Ahojte.. trapi ma uz dlhsie to, ze neviem dosiahnut vrchol. Teda ja ani neviem ci som ho niekedy dosiahla, neviem aky je to pocit a ci je to prave ono. Mam 23 a mala som jeden kratsi vztah a momentalne som s priatelom uz dva roky. Psychicky a vztahovo je vsetko super a nemame ziadne problemy, nemam ani ziaden stres podvedomy ani nic proste je mi fajn po kazdej stranke. Co sa tohto tyka, vzdy je to super, aj predohra aj stimulacia rukou a vsetko ale najviac co dosiahnem je intenzivny pocit na klitorise/tak hlbsie vomne ale zan neviem ist, pretoze pri tom pocite citim akoby sa mi dalo cikat a je to tak intenzivne skoro az neprijemne a aj ked sa uvolnim neviem ist dalej. Neviem preto co robim zle ked po kazdej stranke je sex super ale ked uz pride tento pocit tak to ostane len pri nom. Nemam to s kym ani riesit tak by ma zaujimalo ako to citia ostatny ludia alebo ci je to ono. Citala som ze pri orgazme by som mala citit vnutri sťahy ale tie som necitila.
Aj keď masturbujes sama, nevieš sa urobiť?
Ja nemam vaginálny orgazmus, len klitorialny. A najľahšie ho dosiahnem, keď som ja hore.
@ankare nie.. vzdy sa citim pri tom dobre a mam prazdnu hlavu ale pride tento pocit a dalej sa neviem dostat, vzdy citim len tlak, pocit ze sa mi da ,,cikat" a potom ked pokracujem je to intenzivne akoby na nevydrzanie no dalej neviem ist..
Najlepsie spravis, ked prides sama so sebou na to, ako na to.
@ankare aky pocit pri dosiahnuti vtedy citis? pripadne sa stimulujes aj rukou?
@autorka já osobně dosiahnem vaginální orgazmus vždy při sexu. Já ti poviem tak že cítím také akoby som ti to....taky intenzivní pocit a Ked vyvrcholim stahy ako tak necítím ale partner ano Lebo mi povedal, že cítí vnutri horko a zovretie. A ano aj ten pocit na cikanie ale tomu sa dá vyhnout tým, že před sexem sa vycikas
Toto bude znieť asi škaredo, ale kúp si hračku 🙂 aby si vedela čo a ako ti vyhovuje, ja som vagínalny mala asi iba raz a ak mam pri styku tak je to klitorialny, keď som ja na partnerovi. 🙂 môže byť že ak ti to je nepríjemné, že boli zlé ťahy a treba jemnejšie. U mňa ale to čo popisujes bolo nemoct dosiahnuť orgazmus pri liečbe s antideprsivami. Vtedy bolo všetko ok, ale akonáhle malo ísť ďalej tak ma to bolelo, bolo mi to nepríjemné a nedalo sa ďalej...
ked nevies, ci si orgazmus mala, tak si ho nemala. Ja odporucam zacat sa spoznavat najskor sama. Podla mna uplne kazda zena je schopna dosiahnut orgazmus. Ci klitorisány alebo vaginalny. Skus zacat sprchou. Daj si silnejsi prud, zrelaxuj, a pohraj sa sama so sebou. Potom si kludne kup nejake hracky. Neverim, ze by si sa nespravila napr. takym satisfyerom. Podla mna to nie je mozne. Tam naozaj prichadza orgazmus do par minut. Vela stastia zelam, hlavne sa neboj objavovat.
Keď máš pocit na cikanie, asi si stimulujes bod G.
Ja sa neviem spraviť rukou, ani prstom, ja si potrebujem ten "tlak" robiť väčšou plochou, napríklad, keď sa "triem" o vankus. Čiže nič tvrdé.
A orgazmus sú ako keby také vlny rozkose, sťahy.
Pocit na cikanie vraj sprevadza mokry orgazmus
"Pocit na cikanie" je povedzme narazanie na mocovy mechur, nasleduje mokry orgazmus, nie u kazdeho. Dalsia vec je, ze klitoris sa da nahmatat aj zvnutra.
Toto je len lahko dohladatelna biologia.
Tak možno nemáš vaginálny orgazmus, resp. dosiahnuteľný vaginálne, veď to nemá mnoho žien 🙂, tie väčšinou dosiahnu orgazmus inak, mňa viac zaráža to ako píšeš, že sex super, no neviem, myslím, že pokiaľ pri ňom nedosiahnu vyvrcholenie obaja tak až tak super rozhodne nie je 😉