Problémy s mužom

1. apr 2022

Ahojte baby prišla som sa tu trošku vyrozprávať mám taký problém odkedy manžel odišiel pracovať do zahraničia tak sme si úplne cudzí raz za deň zavolá a to sa ani somnov poriadne nerozpráva a len tak na 5 minút len spí a pracuje viem že tam šiel za pracov ale jemu vôbec nevadí aj dlhšie ostať len kvôli práci momentálne tam je už dva mesiace a on to vôbec neberie ako problém nemislim si že má milenku on je taký pako úplne aj keď je doma vôbec nemá záujem o sex ani o nič iné len spí a je a leží nemá vôbec záujem o nejaké spoločné aktivity pritom spolu máme 3 ročnú dcérku ktorej sa malo venuje a zahovara to tým že je vyčerpaní ja aj tomu rozumiem ale aspoň keby nás zobral do reštaurácie na obed alebo na prechádzku vonku do prírody a podobne no vôbec momentálne bývame u svokry u ktorej sa cítim ako v base keď neje doma muž tak nemôžem ísť nikde a keď je doma tak zas on nechce má taký vzťah s mamou že skoro stále ju počúva a ona mne dáva za vinu že tam šiel za prácou už mám na všetko také nervy pritom sme v dome 7 a mám ešte k tomu aj švagrinú ktorá tu tiež býva a tu veľmi neznášam nerozumieme si vôbec nemá deti a na moje žiarli pretože ju ani nebaví ja neviem ako ďalej už toho niekedy mám pokrm by som sa zbalila a odišla ale nemám kde dala som si žiadosť na byť v dedine tak už hádam stoho ani nič nebude a pričom výplatnej pásky má po 4-5 tisíc a aj tak im to nevyhovuje neviem ako ďalej čo by ste robili na mojom meste? nepôjdem nikde lebo on nechce nde in

autor
1. apr 2022

Ospravedlňujem sa za poslednu nezrozumiteľnu vetu

dzulli1980
1. apr 2022

Za mňa dcéra do škôlky, Ty do roboty, muž zo zahraničia domov, vlastné bývanie a máš po probléme ... so svokrou.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
2. apr 2022

To je velmi tazka situacia, asi si do tohoto vztahu vhupla prilis mlada a neskusena, ked si si vybrala chlapa, o ktorom pises, ze je pako.

vlado818
2. apr 2022

Ake jednoduche: sup do zahranicia za nim.

liljana
2. apr 2022

Napisane ako jedna veta bez bodiek, ciarok, naozaj sa to zle cita. 🙂
Rady si dostala. Sup do prace, alebo za nim, vyriesis viac problemov naraz. Budete spolu, zbavis sa svagrinej, prides na ine myslienky.
Nepises, ako dlho ste spolu, co si robila predtym, ako dlho si doma, ma zaujem o dieta? Ci ste si rozumeli predtym. Ci mate aj ine problemy,... Pre neho nie je lahke ist do zahranicia, prist o rodinu, kamaratov. Iba robit od rana do vecera a spat, aby uzivil rodinu. Ak je to pako, ktory aj predtym po robote vzdy prisiel, lahol na gauc a iba telka a mobil. Tak sa bud prisposobis, alebo odides.