Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor. Mám 24 rokov. Som nezadaná. Páči sa mi jeden chalan, taktiež nezadany, ktorého poznám len tak z Facebooku. Asi pred 2 mesiacmi sme si chvíľu písali. Ale nesledujeme sa navzájom, takze on v podstate ani netuší kto som. No aj napriek tomu sa mi stale niekde objaví (akoby “osud” haha) a chcela by som ho spoznať osobne. Proste ten pocit, ktorý máte v sebe že by ste si mohli povahovo sadnúť, lebo už len z písania som mala z neho dobrý pocit (taká platonická láska) . Len ja neviem čo mám robiť, lebo šanca že sa stretneme niekde náhodou von naživo je minimálna. Mám mu prvá napísať? Lebo sa bojím že to tým akurát pokazim. A čo mu napisat? Alebo ako by ste postupovali vy ak chcete niekoho veľmi spoznať len neviete ako sa inak k nemu dostať než cez fb? Možno by som zistila že nie je ten “pravy” alebo by nemal záujem a aspoň by som mala dušu na pokoji ale teraz mi to pokoj jednoznačne nedá. Alebo to nechať tak? xD ja už úprimne neviem.
@ninka99 skus mu nezavazne napisat tym, ze nadviazes na nieco, co ste si uz pisali.
Ak ma zaujem, bude mu jedno, co napises. Vsetko bude prilezitost rozvijat s tebou koncerzaciu, lebo zaujem ma.
Ak nic z toho, aj tak zaujem nemal.
Ale ak sam nejak nic neskusa (pritom by mohol, kontakt na teba ma), asi zaujem nejak vyrazne o teba nema. Tak to este zvaz.
Moze byt, ze zisti, ze v tebe nasiel skryty poklad, ktory vzdy hladal. A moze byt, ze len posluzis, a potom ta odpiska. Lebo si vzdy bola len vedlajsia volba, co sa sama ponukla.
@lukas212 tak ja ti napíšem 🙂 väčšinou sa baby hanbia písať prvé, aby sa nepodávali ako na tácke, ale doba už pokrocila a ženy bojujú o chlapa prvé, len ja som už staršia škola ;)
A o čom ste si písali pred dvomi mesiacmi, keď on ani netuší, kto si?
@moonlight1210 ďakujem pekne za radu… tak sa to zvážim a uvidím či napíšem ak sa odvazim konečne
@ninka99 mna dost udivuje, ze zeny v cca veku 25 nevedia komunikovat, nadviazat realne znamosti. Zda sa, ze sa odzrkadluje dekada expanzie socialnych sieti a tato kohorta je bez realnych komunikacnych schopnosti resp redukovanych na chat a ich socialne vztahy su na 90% redukovane na virtual.
napisat nemas co stratit :! a vravis ze ste si pisali tak sa lahkoi zacina