Problémy vo vzťahu

27. aug 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom že partner skrýva mobil? Prídem do izby on ide vonku zafajčiť alebo na toaletu. V noci je niekedy hore aj celú noc a vraj nevie spať a hraje hry. Keď sa priblížim k nemu a má mobil v ruke tak ho buď hneď zablokuje alebo chatové hlavičky zruší. Keď sme išli na dovolenku sedel vedľa mňa a napísala mu jedna slečna. Písala som jej čo od neho chce a ona mi napísala že on jej napísal prvý ale nekonkretizovala že čo. On tvrdí samozrejme že nie. Upodozrievam ho že mi klame a to nie len v tom. Ako by ste to riešili? Ďakujem.

dzulli1980
27. aug 2022

Rozchodom ... či ako to chceš riešiť?

terezka1947
27. aug 2022

Nemyslíš vážne,že si jej písala ?
Tak to už aké poníženie.
Ries svojho frajera,nie osobu,kto.pise a tajne.

haley7897
27. aug 2022

Je manžel? Mate deti? Ak ani jedno z toho, tak je len frajer a to je ako byť v práci v skúšobnej dobe.
Keby ti v práci napríklad zamestnanec kradol tovar z predajne, budeš mu dávať ďalšie šance a pýtať sa samej seba ci toho naozaj ukradol tak veľa, alebo nad tým prizmurit oko...?

isis234
27. aug 2022

Nemyslí to s tebou vážne. .. hľadá ďalej, a zabáva sa..

melanta
27. aug 2022

@haley7897 perfektné a trefné prirovnanie 👍🏻

gabika9878778
27. aug 2022

Neponižuj sa že jej napíšeš čosi 🤨. Ries jeho. A vlastne ja by som nemala čo riešiť. Koniec. Skratka nenechaj sa podvádzať nijakým spôsobom a hlavne pokiaľ o tom vieš… hrdosť

zanka777
27. aug 2022

@haley7897 super prirovnanie 👌👏👏fakt klobúk dole súhlasím 👌😉

zdenkastanka
27. aug 2022

No co si asi tak mozme mysliet?vsetky jasne priznaky ze si pise s cudzími zenami👎 toto je u mna neakceptovatelne...

svokrinjazykmonika
27. aug 2022

Nedaj sa ťahať za nos. Určite nájdeš lepšieho. Ten si vypisuje s bárs kým ako môj bývalý na strednej. Ja som bola taká blbá že som s ním bola toľko rokov, nebuď ako ja. Ja som sa bála že ostanem sama a nikto ma nebude chcieť. Cez tieto klapky som nevidela ten zástup chalanov čo čakal na to kým sa rozhodneme 😄 Jasné že niečo tají keď skrýva mobil, takto by sa človek vo vzťahu nemal chovať. Ja môžem ísť manželovi kedykoľvek do mobilu, aj on mne. Proste plná dôvera.

svokrinjazykmonika
27. aug 2022

Pardon * rozídeme

ryan87
28. aug 2022

Takéto partnerské situácie ma vedia iba poriadne rozhodiť. Dôvodom je to že mizerný chlapi často svojim správaním kazia alebo menia psychiku skvelých žien. Čo bude mať devastačné následky v nasledujúcich vzťahoch. Áno sú ženy ktoré si prejdú peklom a v ďalšom vzťahu vedia skúsenosti využiť pozitívnym spôsobom ale je tu aj druhá možnosť že sa už skrátka nevedia naplno odovzdať kvôli predošlim skúsenostiam. Ja také chovanie chlapa skrátka neakceptujem!!! Ak mu partnerka skratka nevyhovuje, tak nech to zmení a neubližuje jej.