Prvé stretnutie s mužom

21. apr 2022

Ahojte. Ospravedľňujem sa ak to sem nepatrí, len sa chcem s vami podeliť o moje dnešné prvé stretnutie s mužom.
Bola som už na zopár stretnutiach či už cez zoznamku alebo len tak, no nikdy to nedopadlo dobre. Prvé bolo vždy celkom dobre ale ostatné už nič moc. Teraz mám však úplne iné pocity. Nebolo to také ako zvyklo. Žiadne zvodné pohľady a flirtovanie, žiadny bozk a žiadne zvádzanie.
Poobede ma vyzdvihol, zaparkovali sme pri Dunaji a dlhé hodiny len rozprávali. Vrátila som sa len teraz večer s tým, že ani v aute sme sa nevedeli rozlúčiť lebo “a ešte keď..” . Pri lúčení mi dal pusu na líco. Pritom obaja sme doteraz žili tak “povoľne” a vieme o sebe, že máme radi aj užívanie si ale toto bolo iné. Nechceli sme sa ponáhlať, lebo sa oplatí teraz čakať. Cítila som taký kľud, pokoj , bezpečie. Teraz keď si spomeniem ani nechápem ako sme sa dostali k niektorým témam a predsa to bolo také prirodzené. Pritom to boli totálne somariny predsa sme o tom vedeli hodiny diskutovať.
Vždy som hľadala starších mužov čo on nieje. Práve preto som to dlho nebrala tak vážne, často kašlala naňho, no on to ustál a dostal ma von a teraz som mu vďačná lebo i keby z toho nič vážné nebolo, aspoň som spoznala super človeka!

dzulli1980
21. apr 2022

Je to fajn, no netreba si hneď stavať vzdušné zámky, vidieť všetko ružovo ... toto obdobie dvorenia býva krásne, sladké, všetko je dokonalé atď. ... čas ukáže, aká je realita.

janetinka27
22. apr 2022

aj ja som mala pekne rande,kecali sme dlho do noci o vselicom ako keby sme sa poznali odjakziva a mala som z toho dobry pocit a pritom on si bol isty,ze nie som jeho typ od prvej chvile ako ma zbadal (co mi povedal az o par dni) 😂

humajnicek
22. apr 2022

Súhlasím, treba počkať ako sa to celé bude uberať, akým smerom 🙂 Ružové okuliare bývajú zakaždým na začiatku 🙂

autor
22. apr 2022

Nie baby nepochopili sme sa 😊

autor
22. apr 2022

Zmysel toho nebol to, že teraz sa idem vydávať 😁 Len som chcela poukázať na to, že dlho som ho odmietala s tým, že nezapadá do môjho ideálu a nedala som mu vôbec šancu. Pritom som sa s ním cítila oveľa lepšie ako s chlapmi , ktorí “zapadali” 😊 Jasné môže sa stať, že nakoniec on bude najhorší a vôbec to neberiem ešte tak, skôr tu išlo o tú myšlienku, že občas to čo najviac odmietame nás môže prekvapiť 😊

dievcacitajucelist
22. apr 2022

Prepáč moja reakcia asi nebude taká "wau" ale zaparkovali ste pri Dunaji??? S cudzím človekom sa môžeš trikrát prežehnať, že sa z neho nevykľul nejaký násilník a neznasilnil ťa....veď si ho poznala len z netu...buď viacej opatrná....

autor
22. apr 2022

@dievcacitajucelist Nepoznala som ho z netu. Píšem, že som mala viac stretnutí cez net ale i mimo. Jeho som poznala cez kamarátku 😊 Toto bolo ale prvé také oficialné, vo dvojici.

lubisvecko
22. apr 2022

Uzivaj si, co mas momentalne. Neries co bude alebo nebude. Nestavaj vzdusne zamky a normalne funguj dalej. Ak to pojde, tak to dalej rozvijaj. Podla mna je to super, ked sa takto pri niekom citis, ta bezpecnost to, ze sa viete o kadecom rozpravat je velmi podstatne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1natasa1
22. apr 2022

tak už len dúfať že to aj naďalej bude fajn a sama uvidíš 🙂

hastrmistr
22. apr 2022

Ja som takto stretla svojho manžela, sme spolu krásnych 18rokov...hneď na začiatku sme mali pocit, že sa poznáme odjakživa, že sme najlepší kamaráti, vždy boli témy, zaujmi ktoré nás oboch napĺňali... To je to prave, pocit pokoja, krásy a lásky v srdci 😉držím palce v šťastný koniec ❤️

marcellka32
22. apr 2022

Veď nechaj plynúť čas, netlač na pílu, čas ukáže

autor
22. apr 2022

@marcellka32 Prečítaj si prosím opäť príspevok a komenty 😊

marcellka32
22. apr 2022

Ja som to čítala, len ťa podporujem, a koment myslím v dobrom ;)

monka105
27. apr 2022

Neviem no, sadla si do auta úplne cudziemu človeku, ktorého si videla prvýkrát v živote. Skôr než prepadneš akýmkoľvek ilúziám o veľkej láske, buď rada, že to skončilo iba rozhovorom pri Dunaji. 🙈😄 Neriešila by som na tvojom mieste. Videli ste sa prvýkrát, to že sa vieš s niekým dobre porozprávať ešte neznamená, že budete žiť šťastne až do smrti. Počkaj si, nechaj tomu voľný priebeh, neočakávaj.

autor
27. apr 2022

@monka105 Bolo by fajn prečítať si komenty😊 Nebol to cudzí človek , ktorého som videla prvý krát.