Problémy s partnerom

alicka92
18. máj 2023

Ahojte, pisala som uz davnejsie. S muzom sme sa preniesli z jeho nevery, mame druheho syna. Muz ked bol prvy syn na svete, si stiahol Badoo a kadeake ine zoznamky, este aj fotku z nasho rodinneho fotenia tam mal, len si orezal svoju tvar a stretaval sa cez zoznamku so zenami. Jedna nato prisla po nejakom case co chodili spolu a napisala mi o nom vsetko, vraj este aj ju podvadzal s nejakou dalsou. Ja som sa mu rozhodla pod podmienkou ze bueme chodit na terapie odpustit a nebudem patrat po tom, kde a kolko krat to bolo. Ona mi povedala ze to robil roky. Vela casu sme obetovali do partnerskej terapie, velmi vela sedeni sme presli. Ked bolo najhorsie, zvladli sme to. Teraz takmer po roku mam pocit, ze sme opat v tych istych kolajach, akoby si bol uz isty ze som mu odpustila. Ked bolo najhorsie, nosil mi kazdy den kvety, pomahal a teraz uz mesiace nic. Opat je rovnaky ako bol. Co mam robit aby som udrzala rodinu?

martinkatinka
18. máj 2023

Tu to vyzera, ze bud sa s tym zmieris a proste mu to budes tolerovat alebo sa nanho vykasles 🤷

pralinka25
18. máj 2023

tak je skor smutne ze sa snazis udrzat nieco co neexistuje a vlastne asi ani nikdy neexistovalo.
neviem preco sa tak sama seba nenavidis ze si nedoprajes stastie po boku milujuceho muza pre ktoreho by si bola dolezita a zahadzujes svoj jediny zivot s tymto neschopnym hovadom.
miesto terapii si mohla randit s niekym kto by stal za to.

54tinka54
18. máj 2023

@alicka92 tak snáď nečakáš že ti tie kvety teraz bude nosiť každý deň až do konca života… čo sa týka toho pomáhania, pripomenula by som mu, že si mu druhú šancu nedala na to, aby znova bolo všetko po starom.. ak to s ním nič nespraví, tak z tvojej strany je už asi zbytočné niečo zachraňovať.
Čo sa týka toho podvádzania, si si istá, že sa k tomu nevrátil?

a_alexandra_a
18. máj 2023

Urobiť si druhé dieťa ako náplasť na neveru, to asi nebol najlepší nápad. Keby to bola jednorázovka, tak ešte by som to asi dokázala pochopiť, ale keď cielene na zoznamke vyhľadával príležitosti a robil to vedome a roky, neviem, čo si čakala. Evidentne je to primitív, ktorý sa správa ako totálny chrapúň. Takí sa nemenia.
Vykašli sa na neho, nerob zo seba chuderu, nepotrebuješ takéhoto muža pri sebe.
Držím ti palce 🙂

stanulienkat
18. máj 2023

Odpustit je jedna vec. Ale s chronickym kurevnikom by som si nikdy druhe dieta nerobila. Tolko pudu sebazachovy mam. Preco si to robis?

liljana
18. máj 2023

Druhu sancu treba dat. Tretia, stvrta sanca,... je uz zial tvoj nerozum. Nezmeni sa a asi sa ani nechce.

lujza123
18. máj 2023

@alicka92 ako sa hovorí, jedna ruka netlieska. Udržať rodinu musia chcieť dvaja, jeden to nedokáže... Co znamená ze je rovnaký ako bol? Znova podvádza alebo sú tam aj iné veci ktoré ti vadia?

A čo ty? Skutočne si odpustila, alebo si sa len snažila udržať vzťah? Podľa mňa sa musíš trochu porozpravat sama so sebou, tak úprimne. Je tam vôbec nejaká láska z tvojej strany ešte? Alebo len lipnutie na tom starom a strach so zmeny.

komplikovana
18. máj 2023

ako chces prinutit cloveka robit nieco co nechce? Neda sa to.

zmrzlinka2021
18. máj 2023

@alicka92
A prečo chces za kazdu cenu udrzat rodinu, ked pre tvojho manzela si handra, nevazi si ta a ani ta nelubi?

Tvoj manzel ta nepovazuje za zenu svojho zivota a systematicky ničí celú rodinu a zial, na 99,9 % sa nezmení a bude sa to len zhoršovať.

