Problémy v sexe

16. okt 2022

Sme s priatelom spolu 8 mesiacov. 4 mesiace spolu zijeme.
Nas vztah sa vyvijal velmi pekne najprv večerne randenie, neskor prve prespavačky az sme spolu zacali zit. Rozumieme si skvele (myslim si) samozrejme ze sa niekedy pohadame o nejakych hlupostiach. Sex sme mavali kazdy den. Kazdy den viackrat samozrejme. Potom prisla velka hadka. Povedala som mu nieco v zmysle ze ma sex s nim uz nebavi, lebo niekedy ma donho nuti (nie nemala som chut kazdy den niekolkokrat). On da zrazu zatal. Tyzden bol chory (antibiotika) potom som mala svoje dni. Takze sme boli 2 tyzdne bez sexu, potom sme sa po tych mojich slovach odcudzili ako keby (len sexualne, nas spolocny zivot klape skvele). Potom sme skusili spolu zas sexualne zit, stoji mu, no predtym ako sa spravi proste klesne a nevie sa dokoncit. Ak mu to robim ustami vsetko je skvele.
Fakt ho ľubim ;) a viem ze aj on mna…. čo s tym robit?

stanulienkat
16. okt 2022

No po tych slovach sa ani necudujem....
Dufam, ze si sa aspon ospravedlnila.

autor
16. okt 2022

@stanulienkat samozrejme ze ano.
Posledne dni to zacina opat klapat, len citime obaja ze to nie je ono. No obaja sa snazime vratit spat do starych kolaji.

viestta
16. okt 2022

Ak si to cítila, že ťa do sexu núti, tak je správne, že si mu to oznámila. Síce firma nebola práve najšťastnejšia, ale sex by si mali užívať obidvaja zúčastnení, aj frekvencia by mala byť taká aby sa nikto necítil ukrivdena. Ci ma z tej hádky až takú traumu, že ma erekcne problémy ťažko povedať.

liljana
16. okt 2022

"Ak mu to robim ustami vsetko je skvele." Chlapec ta asi "tresta" za tu poznamku a uziva si oralny sex. :D S ustami mu to ide a inak nie. 🙂

ravador
22. okt 2022

"Povedala som mu nieco v zmysle ze ma sex s nim uz nebavi" No tak podľa toho ako si to sformulovala to môže byť pre chlapa poriadna rana. Najmä ak ste obaja ešte mladý. Muži o tom nehovoria, no rovnako ako ženy, aj muži majú dnes veľké problémy s prijatím seba samého po viacerých stránkach.
Sadni si s ním a porozprávajte sa o tom. Ak vám to klape, tak by jedna hlbšia konverzácia nemala byť problém.
A k tým ústam, to je pre muža proste psychologický stimulus na úplne inej úrovni ako normálny sex. To by musel jeden mať neviem akú depresiu aby sa nedokázal urobiť keď mu to partnerka sama ponúkne :D

dominikala
18. mar 2024

Môj manžel sa nejde ejakulovať,môže sa snažiť koľko chce ale proste mu to niak nejde

dominikala
18. mar 2024

Nevie