Problémy s partnerom

nata2018
5. sep 2022

Ahojte,prišla som si po radu lebo fakt už neviem ako ďalej,s priateľom sme spolu 2 roky necelé. Máme problém že sa neustále hádame skoro takmer každý deň,už nás to oboch nebaví ale chceme to zachrániť.
Z jeho strany sa mi nedostáva skoro žiadna podpora,poslednú dobu sa cítim dosť zle ale z jeho strany sa mi dostáva stále len že sa nemám prečo cítiť zle a že on sa tiež cíti zle proste vôbec mi nedá pocit takého pokoja že sa nemám čoho obávať že má miluje,až keď si to vydupem a poviem že nech mi niečo pekne povie tak až vtedy. ja si priznám chybu dosť často rypem s kravinami do neho čož je moja chyba ale keby mi dával pozornosť a pocit že som milovaná nemala by som podstate prečo rýpať .Keď už máme takú vážnejšiu debatu že čo sa nám nepáči tak si nevie priznať chybu a čo je najhlavnejšie nevie sa na danú vec pozrieť aj z mojej strany preto máme dosť často nezhody a hádky.Podstate mám pocit ako by dával všetku vinu na mňa. A už keď sa pohádame úplne tak vždy odíde niekam prec a nechá má v Tom samú.Dajte mi na to aj svoj názor ďakujem 🙏

deti95060810
5. sep 2022

nechápem načo sa spolu trápite... asi nie ste si súdení.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
5. sep 2022

@nata2018 môj názor je, že ste obidvaja poriadne toxic a ak chcete mať funkčný vzťah, tak aspoň jeden z účastníkov vzťahu nesmie byť toxic, čo u vás nejde. Podľa mňa je reálny problém tam, že takéto veci riešite po hlúpych a veľmi krátkych 2 rokoch vzťahu, čo bude neskôr? nepríde mi to v poriadku.

ckocka
5. sep 2022

Možno ti prejavuje lásku inak a ty to nechápeš, tak ako on nechápe prečo od neho chceš počuť že ťa miluje keď je to jasné z jeho správania.
Slová sú len slová, ak ťa niekto balamúti sladkými rečami nemusí to byť hneď láska.
Alebo je tam nejaký iný problém?

nata2018
autor
5. sep 2022

@cocolino234 no šak toto že čo príde potom,ja som toxic musím priznať ale nie vždy,snažím sa mu vyhovieť vždy a vždy ja robím nejaké tie kompromisy a ústupky ďakujem za tvoj pohľad na nás problém

nata2018
autor
5. sep 2022

@ckocka ďakujem,ja tie slová sem tam potrebujem pocut 😅vtedy sa cítim lepšie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nata2018
autor
5. sep 2022

@zoro9836 ďakujem aj za tvoj pohľad na vec 😅 snažím sa nerypat vôbec no avšak sem tam mi ujde že zarypem,ja sa asi len bojím že má vymení aj keď sa tak veľmi snažím

zmrzlinka2021
5. sep 2022

@nata2018 treba sa s frajerom rozísť. Už teraz si nerozumiete, načo udržujete mŕtvy vzťah?

nata2018
autor
5. sep 2022

@zmrzlinka2021 práveže nie je až tak mŕtvy máme aj krásne chvíle kde máme oboja pocit že to konečne klape a cítime sa obaja skvelo ale vždy sa to poserie

ckocka
5. sep 2022

@nata2018 Ty si asi ten prípad ktorý si sám dokáže pokaziť všetko čo má pre nejaký nepríliš jasne definovaný pocit večnej nespokojnosti. Máloktorý chlap to znesie.

zmrzlinka2021
5. sep 2022

@nata2018 sú to chvíle, nie reálny vzťah. Čo si myslíš, že keď budete manželia a mať deti, že to bude lepšie? Už teraz je ten vzťah v podstate nefunkčný

viestta
6. sep 2022

@nata2018 možno sa až tak snažíš, že je to toxické. Áno, treba hladt kompromisy, inak to nejde, ale zas co je veľa, to je príliš. Skus byt aj sama sebou, skus jeho nechať byt samým sebou. Porozmýšľaj kde máš hranice, za ktoré už nepôjdeš a kde sú hranice, kde sa ešte cítiš konfortne a neobmedzovana. Tak isto by si mala vedieť kde on ma svoje hranice a tie by si mala rešpektovať. Ak to aj tak nepôjde, tak hľadať kompaktibilnejsie osoby. Jeden aj druhý.