Velká škoda, ze si s ním po prevalení nevery isla do druheho dietata.
Tu máš len moznost:

- ostat v manzelstve s človekom, ktorý si ta nevazi a zit si vlastny zivot
- rozviest sa a odist od neho

januska12323
18. máj 2023

Ty si mu odpustila opakované, roky trvajúce nevery?

marcellka32
18. máj 2023

Už by ma davno nebolo, prečo sa tak tyras?

melanta
18. máj 2023

Neviem pochopiť preniesť sa cez jednorázovú neveru. Ale roky trvajúcu neveru s rôznymi ženami, z toho minimálne s tou jednou mal svojim spôsobom vzťah. Tak toto ozaj neviem pochopiť. A mať po tomto s takým mužom dieťa, prepáč, ale nemôžeš to mať v hlave všetko v poriadku. A tak to aj dopadlo. Lebo keby len trochu rozmýšľaš, tak vieš, že chlap, ktorý roky rokúce podvádza a dokonca naraz mal teba, milenku a ešte aj tú podvádzal, tak taký chlap sa odrazu nezmení a nebude zvyšok života pri jednej žene. Tento muž si ťa neváži, akurát mu vyhovuje, že našiel mysľou jednoduchú ženu, ktorá mu bude prať, variť, starať sa o deti a on bude zasúvať doma aj kade tade.

h2
18. máj 2023

Chlapa, ktorý má roky frajerky a ešte aj tie navzájom podvádza, len tak nejakými terapiami neprerobíš. Odpustila si mu, urobila si si s ním ďalšie dieťa. Tým si mu dala "požehnanie" pokračovať v predošlom spôsobe života. Niekto sa poučí z chýb druhých, niekto si musí natĺcť hubu na vlastných a niekto sa ani z vlastných nepoučí. ☹️

jesenzima
18. máj 2023

@alicka92 a tebe úplatky v podobe kvetov a spoločne chodenie na terapie (ktoré podľa mňa nuž absolvoval len nech držíš hubu) stačili na to, aby si mu odpustila roky podvádzania ??? Ja by som ho hnala svinskym krokom, a vôbec by som sa nesnažila zachraňovať niečo, na čom jemu nezáleží, a čo vlastne ani nemáš ...

cubo2
18. máj 2023

Nebudem opakovat, to, co pisali baby vyssie. Bolo naivne mu odpustit a dufat, ze sa zmeni a takisto bola velka chyba si s nim robit druhe dieta. Tak ti odpoviem priamo na otazku:

"Co mam robit aby som udrzala rodinu?"
Nic. Ty totiz to rodinu nemas. Ty si uz teraz defacto single mamicka s dvoma detmi, ktore si si spravila s kurevnikom, ktoremu pojem "rodina" nic nehovori a este aj s peknym chrapunom, ktory ti v takej zranitelnej situacii (ty po porode s novorodencom) hned dal kosom a isiel na zoznamky pretahovat ine...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
18. máj 2023

on to ma v krvi, chce baby a rodinu zaroveň, udrziš si ho jedine tak, že sa budeš tvarit, že nič nevidiš.Ževraj Kopecky bol taky, posledna manželka (5) mu to tolerovala do smrti, obalamutil ju, že ju velmi lubi a nech nevystraja, ked ide za slečinkami, čo aj po večeroch chodil.vydržali 20 rokov spolu..
On ten chlap nemiluje jednu, ale vsetky naraz a poriadne ani jednu..Neviem načo sa sukničkari ženia, ked uz pred svadbou vedia, že im jedna nepostači...asi potrebuje trencle vyprate a teplu stravu, inak si to neviem vysvetliť

katarinka89
18. máj 2023

@alicka92 sama rodinu neudrží. A to co chceš ty je pripútaní si muža k sebe- ale načo? Chceš si privolať zdravotné problémy?

domkakvet
18. máj 2023

@martinkatinka suhlasim.

natty0987
18. máj 2023

@alicka92 Nieje dobre za každú cenu udržať rodinu len kvôli deťom ano chapem vaše obavy ale ak sa váš Partner nezmení a bude to robiť naďalej...tak neublíži len Vám ale aj svojim deťom ktore uvidia Vaše hádky tichu domácnosť prajem Vám aby sa Vám to vyriešilo ...Vy nie ste určite žena na zahodenie ak naďalej to bude tak pokračovať radím Vám opustite ho a nestrácaje čas keď to môžete využiť s niekým ktorý ocení vašu osobnosť a Vás ako aj ženu verim že vtedy sa váš manžel uvedomi a snažil by sa vám votrieť späť do života Pánko si myslí že asi iba on vie zaujať dajte mu aj vy ten pocit😃