Ahojte, poslednom čase si o sebe začínam myslíš že som ozaj blázon. Neviem ani kde mám začať, a a neviem ani čím aby ste ma aspoň trochu pochopili. Aj keď ja sa sama vôbec nechápem. Ale ťaží ma to už dlhšie a chcem sa o tomto vyrozprávať. Do manželstva som stúpla si myslím že veľmi skoro keďže som ani nedovŕšili v testy ani 20 rokov. A už máme aj ročnú dcérku ktorú veľmi ľúbim. S manželom sa často nehadame, keď sa hádame tak len pre to že s ním diriguje jeho mama. A to stále radšej s ním potom ani nekomunikujem vôbec, keďže sa mi to nepáči. Pretože neje dom a my ešte stále bývame u jeho rodičov, keďže prerabame dom. A ona mu každé ráno volá a, proste same nezmizli mu tlka do hlavy, a ja to ani neriešim. Lenže on to rieši veľmi, keďže jej verí. No ale poďme k veci, od kedy myslím že tomu je už aj niekoľko mesiacov čo sa toto medzi nami deje, tak sa od seba vzdalujeme ja to cítim, a viem že aj on. Ja keďže som tu u nich stále s dcérou zavrena, tak len premýšľam nad tým že by to bolo keby som bola z inim mužom, nemyslím intímne, ale všeobecne. Ten život aký by som mala, moja láska k manželovi je už na bode mrazu, keďže má zo všetkého obviňuje, čo mu povie jeho mama tak to je pravda a ja aj keby dušu vyhodím tak to za nič nestojí. Cítim sa aj pre to blbo že premýšľam nad inimi partnermi, lebo svojho manžela som milovala veľmi, ale už to ani s polovice neje takého, ako kedysi. Neviem čo robiť poraďte mi, prečo sa mi to deje?
@zuzana9415
@zuzana9415 no ja by som aj chcela, ale bojím sa že aj keď budete sami bývať. Tak stále bude počúvať svoju mamu. Ja nechcem aby sa s ňou hneval ani nič podobné. Len aby veril aj mne už som mu to neraz povedala ale nič sa nezmenilo. Bojím sa že mi preptne a že sa zbalim a pôjdem preč
Ahoj,zijete spolu este kratko.vsetky pary,ktore spolu zacnu zit,si musia najst svoj system fungovania. Sami dvaja. Vy ste zacali zit u jeho rodicov,do toho dieta.vas vztah zrejme potreboval viac casu,ktory by ste travili vo dvojici,preto sa zrejme neprehlbil.
Na vztahu treba pracovat,je to celozivotny projekt.
Je chybou,ze nehladas riesenie tejto situacie,nehladas cestu k muzovi,nepracujes na tomto vztahu,z ktoreho mate dieta. Ale uz myslis na inych,ake by to bolo s nimi. Vztah si musite budovat medzi sebou. Ak na vztahu nedokazes pracovat,potom je jedno,ci je to tento muz alebo iny,pri prvom probleme budes hladat riesenie v odchode.
Nerozmyslaj nad inymi muzmi, rozmyslaj co so svojim zivotom dalej, ako sa o seba a dieta postarat a nie na to, ze sa o teba bude starat iny muz. Proste ste do toho vsetkeho vhupli prilis mladi, este ste sa neodstrihli z povodnych rodin...
Tvojim problemom nie je jeho mama, ale ty. Predpokladam, ze mas len nizsi RD a prerabate dom… financie male takze rocicia asi hraju dost velku ulohu. To, ze Ti neveri, ma neprekvapuje … ked ty sama napises, ze sa bojis, ze Ti prepne a odides. Je na case dospiet a uvazovat rozumom… z lasky a vzduchu sa zit neda a iny muz ta iba s tvojou laskou posle kade lahsie tiez velmi rychlo max s dalsim dietatom na ceste … radsej sa staraj o doplnenie vzdelania a uvazuj kde sa zamestnas po RD … tiez nemusis sediet doma 3 roky a pocuvat jeho mamu, skus dokazat vlastnu zodpovednost svojim spravanim a ci mi, potom Ti aj tvoj muz zacne viac doverovat.
@zoro9836 no ja vám to vysvetlím napríklad. Poviem že idem okúpať dcérku ona mi v Tom bráni a ja svokre pekne poviem že okupem ju lebo je špinavá a má mastné vlasy. Ona na to zavolá môjmu mužovi, že som jej povedala že idem okúpať dcérku, že ju nepočúvam a že to ona so mnou už nezvláda
@olimuc No ja si myslím , keďže i svokry mám mesačne výdavky cez 480e a to nepočítam to čo potrebujem ja ani muž ani dcérka. Len mesačne dávam do domácnosti 480e a to k tomu nepočítam ani jedlo. No tak ja proste potrebujem potrebu, aby veril aj mne a neze keď len navaril niečo čo jej nechuti už o Tom vie cela dedina. Ja si myslím že potrebujem bývať sama aby som si všetko riadila po svojom. Ale aj sa toho bojím pretože viem že keď sa kvôli niečomu namahate a idete k tomu ťažko, tak sa niečo pos*re
Nehnevaj sa, autorka, ale píšeš dosť zmätočne. Prečítaj si po sebe napísaný text a oprav, daj mu zmysel.
Keď platíš u svokry 480eur mesačne, tak môžete bývať za tie peniaze v podnájme. Zaco toľko platíte? Nechápem. Väčšinou ľudia bývajú u rodičov, aby ušetrili.
Toľko platíte? A to začo? Bolo by dobré sa odsťahovať a mať svoj kľud. Lebo toto tak speje k tomu, že nebudete spolu nafurt. Nie je to takto dobre bývať, nepoznám nikoho komu by to prospelo.