Provokujú a vyzývaju ženy doma svojich partnerov?

samuel222
16. apr 2020

Sme s mojou zenou v 8 rocnom vztahu, vzdy bola dost habliva a nespokojna so svojim telom. Mne sa paci a teraz vyzera este lepsie ako ked sme sa spoznali ale jej je to malo.
Ked ju nahovaram na nejake pekne pradielko ci sportove oblecenie povie ze nie je dost pekna a sex je taky ze sa vyzlecieme, urobim jej predohru a potom sa pomilujeme a bodka.
Ked bola tehotna tak sme si sex uzivali aj ma obcas provokovala aby som sa ponahlal domov a teraz mam pocit ze to berie iba ako nieco co treba (samozrejme nam obom).
Ako jej naznacit ze jemne drazdit by mohla doma chlapa aj ked nejdeme hned rovno na to ?
Ako to robite vy ?

0silvia0
16. apr 2020

@samuel222 zacni od seba, ona sa prida, preco by si ju nemohol cely den zacat drazdit ty? Napriklad sms, ranajkami do postele atd. Vecer film, vinko...

samuel222
autor
16. apr 2020

Niekedy sa snazim ale ked dostanem odpoved ze je unavena alebo nema na to chut tak vino exne a ide spat ci cumi do mobilu .

veverickav
16. apr 2020

@samuel222 nejake ine probelmy vo vztahu nemate? Alebo ona s niecim/niekym... okrem postavy teda

samuel222
autor
16. apr 2020

z mojho pohladu nie, teda ak neratam narocne dvojrocne dieta a posledny mesiac obaja doma na homeoffice .... chcel by som jej dodat viac sebavedomia.... ked sme spolu vonku na ture ci bicyklkoch tak je vsetko ok

le4
16. apr 2020

Rovno jej to pradelko kup a povedz jej ze v nom bude super sexi . Kup jej este nieco pekne k tomu, co sa paci jej, aby to nebolo iba o tom, ze kupujes takpovediac sebe. Priprav veceru, vino, ked budete mat vecernu pohodu, mozes jej darcek dat. Aby sa uvolnila, musi byt oddychnuta... musis ju trosku rozmaznavat. na toto vela muzov zabuda

h_petra
16. apr 2020

@samuel222 Ivan, si to ty? 😁😁😁 prepac,niekoho si mi touto temou pripomenul...praaadielko 😁😁😁

samuel222
autor
16. apr 2020

s tym pradlom to si poriadne ani ona nevie trafit velkost :( .... z oblecka jej viem kupit tak tricko a ponozky .... viem ze ba chcela novu sportovu podprsenku a pekne vesele leginy
vecerna pohoda je nieco co uz ani nepozname ... mala zvycajne zaspi po 21:00 a casto sme uz aj my KO :(
ako ste tot reislili pri malych detoch ?

zirafienka
16. apr 2020

@h_petra 😀😀😀

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
16. apr 2020

@samuel222 my nepozname tvoju zenu a nevieme co na nu plati... nevieme ci by neprijala od teba viac pomoci s dietatom, s domacnostou, viac citu alebo naopak viac zivocisnosti....

juliet86
16. apr 2020

precitaj si knihu 5jazykov lasky. a ked budes vediet aky ma ona jazyk lasky velmi jej ho v jej jazyku vyjadruj a verim ze po tebe skoci a bude sa citit milovana

samuel222
autor
16. apr 2020

poslednu dobu mam pocit ze uz na nu neplati nic ... sama povedala ze sa citi vyhorena a ked poviem ze budem s malou sam odpovie mi ze potom nebudeme polu my dvaja

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkeel
16. apr 2020

Môže žena dráždit muža v hociktorom veku?
Môže. Každým slovom. 🙂

torysheer
16. apr 2020

Mna drazdit bavi cely den (a to mam deti a prace a starosti dost), no nie pradielkom (tiez nemam postavu ze by som sa cítila ako sexbomba,), skor narazkami, dotykmi, pohladmi...potom sa obaja nevieme dockat kym deti zaspia. Z mojho pohladu by ale zabralo, keby si jej nachystal vonavy kupel, uvaril (ci objednal) veceru, pustil jej k tomu dobru hudbu, kym bude vo vani vyvencil a poriadne vybesnil deti (aby tuho zaspali), a k veceri s nou potom zapalil sviecky, otvoril vino, usmieval sa na nu, hadzal komplimenty- proste urobil vynimocnu atmosferu...ak by toto nezabralo, tak potom uz neviem. No ak ano, ver tomu, ze sa jej to zapaci a zacne sa snazit aj ona.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
16. apr 2020

