Problém v sexe

vikinecka5
24. nov 2023

Nechcem vás tým dievčatá zaťažovať ale mám taký problém viete keď mávam s Manželom Sex🙈tak je taký problém že necítim nič vôbec neviem ako mu to mám povedať viem že by ho to ranilo alebo možno by ho aj dokonca trápilo ba aj by omňa asi nemal záujem alebo ja proste neviem len ma to dosť trápi prečo to tak mám že proste nič necítim nič príjemné neviem či je chýba vomné mávate niektorá to isté tiež musíte prectierat orgazmus 😕🥲neviem čo stým sa aj hanbím že to tu píšem ale veď NATO tu sme asi všetci, všetky ženy🙈

marseillefan
24. nov 2023

neviem, či by nebolo lepšie túto tému založiť anonymne...

daulet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ljzozv
25. nov 2023

Rozprúdiť diskusiu?

onedaynick
25. nov 2023

@marseillefan to ma fotku stiahnutu z netu.

karolinakr
25. nov 2023
vikinecka5
autor
25. nov 2023

@karolinakr ako by to nebolo jedno 🤦🏼‍♀️preboha aký ste zlý ľudia teraz keď mám stiahnutu čo je natom zle keď sa mi pači ťa fotka preboha živeho strašne ste zlý ľudia myslela som si že mi tu pomožete ale ste protivni

karolinakr
25. nov 2023

@vikinecka5 dobre, však ja ta nebuzerujem kvòli tomu
Maš tam fotku nejakej dievčiny, ok
Len baby si mysleli, či to nie je fejk tema, to je všetko

karolinakr
25. nov 2023

@vikinecka5 ty tam maš aspoň hlavu, henta nemá 😅

karolinakr
25. nov 2023

A hento, čo si napisala, že ho rani, lebo ty nič necitiš pri sexe a musiš predstierat? To odkial maš take kraviny..Čitaš ženske magaziny "pre mudru" ženu?
V čom ho to ma ranit akože, ked ti chlap nakrivo namaluje izbu o 10cm nižšie, tiez mu to nepovieš, lebo ho raniš? Ked nevysype kòš, tiež mu nič nepovieš, lebo ho raniš a budeš to dusiť v sebe a predstierať, aka si šťastna?
Tak to ti prajem veĺa štastia do života s takymto pristupom, ďaleko to nedotiahneš, sebe poškodiš a jemu to nepomôže v ničom

daulet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikinecka5
autor
25. nov 2023

Bol taký problém na začiatku sme spolu rok a pol tak no lenže chcem mu to povedať nejak tak aby to pochopil on je strašne skvelý a nechcem aby si niečo myslel asi sa nejak pokúsim stým 😏

adka176
25. nov 2023

Ja si myslím, že problém môže byť na tvojej strane...asi ho nemiluješ... nepriťahuje ťa, nevzrušuje ťa...asi chceš mať s ním len sex ... chceš mu vyhovieť....lebo ak niekoho milujem, tak som vzrušená, už pri Tom ako sa ma vôbec čo i len dotkne, dá mi pusu... cítim vzrušenie, hneď zvlhnem...a cítim sa príjemne, nádherne.... takže každý máme svoje cítenie a prepáč on určite nie je zodpovedný za to, ako sa cítiš alebo čo cítiš keď máš s ním sex.... môže byť problém v predohre, ak sa ti nevenuje a ide rovno na vec, ale v opačnom prípade neviem, čo by som takému chlapcovi akože povedala, "že vieš, čo ja nič necítim".....ale to je tvoj problém, že ty nič necítiš, keď máš s ním sex.... alebo ma napáda ešte možnosť, že si už presýtená sexom....ja tiež keď si voňavku dávam druhý mesiac, tak ju už vôbec necítim....ako to bolo na začiatku? Na začiatku si cítila? Veď to s niečím porovnaj!!! Nevenuje sa ti ? Má ho malého? Veľkého... nesústredíš sa , bojíš sa niečoho?
Veď musíš vedieť aký nastal problém? A ten problém riešiť....my sa tu môžeme len domnievať ale nevyriešime tvoj problém......ja len podľa seba môžem povedať že nič by som necítila pri chlapovi, ktorý by mi bol protivný, ktorého by som nemala rada, ktorému by som len chcela nejako vyhovieť...

elmivelmi
25. nov 2023

@vikinecka5 tak musis vela mastrubovat.

elmivelmi
25. nov 2023

@vikinecka5 tak mu nic nevrav,naco ti to bude ?Myslis ze s inym to by bilo ine?Skor to mas tak nastavene tak s tym nic neurobis.

