Problém v intímnom živote

10. jan 2024

Ahojte, mám s priateľom problém v intímnom živote. Vždy po pár minútach, keď si chceme spraviť dobre, mi je to nepríjemné a hneď prestaneme. Občas ma to aj začne bolieť, aj keď sa snaží jemne a nežne. Som s ním už 2 roky, pred ním som žiadneho chalana nemala. Je dosť obdarený a ja som útla a úzka. Deje sa to aj pri prstení. Keďže si to neviem užiť, tak to mávame nepravidelne a iba pár krát do mesiaca. Viete mi nejako poradiť? Veľmi ma to trápi

anjelicek26
10. jan 2024

Gynekologovi spomenut, moznosti mas vela, tam nie je o tom byt viac obdareny, ty mas problem aj pri prstoch, takze to s tym suvisiet nebude... precitaj si o vaginizme, mozno prave tam je problem, ked si nervozna, ci to zasa bude-nebude boliet...

pralinka25
10. jan 2024

nie si sucha? mozno viac gelu

jaskolka
10. jan 2024

Aká dlhá je predohra? Venuje sa ti "správne?" Je problém aj vtedy, alebo len "keď už sa ide na to"? Si dostatočne vzrušená, uvoľnená? U ženy je veľa toho v hlave a to ovplyvní všetko.
Skúsiť sa dajú samozrejme aj rôzne lubrikacne gély, v fakt najhoršom prípade sa robí aj plastika pošvy (ak je skutočne veľmi úzka).

autor
10. jan 2024

Venuje sa dostatočne, vždy som vlhká a nažhavena, len keď už je vnútri, tak po chvíli nastane problém

autor
10. jan 2024

Čo sa týka samotného sexu, tak kvôli tomuto ho ani až tak nechcem, len vidím, že on ho chce...aj keď to nedáva najavo. Masturbácia/lízanie od neho milujem a vždy mám orgazmy, len pri sexe nie, tam nemám nič.

domkakvet
10. jan 2024

Treba prekonzultovat s lekarom.

egonsk
10. jan 2024

No 30cm klada do 12cm ula nevbehne ani ked sa budes akokolvek snazit, tam treba mozno navstivit lekara spolocne, teda ale sexuolog asi a nie gynekologa, ked si uplne v poriadku... Ked on sa nenauci svoj nastroj spravne ovladat a ty dostatocne uvolnit, tak to budes mat vzdy ako nezelanu rektoskopiu v nerektalnom otvore.