Problém s kvalitou erekcie

27. aug 2020

Mam 26 rokov a vážny problém. Nie som žena ale snáď nevadí že sem píšem. S priateľkou máme sex cca denne alebo každý druhý deň. Problem je že napríklad pri polohe kedy je ona hore tak mi po chvíli mäkne. Ona sa urazí a je koniec. Neviem prečo sa to deje hlavne pri tejto polohe pretože práve to sa mi páči keď má byť na mne a takto to dopadne. Nechápem prečo, mám 65 kg 185 ona 70 a 165 cca. Chodím na túry, bike, mám dobrú kondíciu. Používame Durex ten vrubkovany, s chladivim gélom. Môže to byť tým? Že tam nie je trenie až také? Spíme len s kondómom.
Ja už neviem, teším sa na ňu a na milovanie a končí to takto. Stava sa to tak v 3 prípadoch z 10. Ale táto poloha ma už desí lebo sa to stáva najčastejšie. Možno 7 prípadov z 10. Stava sa mi to zriedkavo aj preto som milovaní v inej polohe, z ničoho nič ako by došla energia, klesne a koniec. No neviem už čo robiť, a to som mladý a často nadržaný.
Priateľka mladá a krásna. Bojím sa že ju stratím.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
27. aug 2020

Po prvé sa priateľka nema co urážať, ma 14 rokov alebo je skolkarka? 🙄 Potom jasne, ze si z toho ešte viac zdeptany. Možno je to len pre teba menej citlivá poloha, nevies sa pri nej tak vzrušit, aj ked sa ti páči byt v tejto polohe. A co píše @veronika4495 môj muž ide druhýkrát na operáciu varikokely ale problém pri sexe nemá, no môže to byť individuálne, prečítaj si o tom niečo. Muž mal bolesti, ťahalo ho nad semenníkom ale nemusíš mať žiadne problémy, potom sono alebo spermiogram to odhalí.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hivanik
27. aug 2020

Porozpravat sa s partnerkou, takyto pristup s jej strany zhorsuje situaciu. Co tak sa vyhybat poloham, ktore to sposobuju?
A treba zmenit znacku kondomu. Niekedy to mozu sposobom lieky, pripravky pre sportovcou, stres a pod.

viktoriaa22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz