankoqw21 to, ze každá žena pri prvom sexe krváca, nie je pravda. Ja som toho príkladom 😆. Rovnako mam kamošky, s akými sme mali také dôverné debaty a tiež nekrvacali.
Prvý sex je "zmena" musíte sa aj časom zladiť, ona musí zistiť, ako má spolupracovať,a užívať si to, nie je to len "ze ležím ako kus dreva"
Mnoho párov k tomu príde až po opakovanom styku,čiže vôbec toto neriešte.. Prídu ďalšie "pokusy" a potom sa uvidí, lebo sa môže stať aj to, ze skrátka si nebudete "pasovať" v tom smere.

20erika07
7. feb 2024

Ja som tiez na prvykrat nekrvacala. Asi az na nejaky štvrtýkrát. Vtedy to aj zabolelo. A penis mal nadpriemer 🙈 nikdy som ale necitila vtedy nejake vzrusenie len z toho ,ze je vo mne kus chlapskej pýchy.