karolinakr
25. nov 2023

Pozna tvoje erotogenne zony?
Vie použivať prsty, jazyk, nastroj?
Sustredi sa na to, čo ti je prijemne?
Alebo ide len tak, aby bol rychlo hotovy?
Robi predohru?
Ovlada všetky polohy, aby ste zapadli a bolo ti to prijemne?
Fungujete od začiatku tak, že nič necitiš a pretvaruješ sa od sameho začiatku?
Prečo to tak dlho trpíš?
Mala si už niekolkonasobny orgazmus?
Vieš sama, čo ti je prijemne?
Vedieš ho, či len pasivne čakaš, čo sa udeje?
Naviguješ ho?
Ked nie, tak sa nečuduj
Sama musiš vedieť, čo ti robi dobre, aby si mu to ukazala
A najst polohu, ktora ti vyhovuje

veronika66
25. nov 2023

My sme primitívni ľudia a ty pred mužom predstierala orgazmus??! Pred mužom tak neviem teraz kto je viacej primitiv...manžel si chudák myslí aký borec že ťa parádne spraví no ty nič necítis...

kiki68
25. nov 2023

A co tak nejaku malu vibracnu hracku pouzit pocas sexu? Zeny ste fakt zle, co ak je po porode, mohlo jej na dva roky klesnut hormonalne libido. Alebo aj inymi zmenami sa moze stat taketo nieco. To neni tym hned, ze nemiluje muza. Ja som pol roka po porode mala hormonmi take akoby necitlive vsetko. Ako mali sme sex a vsetko k tomu, len z toho pozitku bolo mozno 30% , potom sa to vratilo samo do normy.

vikinecka5
autor
25. nov 2023

@adka176 Nie je to tým Milujem ho možno može byť ten problém že žiadna predohra ide rovno na vec prvikrat to bolo také že to veľmi bolelo stále som dostávala silné zapáli po sexe chodila som u ženskeho Dr chápal to prestali sme mať sex chápal to vedel že to bolelo proste nemalý sme sex 2mesiace potom to prešlo aj som otehotnela a máme 1ročneho syna a ten sex no v tehotenstve sme nemali vôbec sex keďže som sa bála proste po pôrode a po šestonedelí potom to bolo akože fajn sex bol pohode to začalo tak že proste som ako prestala nečo citiť príjemné rád ide na vec richlo a proste richly sex neviem ako na to proste🙈😕a je mi to dosť ľúto že to tak je nechcem mu ublížiť Milujeme sa navzájom može to byť tým že keď niečo chcem pri Tom proste to neurobí?možno preto necítim nič príjemné ja proste neviem proste bol môj prvý nikdy som nemala ani Frajera bol vo všetkom prvý tak niesom vtom až tak moc skúsená ja neviem proste 😮‍💨😕

vikinecka5
autor
25. nov 2023

@elmivelmi Nikdy by som nechcela iného ako by som mohla máme spolu syna a Milujem ho

vikinecka5
autor
25. nov 2023

@karolinakr Oh ako by ste my hovorili z duše presne ako by nevedel ako na to chce všetko na rýchlo a neviem ako mu to mám vysvetliť 🥺😕

karolinakr
25. nov 2023

@vikinecka5 anglicky vieš? tušim sa to da prepnut aj na češtinu
https://www.wikihow.com/Have-an-Orgasm-(for-Women)

karolinakr
25. nov 2023

@vikinecka5
našla som to aj v češtine
Toto by si mala dať mužovi prečitať
A dokial sa budeš pretvarovat, nema ako zistiť, že nič necítiš

https://www.wikihow.cz/wikiHowTo?search=ako+dos...

karolinakr
25. nov 2023

Nemusiš ho kritizovat, ked sa teda bojiš, prečitaj mu to nahlas al.nech si to on prečita
a ked aj potom odmietne čokolvek menit, je sebec
Musiš trochu na seba hladiet, nielen naňho

https://www.wikihow.cz/Jak-uspokojit-ženu

muzskylukas
16. dec 2023

@vikinecka5 to bude psychika. Ak ste sex brali ako niečo zlé, ani ste nematurbovali, boli ste ku sebe chladná tak sa nieje čomu čudovať. Lieky a ani nič iné to nevyrieši iba vy sama. Musíte nájsť čo Vám ten problém chce povedať.

muzskylukas
16. dec 2023

@vikinecka5 možno aj to že iba penetruje o čom si veľa mužov myslí, že iba to je sex. Posvätné milovanie čiže sex to je o všetkom o orále vzájomnom, dotykoch, sem tam nejaké pekné slovko a hraní sa s ženou, mužom. Nieje to o tom že idem za cieľom sa urobiť ako to bolo stáročia len splodiť deti. Je to hra tak sa hrajte.