Problémy v sexuálnom živote

18. feb 2022

Týchto tém je tu hrozne hrozne veľa, ale akoby som nenašla to čo hľadám, teda podobnú skúsenosť tej mojej...zhrniem problém tak celkovo. V decembri 2020 som dostala zápal močových ciest, ten sa preliečil ATB avšak problémy pokračovali. Nasledovali vyšetrenia moču, kde sa ukázalo, že mám prítomné ureaplazmy, tieto problémy mi liečil gynekológ. Po prvom vybratí ATB problémy neprešli dokonca boli prítomné už aj mykoplazmy. To sa naďalej neúspešne liečilo až do konca roka 2021 kedy má ich konečne zbavili. Avšak pálenie počas sexu aj počas močenia pretrváva aj, keď som gynekologicky v poriadku. Naposledy som uňho bola mesiac dozadu kedy moje trápenie ukončil s vyšetreniami a povedal, že je všetko v poriadku, s tým, že má stále pri sexe páli mi pomôcť nevedel odporučil mi len tabletky na zmiernenie tohto pocitu. (Nepomáhajú) Bola som odovzdať kontrolne krv aj moč k obvodnej, ktorá mi dala vyšetriť aj chlamýdie, urea, myko a všetko bolo v poriadku.Čaká ma ešte návšteva urológa. Avšak po takej dlhej dobe človek chce opätovne rozbehnúť svoj intímny život. Preto sa vás žienky pýtam, ktoré ste si prešli podobnými problémami viete mi poradiť ešte niečo? Skúšam už všetko...probiotiká do pošvy...apod.

nevenka
18. feb 2022

A partner???

autor
18. feb 2022

@nevenka preliečený, bez príznakov, všetky výsledky mal v poriadku..

sszuzu8
18. feb 2022

Psychika?

janickacrazy
18. feb 2022

No určite to nie je ok, keď ťa to stále bolí. Neskúšala si kúpele v bylinkách? Pozri si nejaké buď repík alebo kamilky, rob si sedavé kúpele. Pouzivaj len bavlnené spodné prádlo, používaj šetrné pracie prášky, ideálne tie pre bábätká. Takisto toaletný papier nepoužívaj ten farbeny, bieleny, to je sama chémia. Len taký obyčajný. Plus skús sa dať dokopy psychicky, rob niečo, čo ťa baví a kde si oddýchneš, napr. dlhé prechádzky v prírode. Držim palce, aby to prešlo.