Problémy vo vzťahu

16. máj 2023

Dobrý večer bambulky, mam taky problém vo vzťahu s mojim ze mi sa nechce dať do vzťahu na fb:( hanbí sa za mňa? Nechce sa priznať za nás vzťah? Už som z toho smutná😟

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
16. máj 2023

a to musis mat "potvrdene" na fb, ze je s tebou vo vztahu ?? Nemas problem, tak si ho vytvoris 🙄

deti95060810
16. máj 2023

autorka ty máš prosím koľko rokov .... 13????
neverím že viac.

mirkava
16. máj 2023

Som vydatá 10 rokov a stále ma nemá o vzťahu na fb 😁 a ani ja jeho a napriek tomu nám to funguje 😉👍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wishes
16. máj 2023

neries to 🙂

lindous
16. máj 2023

V prvom rade súhlasím s babami vyššie, že to nie je určite nutnosť, ani smrteľne dôležité a nič to nemusí znamenať... keď tak nad tým rozmýšľam, poznám minimum ľudí, ktorým stále svieti na profile s kým sú vo vzťahu, ja to tam tiež nemám... na druhú stranu, ak vie, že to je pre teba dôležité, neubudlo by z neho... otázka je či je inak aktívny a nemá problém zdieľať svoje súkromie alebo tam má o sebe minimum až žiadne info celkovo... ak je to ten druhý prípad, neriešila by som, netlačila ho do toho...

kkovacovak
16. máj 2023

Teraz premýšľam či mám vôbec môjho manžela u mňa na fb vo vzťahu 😃 Ale ak je toto tvoj jediný problém tak máš šťastný život.

koniarova
16. máj 2023

My sme dokonca ani priatelia na fb neni. 😅

lindous
16. máj 2023

Ešte mi napadlo, či je to naozaj len o tomto alebo máš celkovo z jeho strany pocit, že ti nevyjadruje dostatočne lásku alebo že ťa "skrýva" a nefunguje toho viac, no toto je najjednoduchšie pomenovať a sťažovať sa na to..

sense
16. máj 2023

Ja tiež nie som s mojim na fb vo vzťahu s sme spolu 4 roky takmer

deti95060810
16. máj 2023

ja nemám ani fb svoj založený ... chodím na manželov. 🙄

wishes
16. máj 2023

@koniarova ani my nie sme priatelia 😂 sme spolu 4 roky a on ma stale stav “nezadany” 😀 a nikto to z nas neriesi 🙂

vanilkovazmrzka
16. máj 2023

A na instagram si dava spolocne fotky? 😃

babatko2010
16. máj 2023

Riešiš banality...mňa si môj muž dal na FB do vzťahu po 7rokoch vzťahu,kedy sme už mali taký "vztah-nevztah"...tak radšej nech ťa nemá a ste v pohode ,akoby ťa mal mať a už ti to bude tak na dve veci....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
16. máj 2023

Ja som sa priznala na FB k manzelstvu az ked som tam davala fotky nasho novorodenca 🙂 Za manzela sa nehanbim, dovod je proste ten, ze necitim potrebu riesit svoj vztahovy status na FB. Nie kazdy ma tu potrebu, Facebook naozaj nie je vo vztahu podstatny. Horsie by bolo, keby ta ani po dlhsom case nechcel zoznamit s kamaratmi a rodinou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
17. máj 2023

@elizabet173 No je to zaujimave, ze pre mmohych sa priznanie vztahu na Facebooku stalo dolezitym milnikom.

karolinakr
17. máj 2023

Ked ta nema vo vztahu, budiž ale ak ma nezadany, to je divné

danica2711
17. máj 2023

BAMBULKA, vykašli sa na FB, to nie je reálny život, rieš váš skutočný vzťah

divokykonik
17. máj 2023

U nás som to bola ja, čo som nechcela dať vzťah na FB. Načo tam dávať všetko?

domkakvet
17. máj 2023

To nie je podstatne.

natty0987
17. máj 2023

Keď o tom vedia tvije blizkí okolie tak nevidim v tom taky veljy problem je to iba sociálna sieť asi by ma to až tak netrapilo..ale určite by ma trápilo to prečo to tak velmi nechce možno že ma niekoho a nechce aby si o tom vedela ??? Ak ste v takom vtahu kde sa ešte otukavate a nevedia o vás nikto tak asi chapem t iné obavy ale pokiaľ ide o ten prvý prípad tak si nerob z toho hlavu hlavne že ste spolu nie

mimikarol
19. máj 2023

Ja som 8 rokov vydatá a ešte stále nemám zmenené priezvisko na Facebooku