Ahojte baby, mam sa dnes stretnúť s mužom. Pozval ma na večeru. Od včera nespím, mam chcvenie, je mi zle a najradšej by som nešla. Nemám rada keď sa musím s nejakým chlapom stretnúť a rovno ísť niekam medzi ludi ale úprimne mne by vadilo aj keby ideme do lesa.
Normalne sa cítim trápne. Ale ja sa hanbím. Vadí mi, že ti ľudia v reštaurácii sa na nás budú pozerať, vždy som neistá, trasu sa mi ruky, neviem asi ani mäso odkrojiť.
Co mam robiť? Ja som už zúfalá. Keby idem s kamarátkou tak nemám problém ako náhle s mužom tak mi je na odpadnutie.
Pekne sa obleč, namaluj, v restike si daj šalát, pichnúť vidličkou snáď zvládneš. A hlavne, nejde o nič, tak sa uvoľni. Dobre to dopadne. A keď aj nie, aj tak to dopadne dobre.
Veľa šťastia🍀
...on bude nervózny rovnako!
Ja som si vždy dala pre pohár vínka a už mi bolo veselšie😊
Nikto sa v reštaurácii nebude na teba pozerať. Nikto tam nejde kvôli tebe. A nervičky sú úplne normálne. Ja som môjho muža poznala pár rokov a keď sme išli na prvé rande, aj tak som mala tiež stres. Proste choď, buď sama sebou a mysli na to, že toto je krok k tomu, aby si mohla mať potom tie pekné veci ktoré vzťah prináša. Bez toho prvého rande to proste nejde. 😉
A s tym muzom ste sa uz niekedy videli alebo je to rande naslepo?
si nervozna z restauracie a ludi tam ci z neho ci z coho vlastne?
ist medzi ludi na prvom rande je najlepsie riesenie. a ver mi v restauracii budete kazdemu ukradnuti. ja ked som v restike vnimam len toho s kym tam som. absolutne namam paru o tom kto sedi pri vedlajsom stole.
nervozita z prveho rande je normalna. ale daj si to do polohy ze tie zaciatky su najkrajsie. skus si to uzit. nemas nejaku upokojujucu techniku? hudba, pohar vina, chod si predtym zabehat alebo ja neviem o ta bezne upokoji trochu. vyusti paru a adrenalin na niecom.
@larazivago prečo šalát? Veď aj šniclu hádam zvládne 😂
Ľudia v reštaurácii si ťa ani len nevšimnú. Nejdú tam preto, aby očumovali iných ľudí pri vedľajších stoloch. Vždy ma prekvapí, keď si ľudia robia starosti, čo si o nich pomyslia cudzí ľudia niekde vonku, na ulici, v reštaurácii... Nepomyslia si nič, ani si ťa nevšimnú. Jedine, že by si tam začala tancovať na stole, ale to asi neplánuješ. 😁
@daniela2202 my sme s manzelom mali na prvom rande xxl pizzu 😀 Chodime tam dodnes (9rokov) ale uz s 2detmi a stale si davsme "nasu" pizzu - tu istuuu😋😛🤪😜
Objednaj si halušky, aby si nemusela nič krájať a uži si to.
no dúfam, že to dopadlo dobre a ver,že v reštike si každému šuma fuk...ja som mávala taký pocit v posilovni, že isto na mňa každý pozerá...po pár mesiacoch mi docvaklo, že isto nie 😀 ešte aj ten čašník by po hodine už nevedel, že ťa obsluhoval (vlastná skúsenosť kedže som čašníčku robila a veľa krát sa ma kolegyňa spýtala ,že hentí tu dnes neboli už? a čo ja viem) skrátka si iba jedna z 300 ľudí denne čo vidia..
@vilma7 😁👍
@babydesire 😁👍👍👍
@babydesire Jej, toto je mile 🙂
Baby môžem sa hanbiť ja som to zrušila.
To fakt? až take veľký strach si mala?
Vážne? To mi je ľúto😲
2.pokus bude lepší 🍀🍀🍀
Ahoj, bola som taká istá.Si asi taká povaha celkovo,introvert,hanblivá,nespolocenska,nemáš rada kopu ľudí,ruch...? Ale tak ja celkovo som urobila toľko kiksov vo vzťahoch,že strach aj práve kvôli tým vlastnostiam. Môj už manžel mal na toto nervy asi rok,kým sme mali také akože ofi rande len my dvaja vonku.Potom sa priznal,že on mal nervy,že sa asi 3x osprchoval,prehnalo ho,potil sa,bol nervózny si pamätám.Ja tiez.Tvoj je na tom rovnako,nemysli si,že oni sú niečo "viac".Ak sa s ním dá,normálne sa mu zdover ako si tu napísala,že máš obavy,nervy,možno by si rada iný podnik apod.My sme si to povedali a hneď bolo všetko jednoduchšie.A robíme to stále.Nepokaz si niečo čo ešte môže byť veľmi pekné a daj tomu šancu,buď úprimná a povedz mu.Ved pre niečo si ťa vybral,asi sa mu páči aj tá hanblivosť,veľa mužov to pokladá za príťažlivé
Dobre si urobila! Daj si čaj,kávu alebo pohár vína,vyloz si nohy,alebo rob,čo ťa baví...nie plytvať energiu na nejakého chlapa
Autorka ,,vazne? Zrusila ? Ale nieeee...tak si dohodnite rande niekde nejak kde sa budes citit pohodlnejsie...
Tu nejde len o nemoznost krajat maso, ale aj tie halusky by jej popadali, nedabojze, do lona. Vselico sa moze stat, ked je clovek roztraseny a nedokaze to ovladat. Tiez by som nesla do restauracie, tiez som mala z toho vzdy strach, vsetci ti ludia, ruch, hluk a este k tomu jest...stacilo mi predstavit si to. Preto som vzdy odmietla, ked ma muz pozyval najest sa niekam, nikdy som nesla. Kto netrpi takym velkym strachom, nevie pochopit, ze to tazko prekonat. A ak by sa mala slecna citit na danom mieste zle, tak dobre urobila, ze to radsej cele zrusila.
Ja ti rozumiem... kedysi som bol na tom podobne. Ale nerušil som stretnutia, práve naopak, bojoval som.. Inak tie fóbie neprekonáš, len tak, že sa im postavíš...
Ahoj, v prvom rade chápem, že si nervózna, pred rande je to normálne. Večera je síce medzi ľudmi, ale ber to tak, že je to bezpečnejšie, vhodnejšie ako keby idete napr. na tú prechádzku. Ak sa ti páči dotyčný, uži si pekný večer, chutnú večeru a čas s ním. Veď to sú tie krásne začiatky vzťahu. Ženy ťa tu len podporia, pred rande je to normálne, ale určite sa netráp, daj sa do pohody a uži si to. Good luck!