Prvý krok k bližšiemu zoznámeniu

28. aug 2022

Ahojte,spravili ste niekedy ako žena prvy krok k blizsiemu zoznámeniu,k vzťahu a tymto veciam?Myslím,či ste prvá dali najavo sympatie,pozvali ho vonku a tak..Ide o to,že veľmi sa mi páči a pritahuje ma jeden muž(slobodný a myslim že nemá ani priatelku)..občas sa snim rozprávam ale mne to nestačí .Len akosi sa bojím odmietnutia a keď sa to pokašle,že si to budem davat za vinu...Čo mam robiť?

beata_k
28. aug 2022

Aj on sa mozno boji odmietnutia. Mas ho pozvat. Lebo ho mozno pozve odvaznejsia. Drzim prst 😉

moonlight1210
28. aug 2022

Ak sa rozpravate, spytaj sa ho medzi recou, kam chodieva v piatok vecer s kamosmi von. A ty sa tam potom na tom mieste nahodou objav.

Ak sa potesi a bude mat zaujem sa tam s tebou bavit a venovat sa ti, tak ma o teba zaujem (taku sancu, ktoru mu z jeho pohladu prihral osud, ze sa tam nahodou objavila, neodmietne. Ze sa moze s tebou teraz bavit cely vecer, akoby ta bol pozval.).

Ak ta len pozdravi, prehodi par slov a pojde za svojou partiou, tak nema zaujem.

anos18
28. aug 2022

Kľudne sprav ten prvý krok ty. Možno je nesmelý. A keby to náhodou nevyšlo, tak sa nič nedeje, prežiješ to.

evinku
28. aug 2022

Ahoj... Kto neskusi, nezíska... Ja som napísala prvá jednému chalanovi, prvá ho pozvala na stretnutie i keď mi povedal, že nie som jeho tip... Prišlo k stretnutiu a nezmohol sa ani na slovo... Začali sme sa stretávať a on sa zaľúbil... Dnes ho mrzí, že mi povedal ze nie som jeho tip a sme spolu už rok... Bývame spolu a plánujeme budúcnosť (dieťa, svadbu)... Na začiatku to nemusí vyzerať ružovo, ale ver, že to môže skončiť úplne nádherné... Držím palce nech Vám to vyjde.. 😉

drake122
28. aug 2022

@moonlight1210 toto je hrozná rada, v prvom rade príliš komplikované, sú aj muži, čo nechodia paušálne piatok večer "von", a ďalšia vec, keď sa ho opýta vopred a zrazu sa tam objaví to mu vôbec nebude jasné o čo jej išlo🙄 niekto z princípu by na to povedal, že s touto nikdy. Len si to predstav v opačnej pozícii, keby toto chlap spravil žene, hneď by bol čudák a úchyl v jej očiach.
Jednoducho keď autorka chce, nech sa rovno opýta, či s ňou nechce isť von. Netreba na to diplom z astrofyziky...

lija22
28. aug 2022

ano jasne spravila a minimalne tri odmietnutia som zazila. Ale no a co. Ked mam spravit daky krok, ktory ma nuti vystupit z komfortnej zony tak si vravim nespekuluj hybaj. naozaj funguje moc nespekulovat.
no a zruti sa svet, ked odmietne pozvanie na drink? urcite nie

moonlight1210
28. aug 2022

@drake122 ked to vies dobre zorganizovat, nie je nutne ho stresovat priamou konfrontaciou. Ak je teda taky plachy.
Das mu sancu, aby sa citil ako inciator a muz. Navrch v jeho komfortnom prostredi.

Mne sa toto stalo. Sice som nesla na to miesto cielene, ocitla som sa tam nakoniec vdaka kamosom nahodou, ale aky bol rad, ze ma tam vidi. Chopil sa sance a zacal sa snazit.