dadis
6. sep 2022

Toto by som uz nezliepala. V dobrom vztahu toto nebyva. Ak vsetko funguje ako ma, ziadna strana nema pochybnosti a naklononnosti druhej strany a neprepada ho neistota z odchodu druheho. Chyba moze byt v malej sebahodnote jednej strany, skutocnym chladom druhej strany, kombinaciou toho vsetkeho a vysledok? Treba to ukoncit. Toto dobre uz nikdy nebude..

oli18
6. sep 2022

Tvoja nespokojnost moze tkviet v tom, ze si si este neuvedomila rozdielnost pohlavi. Je uz dost literatury na tuto temu, precitaj si a budes lepsie rozumuet chlapom. Precitajte si to spolu s partnerom. Chybou je, ze my zeny, ocakavame, ze sa partner zachova tak, ako by sme sa v tej situacii zachovali my. Nezachova. A to nie preto, ze ta nelubi. Napisem otrepane, ze protiklady sa pritahuju. Ty chces pocut pekne slova, on je typ, ze ich ma problem povedat. Aj ja som chcela pocuvat pekne slova stale, mm ich nevie hovorit. Povedal, ze ak by ma nelubil, nebol by so mnou. A sme spolu 100 rokov 😆Kamoske hovoril muz stale, bola z toho nahnevana, nechcela to pocuvat. Ak je len toto problem, nie je dovod na rozchod.

danica2711
6. sep 2022

chcete zachrániť niečo, čo vás obidvoch nebaví? Načo? Zdá sa, že zachraňovať chceš len ty, ale úplne kontraproduktívnym spôsobom - rýpeš doňho, ale píšeš, že sa veľmi snažíš, no byť chlapom, pekne sa ti za takú snahu poďakujem... on ti nevyznáva lásku, pri tvojom chovaní asi ani veľmi nemá prečo, ty nedokážeš ovládať svoje toxické reakcie - načo v tomto vzájomnom trápení pokračovať? Len zo strachu, aby si nebola sama? Byť nejaký čas sama nie je žiadna tragédia, dokonca to môže byť veľmi príjemné a prínosné

evelin1002
6. sep 2022

@nata2018 napisem z vlasntej skusenosti, mala som vztah, skoro 2 roky, ani raz mi nepovedal za ten cas ze ma lubi, raz povedal ze ,,asi ta lubim,, :D nikdy mi neprejavoval city, bol to moj prvy vazny vztah tak som myslela ze je to v poriadku, kedze kazdy ma iny prejav lasky. Avsak mala som vazny uraz a ani raz ma neprisiel pozriet do nemocnice a asi az po 2 tyzdnoch ma prisiel pozriet domov a to bol zaciatok konca. Potom som spoznala svojho manzela a zistila som zeto moze byt ovela krajsie, aj my sa hadame :D ale neda sa to porovnat s tym co bolo... a dolezite su aj pochybnosti, pri tom nestastnom vztahu som mala.pochybnosti ale pri mojom manzelovi som sa vobec nezamyslala ci je ten pravy

nata2018
autor
6. sep 2022

@evelin1002 tak to má mrzí,super že to dopadlo fajn

dadis
6. sep 2022

@oli18 Ale moze to byt ozaj aj v chlade muza. Tiez som sa "utesovala" piatimi jazykmi lasky a v skutocnosti vo vztahu chybal cit..neda sa to takto zhodnotit. Ale teraz citim lasku a naklonnost a ani mi nenapadne pochybovat o citoch druhej strany, i ked nie su kazdy den vyznania, kvety, bonboniery 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
6. sep 2022

Láska sa neprejavuje len slovami, darčekmi. Láska to je milión iných veci ako "ľúbim ta" aj keď aj to je milé a poteší. A vynucovať si formálne prejavy lásky, vyčítať, že tých formálnych je malo, to je začiatok konca.

laska86
6. sep 2022

@nata2018 on rype ty rypes,chodte cim skor od seba🤷