Problémy vo vzťahu

viktoria4747
22. sep 2022

Ahojte, s priateľom sme spolu už 10 mesiacov, ja mam 21 a on má 29. Ide o to že poslednú dobu sa hádame na blbostiach, on vidí veci inak a ja tiež lenže strašne ho ľúbim a nechcem o neho prísť a ani on o mňa ale neviem si rady. Napríklad mňa veľmi štve že mi neodpisuje a radšej sa venuje hre, napíše mi že nech mu dám sekundu a odpíše lenže neodpíše vôbec alebo nie k danej téme a ja mu to potom vyčítam a na tom sa potom pohádame a aj sa ma spytal že tak asi je zly chalan pre mňa a že asi si ma nezaslúži, to mi vyšli až slzy keď mi toto napísal ale rozísť sa nechce. Alebo mi necháva dosť často videné, cez deň mi zavolá ale po práci si sadne za počítač a neodpisuje a ani sa ma nespýta ako sa cítim. Je to môj 2 vážny vzťah, najkrajší a nechcem o to všetko prísť ale vy by ste chceli taky vzťah?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
22. sep 2022

@viktoria4747 ale no tak, to su banality, budu aj horsie chvile 🙂
Povedz mu vklude ako sa citis, co od neho ocakavas, a spytaj sa ho na jeho pocity a co ocakava on od teba...napr. tato situacia s hrou,, ked neodpisuje a vies ze je zabrany do hry a nejde o riesenie niecoho, nejde o nic dolezite, tak ho nechaj a pripomen sa mu az uz sa nebude venovat hre...a to co napisal,ze asi neni dost dobry, je iba citova fraza..nic si z toho nerob..coho by som sa bala, je, kolko casu travi hranim hier, ako velmi je to prenho dolezite a kolko e do toho vraza

danica2711
23. sep 2022

vieš čo, "vylúč z hry" ten poondený telefón! Táto závislosť je fakt trápna. Vypisovať si s niekým v jednom kuse, väčšinou o ničom, a riešiť ako najvážnejší problém, že partner na blbosť okamžite neodpovedal ďalšou blbosťou... zamysli sa nad tým, či je to ozaj to nejdôldežitejšie. Všímaj si radšej, aký je mimo telefónu, aké sú jeho charakterové hodnoty a podľa toho hodnoť váš vzťah, nie podľa rýchlosti, ktorou ti napíše pár bezvýznamných slov

amiaja
23. sep 2022

@viktoria4747 toto je "najkrajsi" vztah? 🤦‍♀️ dievca si este mladucka, toto ozaj nie je najkrajsi vztah.. aby 29 rocny chlap travil cas hranim hier.. jasne, zalezi kolko casu tomu venuje, ako sa k tebe sprava mimo toho. Ak hra raz za cas tak ho nechaj, nemusis ho furt uhanat a sediet na telefone kym odpise. Ak hra vacsinu casu tak dovi dopo, ja by som takeho chlapa nechcela.

hilda08
23. sep 2022

@viktoria4747 no hry som riesila na zaciatku vzťahu aj ja s teraz uz manželom..ale mal 19 nie 29😅 nezakazovala som nic len som sa vzdy pohoršila, znechutilo ma to..ale nikdy som sa nehnevala, nevydierali citovo…proste mu treba dat najavo ze svoj život si predstavuješ inak ako ze on bude tráviť voľný čas za pc…raz za čas dobre ale s mierou.. a ked ti neodpisuje tak mu nevypisuj… ak ti hovorí ze si ta nezaslúži to znamená ze asi bohužiaľ nebude ochotný kvoli tebe daco zmenit

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
23. sep 2022

Nevyhoda modernej doby. 29 rocny corgon sa stale hra hry ako 14 rocny. A ty visis na telefone a cakas, ze ti ostatni ludia budu okamzite vypisovat naspat na kazdu blbost a vsetko lajkovat.

vilma7
23. sep 2022

Prečo sa radšej nestretnete, miesto vypisovania?

A hlavne by mi možno ani tak nevadilo, že nepodpíše, ale skôr jeho závislosť na počítači, alebo hrách? To by som si skôr odsledovala.

januska12323
23. sep 2022

Toto nie sú problémy vo vzťahu ale tvoje urážanie, že sa ti 5 minút nevenuje. Celý deň čakáš či ti odpíše? Veď rob niečo iné a raz sa ozve.