Odporucam Ti precitat knizku “ She comes first “ . Pomoze Ti pochopit juna ako na provokovanie zeny k hre. Je tam dost spominane aj to, ze ked jej nepomahas v domacnosti, nepomozes dat dieta na spanok tak sa tazko bude citit ako kralovna spalne, ktora ma provokovat. Taka zena co sa furt toci v rutine moze mat udupane sebavedomie a to pradielko ani nechce. Neciti sa na to, ze jej take moze pasovat. Musis sa okolo nej zacat viac tocit, potom ju aj vziat a povedat ok milacik, co chces z tohto obchodu s pradlom. Ked chces z niekoho zase vysekat sexy dravca, tak ho musis naucit najprv zase chodit po vonku. Potom zacne lovit a zapoji instinkty.

maminuska
16. apr 2020

my sa dráždime navzájom 🙂 .. celý deň s vravíme čo navzájom spravíme a že by sme už mali to dať až sa tak predráždime , že zapikujeme vedľa seba a chrníme ako zabití . Ráno sa na tom zasmejeme a môžeme začať odznova .

nini1010
16. apr 2020

No co no,je unavena z dietata a nema chut ani silu sa ti venovat.Ak funguje ako ja,ze povazuje za vyhru ak si stihne umyt zuby v dopoludnajsich hodinach,tak ani sa jej necudujem.Na niektore zeny zabera ich dobijat,na niektore zacat ich co sa tyka dotykov,bozkov a navrhov ignorovat,aby si to zacali viac vazit.Myslim si vsak z toho co pises ze na tvoju zenu treba ten druhy postup lebo si to ani nevazi,ani ju to co robis uz nevzrusuje,ba priam to uz asi berie ako samozrejmost a nechce sa jej.Proste zvolni,nechaj to tak a uvidis ze si to uvedomi a zacne jej to chybat.

ledgerka
16. apr 2020

ale ved pises ze nikdy na take nieco nebola. Preco to cakas po 8 rokoch a hladas kde je problem? Nechapem. Nie kazda zena ma povahu na nieco take. Keby ta zvadzala a prokovala v minulosti a zrazu prestala tak by som chapala ze co to tu riesis, ale takto nie.

tenerifka
16. apr 2020

@maminuska u nas podobne😂...len za posledny mesiac, co trcime doma, ho mam chut zniest zo sveta....proste vadi mi vsetko, je to uplna ina situacia, ako sme fungovali doteraz. Nemam svoj klud, svoje zvyky, rozhovory s dcerami, ked sme same doma a volne si kecame po slovensky, chce vsetko vediet, o com sa bavime, samozrejme nic nerozumie a potom sa oduje...no nech uz toto sialenstvo skonci

alyn
16. apr 2020

@samuel222 vtedy ked spia, t.j.bud rano kym vstanu alebo na obed ked zaspia. Vecer to byva narocne..a ludia su unaveni)

kitycat
16. apr 2020

Na co ju do toho nutis? To ju za 8 rokov nepoznas? Ked sa neciti sexi tak sa ti rozhodne v pradielku natriasat nebude..Mate rychlovku...niekomu to staci

sunny8
16. apr 2020

Keď sa necíti v pradielku prirodzene a sexi tak ju do toho nenúť len preto že tebe sa to páči 🤦 skús ju viac pochopiť. Viac jej pomôcť ..

sono2
16. apr 2020

Čo ja viem? Občas chytím muža za vtaka keď ide v byte okolo🤣🤣🤣ale tak malo kedy sa dá cez deň lebo dve deti máme, a večer celkom sa dá po pôrode to trvalo dlho už to celkom ide. Ona už je dva roky, hormóny by už mali byť ok. Akurát ak to nebolo nič moc predtým po dieťati to bude ešte horšie. To je proste fakt.

kvietok90
21. apr 2020

@ahoj0 podobne, len ja som so svojim este len rok, a nevie ma poriadne dostat do varu. ja ked sa snažím sa divne zasmeje, ako keby mu to bolo divne alebo si myslí že čo akoze robís? a najlepsie ked sa bozkavame a on chce sex a povie mi vyzlec sa... no uplna bomba ty kokos... :D

0silvia0
21. apr 2020

@kvietok90 a ty sa na povel vyzlecies? 😳

kvietok90
21. apr 2020

@0silvia0 nie, hneď ma prejde chuť a sa ho spytam, či si robí srandu, či je to podla neho normálne. ale ako vidim, tak to asi maly s byvalou, lebo keď ma ma on vyzliekať fuuu domota sa celý... nejde mu to velmi

dori92
2. nov 2020

@kvietok90 síce trosku od veci možno reagujem keďže diskusia je z apríla, ale to je do bodky co si napísala jak o mojom 😂😂 ešte aj to "vyzlec sa" 😂😂

0silvia0
2. nov 2020

@dori92 povedala by som "nevyzlečem sa", lebo by som sa cítila ako na lekárskej prehliadke😎