Mam 26 rokov a vážny problém. Nie som žena ale snáď nevadí že sem píšem. S priateľkou máme sex cca denne alebo každý druhý deň. Problem je že napríklad pri polohe kedy je ona hore tak mi po chvíli mäkne. Ona sa urazí a je koniec. Neviem prečo sa to deje hlavne pri tejto polohe pretože práve to sa mi páči keď má byť na mne a takto to dopadne. Nechápem prečo, mám 65 kg 185 ona 70 a 165 cca. Chodím na túry, bike, mám dobrú kondíciu. Používame Durex ten vrubkovany, s chladivim gélom. Môže to byť tým? Že tam nie je trenie až také? Spíme len s kondómom.
Ja už neviem, teším sa na ňu a na milovanie a končí to takto. Stava sa to tak v 3 prípadoch z 10. Ale táto poloha ma už desí lebo sa to stáva najčastejšie. Možno 7 prípadov z 10. Stava sa mi to zriedkavo aj preto som milovaní v inej polohe, z ničoho nič ako by došla energia, klesne a koniec. No neviem už čo robiť, a to som mladý a často nadržaný.
Priateľka mladá a krásna. Bojím sa že ju stratím.
Po prvé sa priateľka nema co urážať, ma 14 rokov alebo je skolkarka? 🙄 Potom jasne, ze si z toho ešte viac zdeptany. Možno je to len pre teba menej citlivá poloha, nevies sa pri nej tak vzrušit, aj ked sa ti páči byt v tejto polohe. A co píše @veronika4495 môj muž ide druhýkrát na operáciu varikokely ale problém pri sexe nemá, no môže to byť individuálne, prečítaj si o tom niečo. Muž mal bolesti, ťahalo ho nad semenníkom ale nemusíš mať žiadne problémy, potom sono alebo spermiogram to odhalí.
Porozpravat sa s partnerkou, takyto pristup s jej strany zhorsuje situaciu. Co tak sa vyhybat poloham, ktore to sposobuju?
A treba zmenit znacku kondomu. Niekedy to mozu sposobom lieky, pripravky pre sportovcou, stres a pod.