Prvý krok k spoznaniu chlapa

ninka99
3. apr 2023

Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor. Mám 24 rokov. Som nezadaná. Páči sa mi jeden chalan, taktiež nezadany, ktorého poznám len tak z Facebooku. Asi pred 2 mesiacmi sme si chvíľu písali. Ale nesledujeme sa navzájom, takze on v podstate ani netuší kto som. No aj napriek tomu sa mi stale niekde objaví (akoby “osud” haha) a chcela by som ho spoznať osobne. Proste ten pocit, ktorý máte v sebe že by ste si mohli povahovo sadnúť, lebo už len z písania som mala z neho dobrý pocit (taká platonická láska) . Len ja neviem čo mám robiť, lebo šanca že sa stretneme niekde náhodou von naživo je minimálna. Mám mu prvá napísať? Lebo sa bojím že to tým akurát pokazim. A čo mu napisat? Alebo ako by ste postupovali vy ak chcete niekoho veľmi spoznať len neviete ako sa inak k nemu dostať než cez fb? Možno by som zistila že nie je ten “pravy” alebo by nemal záujem a aspoň by som mala dušu na pokoji ale teraz mi to pokoj jednoznačne nedá. Alebo to nechať tak? xD ja už úprimne neviem.

nikusiak9
3. apr 2023

napisat nemas co stratit :! a vravis ze ste si pisali tak sa lahkoi zacina

moonlight1210
3. apr 2023

@ninka99 skus mu nezavazne napisat tym, ze nadviazes na nieco, co ste si uz pisali.

Ak ma zaujem, bude mu jedno, co napises. Vsetko bude prilezitost rozvijat s tebou koncerzaciu, lebo zaujem ma.

Ak nic z toho, aj tak zaujem nemal.

Ale ak sam nejak nic neskusa (pritom by mohol, kontakt na teba ma), asi zaujem nejak vyrazne o teba nema. Tak to este zvaz.

Moze byt, ze zisti, ze v tebe nasiel skryty poklad, ktory vzdy hladal. A moze byt, ze len posluzis, a potom ta odpiska. Lebo si vzdy bola len vedlajsia volba, co sa sama ponukla.

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
4. apr 2023

@lukas212 tak ja ti napíšem 🙂 väčšinou sa baby hanbia písať prvé, aby sa nepodávali ako na tácke, ale doba už pokrocila a ženy bojujú o chlapa prvé, len ja som už staršia škola ;)

ibrunova
4. apr 2023

A o čom ste si písali pred dvomi mesiacmi, keď on ani netuší, kto si?

ninka99
autor
4. apr 2023

@moonlight1210 ďakujem pekne za radu… tak sa to zvážim a uvidím či napíšem ak sa odvazim konečne

ninka99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sabina_71
4. apr 2023

@ninka99 určite napis 🙂 spravila som to tak a nikdy som neulutovala 🙂

hankm
10. apr 2023

@ninka99 mna dost udivuje, ze zeny v cca veku 25 nevedia komunikovat, nadviazat realne znamosti. Zda sa, ze sa odzrkadluje dekada expanzie socialnych sieti a tato kohorta je bez realnych komunikacnych schopnosti resp redukovanych na chat a ich socialne vztahy su na 90% redukovane na virtual.