Ahojte žienky
Je tu taká intímnejšia otázka. Mám malú dierku tam dole ale pohlavný styk som už mala niekoľkokrát. Vystriedali sa tam zatiaľ len dvaja. Mám tretieho priateľa za život a chceli sme skúsiť už pohlavný styk spolu. No ale nejako do mňa nevedel vojsť. Poradíte mi? Skoro všetky prsty mu tam vojdu ale penis nejde nejako. Poradíte mi? Predošlý problém nemali. Prvý mal 21 cm penis a druhý mal cca tých 14 cm penis a tento tretí má 18 cm penis. Viete mi poradiť ďakujem. Pekný deň!
Treba im zmerať aj obvod. 🙈🤣👌
Mám normálne dejavú. Klasická úchylácka otázka v rp-čkach v časoch pokecu.
Preoac, ale po tvojich príspevkov mam čoraz viac pocit, že buď si len "troll" alebo nie úplne "v poriadku"
@heartrebelangel96 ked nevojde, tak je snad problem so sirkou, a dlzka peniau je irelevantna, nie? Ale ak sa vojdu 4 prsty, tak mas “dierku” dost velku, skus aplikovat lubrikant.
@pondelok01 nereagujte na trolla
@heartrebelangel96 jasne, na Pokeci to mozes s podobnymi rozoberat tyzdenv kuse, budu radi
Zas ďalší adept čo chce byť videný na IG modrého komika. Nahlásené
Tak nepoužívaj penis. Skús si tam strčiť fľašu z piva. Možno pojme a možno prestaneš vymýšľať debiliny na modrý koník. Ale asi by bolo rozumnejšie si tou fľašou d*bnut po hlave 👋
Ma ho makky, to sa stava, netreba pit alkohol a dodrziavat spankovy rezim, ak su nadalej problemy, smer urolog😉
Vaginizmus? Ak je to reálna otázka je tu reálny dlhodobý problém
@heartrebelangel96 nuž, ja som bola stiahnutá pri prvých razoch, myslela som si, že to bude večný problém, ale chcelo to len cvik 😁😁😁.
robíš si srandu? neverím, že presne vieš dĺžku v centimetroch. Ja som so svojim mužom už 20 rokov, ale v živote som mu ho nemerala.